Szégyellem magam ...

Egy ausztrál világjáró motorjával 3 kontinens 21 országát bejárva érkezett el Budapestre pár nappal ezelőtt. Átutazott egész Ázsián, "fejlődő" országokban járt és egyetlen országban sem tűnt el semmije. Így érkezett meg országunkba, ahol is október 9-én egy zárt udvarból, két zárt ajtón keresztül ellopták a motorját. Lehet, hogy most útja itt ér véget...

[ STOLEN ]

Hozzászólások

Nem az elso es utolso eset (sajnos), nem lehet, hogy ezekre specializalodott egy / tobb banda?

Ha nem is világutazókra, de turistákra. Biztos vagyok benne hogy valami ilyesmi van a dologban, szerintem érdemes lenne utánanézni, mi a közös ezekben az emberekben, hol jelentették be hogy jönnek Magyarországra (internetes fórum, stb.). Tuti hogy benne van valami "jó ismerős" keze a dologban.

Pár hónapja ugyanez történt japán (?) kerékpárossal.

Az oke hogy ellopnak egy motort es szidod a magyarokat, de ebben mit kell szegyelni? Szerintem a betegsegek nem szegyellni valoak (amennyiben nem a te sajat faszsagod miatt kaptad el/nem gyogyulsz ki belole). Lehetnel ra akar buszke is, vagy onerzetes.

Szerintem nem normalis, hogy magyargyulolokent kineznek teged, szegyellned kell magad, mikor egy centivel nem vagy rosszabb az epeszu honfitarsaidnal, sot, kulonb vagy azoknal akik teged emiatt elitelnek, megalaznak, szegyellesre kenyszeritnek.

En a helyedben magyargyulolo felvonulasokat szerveznek hogy ez nem betegseg, es hogy van onerzeted, a kevesbe marginalos tulajdonsagaid miatt szegyenkezhetsz, de ez miatt te ugyan nem fogsz.

Nekem mondjuk konnyu tavolrol osztani az eszt.

De tudjatok, mar csilliard napja olyan kurvara rend van. :D

Ez mar szanalmas. Meg csak 10 eve szegyellem a vilagban, hogy magyar allatpolgar vagyok.

Jottek a partkatonak hozzam is.

Csak azt kerdeztem:

Szabad fegyverviseles lesz ha nyernek ?

Ha igen, vasarnap miseigazolassal deltol kettoig lehet majd loni a ciganyt ?

Eloldalogtak.

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

Az önmarcangolásról Mosonyi Aliz édes kis meséje (magyarmesék, Magvető, 2011) villant be, amelyet minden szerda délelőtt több alkalommal is megháborodott hallgatóinak fejébe sulykolja belé a Klubrádió délelőtti adását vezető Pa-dö-dő:

"Volt egyszer egy rádió, ez egy reggel a világ összes nyelvén bemondta, hogy Szégyelljétek magatokat. Meghallotta ezt a világ összes embere, és mind elszégyellték magukat. Csak a magyarok nem, ők gyorsan kikapcsolták a rádiót."