5 475 000 dollár egy darab vasért

Just moments ago, Paul Newman's ref. 6263 "Big Red" Rolex Daytona sold for $5,475,000 after about a month and a half of hot anticipation. This is the second Daytona owned by the famous actor to sell at Phillips, and while it didn't quite measure up in terms of hype or price to the history-making ref. 6239 of 2017 and its $17.75 million price tag, to judge it by that standard feels not only unfair, but frankly a bit ridiculous too. After all, thanks to its owner, that exotic-dial 6239 changed watch collecting forever and earned a new nickname for all similar Daytonas. This, on the other hand, is an extremely cool watch owned by an extremely cool guy.

Részletek itt

Hozzászólások

Azért ez nem egy darab vas. Sok darab cikk-cakkos vas, valahogyan egymás mellé illesztve, és betokozva, hogy mind beleférjen elgörbülés nélkül.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Szerkesztve: 2020. 12. 13., v – 10:32

Amire valami hirtesség ráköp, annak felmegy az ára...
Nem a fémtől drága, hanem a nyáltól! :D

Jo. En ultem elvis egyik autojaban. Marmint amit kizarolag maga vezetett. Ajandekba kapta ugyanis egy hires brit lordsagtol. Aki nem mellekesen nem volt elegedett az akkor kaphato sportautokkal, ezert terveztetett es epitetett maganak 4 azaz negy darabot.

Lehet tippelni mekkora elmeleti $ cedula volt rajta...

Tehat, hogy most ket ilyen nagyformatumu szemely is belefingott az ulesbe mennyit kostalhat az barkinek :D

 

Van rola fotom, de nem szolgaltatok magam ellen bizonyitekot, mert eppen szogesdrot es aknamezo nem volt a gep korul, de hat magyarnak ugyan... ;)

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Vajon mi lesz a következő hóbortod?

Eddig volt:

  • kerékpár
  • motor
  • akvárium
  • óra

Apropó akvárium: még megvan a kis nanocube?

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Te vetted meg mi ? Egy CTO mégse járkálhat,  holmi csoffadt submarinerbe :P

Fedora 38, Thinkpad x280

kép alapján nem tetszett egy modelljük sem, de ha már a szomszédba is benéztem akkor gondoltam bemegyek ide is. meglepően jó anyagminőség és kidolgozás és menő a fusion, ahogy az anyagok váltakoznak szendvics kerámia tok, felül bőr alul gumi szíj ami ráadásul kioldható. ami nem tetszik, hogy nincs percvonás a sima órákon és skandallum másodperc vonás a egy chronon. magic gold színe tetszik, ára miatt persze nem játszik. arra pluszegy, hogy eta tokozó (mint sokan mások), ami nem lenne baj, ha az ára nem vetekedne a "rendes" márkák áraival. még egy érdekesség, az összes más gyártó chronoján tök nehéz megnyomni a gombokat és kattannak durván, ezzel szemben a Hublot puha és finoman működik.

nincs aláírásom