Nyáron érkezik a 8,9 és 10,1 inches Samsung Galaxy Tab

Címkék

A Samsung ma bejelentette, hogy júniustól kezdve elérhetők lesznek Galaxy Tab termékvonalának új tagjai. A sajtóbejelentés egyszerűen csak a "világ legvékonyabb mobil tabletjei"-ként mutatja be az Azndroid 3.0 (kódnevén "Honeycomb") operációs rendszert futtató eszközöket. Képek, videók, specifikációk, bejelentés itt.

Hozzászólások

Mintha az első Android-os eszközömet láttam volna meg egy pillanatra benne. Még akkor is, ha a tablet eddig nem volt vonzó...

--
trey @ gépház

Ez igy ebben a formaban nem teljes. Az valoban szandekos valasztas volt anno, h 2G/3G/3GS utan az i4 felbontasa pontosan a negyszerese a pixel pontos renderelhetoseg miatt, de csak akkor hasznalja ezt a technikat ha fix kepekrol van szo. Ha lehetoseg van ra, akkor nem ezt a technikat hasznalja (pl. szoveg renderelesenel, widgeteknel, etc). Ha nem, akkor jon a felmeretezes amit mivel pixel negyszerezes van ertelmes minosegben meg lehet tenni. Persze ez iPhone-ra irt app eseten iPad-en latvanyosan ronda lesz. De az is igaz, h mar 50000 felett van az iPad-ra is optimalizalt appok szama.

---
pontscho / fresh!mindworkz

Parancsolj, ha már mindenáron ezen kívánsz lovagolni. Munkából adódóan az alábbi készülékek vannak jó ideje (kivéve a Nexus S, mert előtte egy Desire volt) a birtokomban:

- Samsung Galaxy Tab 7"
- Samsung Nexus S
- Apple iPad
- Apple iPhone 3G

Most akkor az következik, hogy neked pedig ilyen és ilyen iOS készülék van a birtokodban, ami alapján összehasonlítási alapot képez a Galaxy Tabbal...

Xoomon már olvastam, hogy fut a Debian. Vajon mit lesz majd érdemes vennem nyáron, amin LilyPondozhatok? (szóval normális felbontást és csatlakoztatható billentyűs tabletet keresek, amire fel tudom tenni az Linucsot :-)))

Szervác Attila - http://321.hu/sas

Kicsit gáz a fényképész csaj körmei alatt a piszok...

Az a baj ezekkel, hogy a Samsungnak az volt a legnagyobb célja, hogy vékonyabb legyen mint az iPad. A videót megnézve inkább a kezelést finomítgathatták volna. Jó, jó..., de megint csak szaladnak valami után.

Az a baj, hogy nincs rá alkalmazás. A 7 hüvelykest is azért csinálták, hogy az eredetileg telefonra megírt appokat kicsit rondán, felnagyítva futtatva úgy tűnjön van rájuk választék.

A 3as tablet androidra jelenleg kb. 20 alkalmazás van. Nyárig nőhet még de ha összehasonlítod az ipadon elérhető számokkal és minőséggel akkor _jelenleg_ kalandvágyból érdemes androidost venni (bár egyelőre ugye még ott van az is, hogy még nem is kaphatóak). Az meg tényleg röhej, hogy az ipadnál drágábban akarják elsózni.

--------------
Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát hord.

Szép, szép, de ez a nagy vékonyság leginkább arra jó, hogy ha tönkre megy az akksi, az egész mehet a kukába. A Samsung mp3 lejátszónké másfél évig bírta kb, pedig nem a legolcsóbb darab volt.

Szerintem maga honycomb 3.0 izmos készülék külsőre ipad.
csak ezeknek még nagyon sokat kell fejlődniük.
@sas:androidra van usb hub-driver szal androidos készüléked kilőheted tv-re,usb hangkarit amit akarsz csatlakoztathatsz hozzá az feltétlen lecserélek mindent linuxra meg hagyjuk már akkor vegyél linux kompatibilis laptopot.
UI:Nekem kb 1 érintőképernyős mac book,mac air lenne faxa de az kb Ipad 5 lesz addigra.

Október és április között folyamatos vándorlásban leszek, először Párizsig sétálok, onnan Londonba, Majd Brüsszel, vissza Párizs, onnan valószínűleg Líbiába és a végén Egyiptomba, minden gramm számít, tabletet akarok, amúgy ellennék egy normál felbontású netbookkal is, ezek a hardverek alapban megfelelőek, kb. ami fontos, megfelelő felbontás, csatlakoztatható billentyűzet és LilyPond (és lehetőleg kényelmes apt-get :-))

Szervác Attila - http://321.hu/sas

Ezekkel már egész jól lehet frizbizni.

hat engem annyira nem gyozott meg, ipadet fogok venni aprilisban, ha kapok :)