Az NIIF Intézet hallgatói pályázatot hirdet

Címkék

A jövő oktatása, az oktatás jövője címmel a Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIF Intézet) pályázatot hirdet a felsőoktatási informatikai háttér tudományos-oktatási célú felhasználásáról a HBONE+ programban megvalósuló fejlesztések megismertetésére felsőfokú tanulmányaikat folytató hallgatók számára.

A pályázatok választható témái

  • Milyen új lehetőségeket látsz a szuperszámítógépek alkalmazására?
  • Hogyan támogathatja a nagyfelbontású videó kommunikáció a kutatásodat/tanulmányaidat?
  • Milyen új hálózati szolgáltatásokat és alkalmazásokat javasolnál?

Pályázhat minden magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója, aki a pályázat időtartama alatt nappali, levelezős vagy PHD hallgatói jogviszonnyal rendelkezik.

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. április 30.

A pályázatok kezelése

A pályamunkákat a hallgatói pályazat weboldalon keresztül lehet beküldeni. A beérkeztetést elektronikus visszaigazolás rögzíti. A formai követelményeket nem betartó pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni. A beadott pályamunkákat a pályázók nem kapják vissza. Eredményhirdetés: 2010. május végén. A pályázati döntés kihirdetése után reklamációnak, jogorvoslatnak nincs helye. A pályázatban megfogalmazott ötleteket az NIIF Intézet a pályázókkal egyeztetve felhasználhatja.

Formai követelmények

A pályamunkák terjedelme 2 A/4-es szöveges oldal, kiegészítő melléklettel (ábrák,  grafikonok, hivatkozásjegyzék stb.) további 3-5 A/4-es oldal, 12-es betűtípussal, odt, word, pdf (stb.) elektronikus szöveges formátumban.

Díjak

  • 1. díj: laptop
  • 2. díj: „okos" telefon
  • 3. díj: digitális fényképezőgép

Külön dicséret illeti a legtöbb pályaművet beküldő intézményt. Különdíj: 1 napos ismerkedés az NIIF Intézettel vagy előadási lehetőség videokonferencia-rendszeren keresztül. A különdíj kiadására a bíráló bizottság tesz javaslatot. A pályázat három nyertese meghívást és bemutatkozási lehetőséget kap az őszi ünnepélyes szuperszámítógép sajtótájékoztatóján. A pályázó tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel is készülhet. Így a fentiek alapján egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi felhasználásához.

További részletek a weboldalon: Hbone+

Hozzászólások

"A pályázat három nyertese meghívást és bemutatkozási lehetőséget kap az őszi ünnepélyes szuperszámítógép sajtótájékoztatóján"

A szuperszámítógép sajtótájékoztatóján?

Lehet, hogy h.lye kérdés, de vajon a távoktatás miért nincs benne...?

--
relé

metál, csak Mo-n nincs rendes szupergép, kár