Hamarosan megkezdik a Wheezy fagyasztását

 ( trey | 2012. június 24., vasárnap - 10:12 )

Neil McGovern debian-devel-announce levelezési listára küldött "Bits from the Release Team: Final countdown!" levele szerint a Debian 7.0 (kódnevén "Wheezy") fagyasztása a hónap végén kezdetét veszi. A Wheezy valamikor a jövő év elején érkezhet és a 3.2-es kernelre fog épülni. Részletek a bejelentésben.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Úgy rákészülnek, mint Han Solo fagyasztására :D

Érezhető, komoly tempóban tolnak bele új csomagokat.

Pedig a NEW-ban epp 162 csomag ul, es nem nagyon mozdul lefele. ;)

--
|8]

remélem nem kapkodnak

kábé 10 hónap linux mentes élet után frissítettem tegnap a wheezymet azóta nincs grafikus felület, fglrx driver ki lett dobva, a software raid tömbjeimből az elsőt kivéve a többi nem indult el újraindítás után, csak manuálisan (ezt szerencsére sikerült javítanom).
gyönyör volt újra debiánt látni ...
ma délután folyt köv, hátha életet tudok lehelni a grafikus felületbe, hogy legyen X-em ...
_______
16,67 %

FWIW, fglrx mindenhol osszefossa magat ahol friss X van, mert upstream baszik upgradelni a binaris driverjet, es mar ~6 honapja 64biten kozel hasznalhatatlan.

Laptopomban sajna ATI van, igy ott kapott az X szerver meg az fglrx egy hold-ot.

--
|8]

akkor a kérdés az lenne, hogyan tudom működésre bírni a HD2400 pro-mat 64 biten? kábé tavaly júliusban használtam utóljára debiánt ...
_______
16,67 %

Szerzel regebbi X.org-ot, sacperkb. Vagy alternativa, hogy megveszed az ATI-t az AMD-tol, es fizetsz annyit, hogy rendberakjak az fglrx drivert.

Vagy hasznalod az open source radeon drivert, ami allitolag mar egesz hasznalhato (en lusta voltam kiprobalni, -bugs-dist@-en olvastam hogy el fog torni a driver, igy eleve nem upgradeltem, es nincs gondom :P).

--
|8]

ööö, nekem se radeon se vesa driverrel nem indul az X, mindkét esetben segfaultot kapok ...
_______
16,67 %

firmware-linux-nonfree felrakása után nálam megjavult a radeon driver + x, és /etc alatt minden fglrx bejegyzést törölni

Kollega folyamatosan fagyasztja már hetek óta; elkéstek...