Túl a 40 ezredik lezárt bugon a LibreOffice projekt

 ( trey | 2017. augusztus 16., szerda - 16:42 )

A LibreOffice projekt bejelentette, hogy elértek a 40 ezredik lezárt bugreport mérföldkőhöz (és túl is lépték azt). Részletek itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A grafikon számait durván összeadva kb. 7 000 jön csak ki. :)
--
"Sose a gép a hülye."

A megoldás a második ábrán látható, miszerint a baseline durván 33ezer volt :)

es ez most jo vagy rossz? :)
mert persze fasza hogy ennyi hibat kijavitottak, de az mar nem hogy ennyi hibat elkovettek... persze csak az nem hibazik aki nem dolgozik, tudom, na de ennyit?

A'rpi

6 év alatt szerintem ez egyáltalán nem sok.

--
arch,debian,retropie,osmc,android,windows

atlag napi 18db :)

Lehet, hogy azert feature-ok is voltak ebben.

(ha jól számoltad az átlagot) napi 18 hibaJAVÍTÁS! Komoly munka...
Én mostmár régóta nagy-nagy megelégedéssel használom.
Grat! :)

Na jó, de azt a napi 18 javítandó hibát bele is kellett tenni! :-D Ugyanennyi, de inkább kevesebb idő alatt. Mindemellett pedig fejleszteni is.

A 40 ezer hibának az elkövetése nem sok ennyi idő alatt egy ilyen hatalmas, franc tudja hány millió kódsoros megaprojektnél, amiben ennyi szoftver van összefogva, tengernyi funkcióval összeintegrálva, úgy, hogy nem homogén, multiplatformos infrastruktúrán is menjen, meg azt is figyelembe véve, hogy temérdek fejlesztő dolgozik bele a projektbe, már csak összekoordinálni a munkájukat hatalmas kihívás, nem hogy bugmentességet elvárni. Ahhoz képest nagyon jól tolják, évek óta használom a LO-t, már Windows elé ülve sem váltanék vissza MS Office-ra.


„Pár marék nerd-et leszámítva kutyát se érdekel már 2016-ban a Linux. Persze, a Schönherz koliban biztos lehet villogni vele, de el kéne fogadni, ez már egy teljesen halott platform. Hagyjuk meg szervergépnek stb…” Aron1988@Proharder Fórum