Megkerülhető az iOS 6.1 eszközök képernyőzár funkciója

Címkék

A The Verge megerősítette, hogy iOS 6.1-et futtató iPhone 5-tel működik a trükk. Az illetéktelen felhasználó hozzáférhet a lezárt telefon címjegyzékéhez, azt módosíthatja, telefonálhat és a képeket is megnézheti a névjegyekhez kapcsolható kép funkción keresztül. A részletek itt.

Hozzászólások

Kiprobaltam 3GS-sel, es valoban elindul egy feloldasi folyamat - de valahol a felenel megszakad, es egy sotet kepernyon ragadunk.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal 

Nokia e71:
Szoftverfrissítés után kéri a biztonsági kódot. Ismert bug, a telefonnál. Néha előfordul, de a következő szoftverfrissítés már nem segít.
Felhívom a Care Centert, hogy ilyenkor mi a teendő. Telefon vásárláskor regisztrálva a nevemre, semmi gond, vigyem be egy közeli(Németország???WTF?) Nokia centerbe. Kisebb jajveszékelés után, kiböfögi:
Hívja a 112-őt vagy a 911-et és tegye le a jobb felső gombal.
Tádáá...a lock code kikerülve, a telefon teljesen működőképes, újraindításig, nem kér kódot.
Sok szó jut eszembe, a szánalmastól, a viccig.

Pár éve eljutottam arra a szintre, hogy ha valami kütyüre szükségem van, akkor célszerszámot veszek. Amikor GPS-t vettem, akkor olyat vettem, ami csak GPS. Telefontól azt várom el, hogy lehessen vele telefonálni, stb... stb...
Ha meg hekkelni akarom a sok okosságot, arra ott a PC.
Szeretem a céleszközöket, a maguk egyszerüségében, és utálom azt, ha minden mindent tudni akar, viszont semmit sem tud hibátlanul.
Maradi lettem :-)

--
robyboy

"Gondolkozni nehéz, ezért legtöbben ítélnek." - Márai Sándor

azért lett okostelefonom, mert én meg nem akartam azzal szarozni, hogy vegyek egy pda-t, egy gps-t és egy 3G képes telefont, majd ezeket mind összekábelezzem, folyton töltsem az aksikat és szívjak azzal, hogy mi mivel nem kompatibilis. Ehelyett van a zsebemben egy Galaxy S2, rajta térképszoftver, meglepően jó a GPS egysége, de ha városban már azelőtt meghatározza a helyzetemet a cellainformációból és a wifi hotspotokból, mielőtt a GPS behangolódna (ami amúgy kb. fél-1-2 perc neki szemben egy átlag GPS 10 perc körüli idejével).
Persze mellette lefagyhat, biztonsági rések lehetnek, ellophatják stb.
Kinek mi a fontos...

Ez milyen akcentussal beszélt? bár lehet csak én vagyok fáradt és a felvétel minősége is gyenge volt, de eszembe jutott, hogy mekkora élmény volt az indiai kolléga annak idején.

Működik iPhone 4 és 4s esetén is.

Igen, az elso sorban volt az, hogy a Verge megerositette: iPhone 5-tel mukodik. Mivel a Verge csak egy napilap, nem pedig egy hipster apple-fan, nem varhato el toluk, hogy rendelkezzenek az Apple altal ebben az evezredben kiadott osszes telefonnal, igy azt sem, hogy vegigprobaljak iPhone 4, 3, 3G, 3GS-sel, hogy mukodik-e. Gondoltak, hogy majd a kozosseg kontributalja a tobbi telefon tesztjet.

Tenyleg, el kell olvasni a cikket, majd leulni, es ketto masodpercet gondolkodasra szanni. Nalad az utolso lepes elmaradt. Legkozelebb lecci szakits ra idot.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. | Gentoo Portal