Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en!

 ( hup | 2019. július 5., péntek - 11:09 )

FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja. További részletek »

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Az a baj, hogy idenre csak IT-biztonsag jutott..

nem igazan ertem, mire gondolsz?

Arra, hogy a rendszergazdak napjan csak kulonbozo, az IT-biztonsagrol szolo eloadasok lesznek, nem pl. erdekes uzemeltetesi eloadasok. Konkretan egy IT-sec meetup eloadoi es eloadasai lesznek jelen, akiket a nevezett alkalombol egyenkent is elhivtok, igy ezeknek szerintem ott lenne a helye, egy rendszergazdai napon nem ezekre vagyok kivancsi.

Itt nem az a lenyeg, hogy mit hallgatsz, hanem hogy mit iszol ;) Ezek mar reg nem a szakmarol szolnak, mindig ugyanazok probaljak eladni a tutit.

Az ember mindig remel. :)

"Ezek mar reg nem a szakmarol szolnak"

Azért azt hozzáteszem, hogy a legtöbbünknek a SySAdminDay nem a szakmai előadásokról, hanem az ünneplésről és mulatásól szól. Természetesen, aki ezen a napon is szakmai előadásra vágyik, azt is megkaphatja, de én ide inkább enni, sörözni, beszélgetni és röhögni (nem, nem a vendégeken, a stand-up-osokon) járok ki.

A SysAdminDay alapvetően arról szól, hogy ilyenkor magunkat ünnepeljük és nem magunkat fejtágítatjuk. Olyan napból amúgy is van az évben elég.

--
trey @ gépház

Ezzel egyebkent teljesen egyet is ertek, csak akkor plane ne legyen a SysAdminDay-bol IT Security Meetup. :)

Szerintem nincs azzal semmi baj, mert ezek egy elkülönült részen vannak. Azt azért hozzátenném, hogy az előadásra kijelölt hely általában annyira fullon szokott lenni, hogy többször próbáltam oda benézni, de sosem voltam elég gyors, így már nem fértem be.

Nem mindenkinek adja a mulatozás, nekik ott ez a lehetőség.

--
trey @ gépház

De nekem pont az a bajom, hogy bar lehet vak vagyok, de iden masmilyen _eloadast_ nem latok, csak IT-biztonsagit.

Hát. Szerintem lehetne CoderDay-t is tartani aminek a fókusza lehetne a IT security ugyanígy vagyis code sec, arch sec vagy prod sec.

Nem igazán van már határ, de nagyon jó ha az IT* világ másik végéről is kap valaki valami képet, mert minden kód találkozik minden kóddal előbb vagy utóbb.

persze ha direkt lett volna linkelte a sysadminday az jobb lett volna

segitek

Kell a reklám na, ebből élnek. Amúgy téged miért zavar, svejcből hazaugranâl ezért?
--

csak ezert nem, viszont a nagymamak mar regen lattak a gyereket, es teljesen veletlenul pont otthon leszek :)

tegnap mar beszeltuk kollegakkal hogy lehet kimegyunk - a csapatom budapesten van, a gyerek nagymamai szinten Magyarorszagon, igy surun jarok arra azert ;-)

fair enough :)
--