5 GHz -> 60 GHz

[ Sextant -> Wireless Wire Dish ]

Hozzászólások

Mekkora távra? Mennyire volt macera irányba állítani?

Akkor majd az aluljáró előtt felveszem a tinfoil hat-et

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

Én is most 60Ghz-ben gondolkodom pont-pont kapcsolatra (kb. 200 méter). Mik az elsők benyomások az 5 gigához képest?

IPQ4019 mióta tud 60GHz-t hajtani? iperf-el mit bír, hány Mbps?

Mivel bridge módra van kitalálva, átmegy rajta a gigabit. Nem érdemes másra használni, már csak sima sávszélesség korlátozásnál (queue) akadtak gondok. Persze mivel még mindig erős fejlesztés alatt áll, minden sw upgrade hozhat javulást vagy az ellenkezőjét :D

Fedora 29, Thinkpad x220

Engem is érdekelne, de tisztán érdeklődés, nem leszólás.
Előző munkahelyemen az árboc le volt földelve (igaz hiányzott a fémpálca az árboc tetejéről, de ahogy látom itt sincs ilyen) a kábel is tartalmazott plusz levezető szálat és még fóliázott is volt, valamint a tápfeladó földelt volt (lényegében a Miki eszközökhöz is az Ubi tápfeladóit és kábelezését ajánlották)

Persze, ez benne van, de itt van a tetőn villámhárító. Illetve mellette egy sokkal magasabb ház, villámhárítóval. Kicsi valószínűségét látom annak, hogy pont ezt találja el egy villám. Jobban aggódnék a napelemtáblákért, mert azt az egész tetőt betakarja. Aggódnék, ha az enyém lenne. :)

Ha nagyon be akar baszni, babaszik. Arra való a biztosítás. :D

--
trey @ gépház

Be kell kötni EPH-ba.

"/Be kell kötni továbbá minden olyan fémszerkezetet (gépet,épületszerkezetet stb.), amely az alábbi feltételek valamelyikét kielégíti:
– függőleges kiterjedése az adott helyen lévő épületrész egy teljes szintmagasságánál nagyobb, vagy vízszintes kiterjedése 5 m-nél nagyobb, vagy az épületet elhagyó vagy ide csatlakozó fém csővezetékektől nincs – elhelyezéséből eredően vagy szándékos intézkedéssel – villamosan elszigetelve, vagy az előzőekben felsoroltaktól nincs – elhelyezéséből eredően vagy szándékos intézkedéssel – villamosan elszigetelve,/"