PDA, Mobil, Tablet

PDA, Mobil, Tablet

A Motorola újra előrántja a RAZR aduászát a keresztben félbehajtható kijelzőjű okostelefonjával

Ki ne emlékezne a Motorola mindent vivő sikertelefonjára, a RAZR V3-ra? Nekem is volt. Imádtam! A Motorola most igyekszik újra meglovagolni az akkori sikert. Ezúttal egy keresztben félbehajtható kijelzőjű, androidos okostelefonnal.

Okostelefonod kora ...

Szinte naponta jönnek ki új okostelefonok. Érdekes lenne látni, hogy a technikai beállítottságú emberekre (pl. hupperek) mennyire hat ez a tempó ... Az opciók közül a legközelebb állót válaszd.

kb. 1 hetes
1% (6 szavazat)
kb. egy hónapos
3% (13 szavazat)
kb. negyed éves
6% (28 szavazat)
kb. fél éves
7% (32 szavazat)
kb. háromnegyed éves
5% (26 szavazat)
kb. 1 éves
11% (53 szavazat)
kb. 1 és negyed éves
5% (24 szavazat)
kb. 1 és fél éves
6% (29 szavazat)
kb. 1 és háromnegyed éves
2% (12 szavazat)
kb. két éves
18% (88 szavazat)
kb. 3 éves
18% (87 szavazat)
kb. 4 éves
10% (47 szavazat)
kb. öt éves
3% (14 szavazat)
több mint 5 éves
4% (19 szavazat)
nincs / nem érdekel
2% (12 szavazat)
Összes szavazat: 490

Innováció kategóriában a OnePlus 7 Pro nyerte a CES 2020 díját

Vezető okostelefonként jellemezték, amely az iparban valaha látott legfejlettebb kijelző technológiát vonultatja fel. Részletek itt.

Holnap érkezik a OnePlus 7T Pro McLaren edition

Kevesebb mint 24 óra van hátra a OnePlus 7T Pro erősebb verziójának, az autósportból ismert McLaren nevével fémjelzett OnePlus 7T Pro McLaren edition (12 GB RAM, McLaren-márkázott védőtok, papaja színű doboz, fekete-papaja színű töltő stb.) debütálásáig.

Kidobozolás:

Librem 5 szoftverfejlesztés helyzetjelentés - szeptember

A Purism egy helyzetjelentést adott ki arról, hogy a Librem 5 csapat milyen nagyobb változtatásokat, fejlesztéseket eszközölt a linuxos mobiltelefon szoftverein. Elolvasható itt.

Készül az Ubuntu Touch Librem 5 okostelefon támogatása

Ha valakinek olyan perverziója támadna, hogy nem elég kocka a Purism berkeiből érkező Librem 5 vas önmagában, hanem megspékelné még egy kis Ubuntu Touch-csal is, annak a fenti tweet és lenti videó jó hír lehet:

Újabb fotókat és videókat tett közzé a Purism az "etikus" Librem 5 telefonjának "Aspen" kötegéről

Az első, "Aspen" kódnevű szállítmány már úton van a korai megrendelőkhöz, így a Purism még több képet és videót tett közzé a linuxos telefonról. Ezek megtalálhatók itt.

Andy Rubin érdekes formájú telefonokról tett közzé képeket

Andy Rubin - az Android atyja, jelenleg az Essential projekt vezetője - érdekes formájú telefonokról tett közzé képeket a minap. Egyesek szerint egy/az új Essential telefonokról van szó, ahol Rubin megpróbálja újradefiniálni a tradicionális okostelefon formát és UI-t, ami gyakorlatilag a kezdetek óta szinte semmit sem változott.