Hello!

Valaki rám köszönt tegnap este fél 8 körül a YouTube-on, az egyik órás vlog premierjén a realtime fórumban. Nem akartam ott beleoffolni a diskurzusba, de így utólag: Hello! ;)

— Gabor Micsko (@gmicsk0) April 18, 2019 #onhup

Hozzászólások

Hello,

Én voltam amúgy, semmi gond, a népszerűség ára :)
Mennyit késik a Subod egy hét alatt, ha már off?

hétvégén nem volt nyitva a Rolex (Seiko se), de tettem egy WDL-Andrássy kört, megnézni pár órát élőben. már egy videón láttam, hogy ami képen tetszett Zenith Type 20 Extra Special az elég vastag, viszont élőben nem gondoltam vészesnek. azonban itt lett nyilvánvaló számomra, hogy a 40mm-es az limitált, 45mm-es meg nem kell mert bazi nagy. de érdekes, hogy más óra máshogy mutat Paneraiból elmenne a 44-es is, de a 42 teljesen jó. előtte abban gondolkoztam, hogy 40mm körül nézelődök és a 42 már nagy, de revideáltam az álláspontomat. chronok is milyen bazi vastagok, nem kéne.
érdekes, hogy különböző boltokban mennyire eltérően kezelik azt az egy-egy betévedő érdeklődőt. a kempinski sarkánál érdemes benézni a marquise-be, az egyik óra 7150€-ért van kitéve, mondom már nem tudom $ vagy € néztem a honlapon, de ott 6700 volt. oszt szoroz, 6000€-ért oda tudom adni. mondjuk úgy könnyű akciózni, ha a 6700$ az ~=6000€ :)
van a Rolexben Tudor is vagy bécsbe kell menni érte?

A 43-as TAG Aquaracer-em után azt hittem, hogy a 40-es Submariner kicsi lesz. Ezért vásárlás előtt elmentem Bécsbe, hogy megpróbáljam. Nem kicsi. Nagyon sokat számít a Supercase kialakítás.

Tudor szerintem nincs az Andrássy-n. Nem láttam, igaz, nem is kerestem.

--
trey @ gépház

Óráról vlog? Milyen hosszú volt és miről lehet diskurálni egy óráról? :D