Jonathan Zdziarski csatlakozott az Apple biztonsági csapatához

 ( trey | 2017. március 15., szerda - 17:50 )

Az Apple felvette Security Engineering and Architecture csapatába a ismert iPhone biztonsági szakértőt, korábbi jailbreak közösségi tagot Jonathan Zdziarski-t. Zdziarski volt az, aki egyebek mellett azt állította, hogy az iOS-ben található "diagnosztikai képességek" valójában backdoor-ok. Zdziarski blogján jelentette be, hogy csatlakozott az Apple-höz. Kezdésének napját és feladatkörét nem hozta nyilvánosságra.

Zdziarski amellett, hogy számos iOS problémára hívta fel a figyelmet a múltban, "NerveGas" néven aktív tagja volt a jailbreak közösségnek. Közreműködött az iPhone Dev Team és Chronic Dev Team csapatban is. Korábban aktív volt a Twitter felhasználó volt, de account-ját a közelmúltban letiltotta. Ez feltehetően összefügg azzal, hogy Apple alkalmazottá vált.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

neki se lesz már anyagi gondja, ha így elhallgatatták..

El-hall-gat-tat-ták?!?!

--
trey @ gépház

Gondolom ez "Korábban aktív volt a Twitter felhasználó volt, de account-ját a közelmúltban letiltotta. Ez feltehetően összefügg azzal, hogy Apple alkalmazottá vált."

Egyébként feltételezem meg csak simán nem szarik oda ahonnan enni kap, ilyen egyszerű.


"Belépés díjtalan, kilépés bizonytalan."
"Vajon mit várok a sorstól, ha hányok az édestől, és izzadok a sóstól."

Ilyen van? :O

(yhbt)

--
trey @ gépház

Célba ért ;)

Zdziarski-rol meg annyi adalek, hogy az iphone-os korszaka elott a dspam nevu statisztikai spamszurot kalapalta, amit kesobb megvett a sensory network nevu ceg, de aztan kesobb a kozosseg kezebe kerult a cucc. Zdziarski irt egy konyvet a spamrol Ending Spam cimmel (meg meg tobb konyvet iphone es ki tudja meg milyen temakban). Ja, es hivo keresztyen ember...