Akklimatizáció indul!

Hozzászólások

Teljesen egyetertek, nalam ugyanez van, szo szerint. Csak azert, hogy ugyanazt a laptop-ot, amit munkara hasznalok, bevigyem es lerakjam a benti iroasztalra, hogy ugyanazokat az adatkozpontokban levo szervereket erjem el, mint itthon. Mindig hangoztatom, hogy csak laptop es internet kell a munkavegzesemhez, nyugodtan hagyjanak itthon potyogni rajta, ugyanazt a munkat vegzem, ugyanugy. :)

Minek menjek be dolgozni, ha otthonról is ugyanazt a munkát el tudom végezni?

Minek menjek bevásárolni, mikor már online lehet rendelni a bevásárlást intézni?

Minek menjek étterembe, mikor már házhozszállítás is létezik?

Minek menjek moziba, mikor a netflixen 4K-ba le tudok játszani mindent?

Minek menjek boltba vásárolni, mikor már online kiszállitanak bárhonnan bármit?

stb.

Tényleg le lehet élni az életed egy szobában, de kérdés, hogy van e értelme?

Én is hasonlóan vagyok, azzal megfejelve, hogy azért érzem, az én agyamra is rá tud menni a lakás, ezért régebben kibicikliztem a kisvárosból a természetbe majd vissza, valamint évente egyszer a hegyekbe jó volt kimozdulni. Összességében szeretek utazni minél csendesebb helyekre.

Lehet, hogy mar mondtam: lenyegeet tekintve masfel evig csinaltam. Tok jo buli volt meg minden, csakhat mellbevago volt amikor a gyerek egyszer varatlanul ramszolt, hogy miert motyogok magamban :/ Nos, eddig a pillanatig csinaltam. 

Mint egy hulye, ambar mentsegemre legyen mondva az agy nagy magus. Ha nincs korulotted senki napi 10 ebren toltott oradbol, akkor majd az agyad odateszi Mr Wilsont, vagy magaddal megbeszeled amin gondolkodsz. Felelmetes.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

En fucking introvert vagyok egyebkent is. Gyakorlatilag produktivabb vagyok itthonrol. Eleg nagy fileokat mozgatok de a gigabit lefele segit. Folfele "csak" 100 Mbit de arra ugyis van idom mert csak a valtozasokat kell syncelni.

Ha akarok atulok az itthoni eromu ele (i9 72GB RAM SSD 2000MB write/read 5K display) es onnan folytatom a melot ahol abbahagytam a laptopon.

Ami hianyzik az officebol az a szek meg az allithato magassagu asztal.

Nálunk szerintem idén már nem lesz bejárás. Óvatos a vezetés.

Elhatárolódok saját magamtól, nekem mint antiszoc-libsinek semmilyen problémám sincsen egyetlen kisebbség/nagyság képviselőjével, legyen szó etnikai, kultúrális vagy látószervi hiányossággal rendelkezők csoportja, valamint kijelentem, hogy magam is az említett csoporthoz tartozom, bár kerülöm a segédeszköz használatát.

Mindennek ellenére, a közvélemény megnyugtatása érdekében pártbéli tagságomat és politikai pozíciómat feladom.

Még szerencse, hogy nem is volt egyik sem :D