Audi-kör

 ( trey | 2014. április 3., csütörtök - 9:59 )

AUDI kör AUDI kör

Tegnap körbetekertem az Audi-t. Eddig sosem jutott eszembe, de most észrevettem, hogy milyen príma kis kerékpárút vezet körben. Kellemes, kiváló felületű útburkolat. Egyetlen állattelepet kivéve (ahol a bűz elviselhetetlen) teljesen rendben van. Kisebb-nagyobb kitérőkkel a karika majdnem 22 km lett. Az elégetett kalória viszont kicsit csalódás, mert az ellipszis trainer-en 24 perc körül szoktam 300 kilokalóriát égetni heti 4 alkalommal és az kicsit könnyebbnek tűnik. Mondjuk az is igaz, hogy ott nem fúj szembe néha 20-30 km/h-s szél.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

a szeszgyar (ha megvan) meg mindig olyan fortelem budos? Engem a rothado elesztore emlekeztetett...

--
"A politikat, gazdasagot es a tobbi felsorolt faszsagot leszarom, amig engem nem erint (nem erint)" (bviktor)

Vagy nem olyan büdös már, vagy csak messze vagyok tőle, vagy az uralkodó széljárás változott, de már jó pár éve nem érzem. Gyerekkoromban közelebb laktam hozzá, akkor éreztem. Néha elmegyek előtte motorral, akkor a közvetlen közelében lehet érezni.

--
trey @ gépház

Rossznyelvek szerint valaki igenyelt egy futopalyat arrafele a gyar korul, igy meg is valosult.. :)
Az elegetett kaloria nem a munkaval aranyos?(=szelben ua. sebesseghez tobb munka kell) Kellene meg par szenzor. Magassagkulonbseget figyelheti algoritmusa?

Futópályának elég szar lenne, mert nem rugalmas a felülete (nem úgy, mint a házunk mögötti futópályának, ami full rugalmas). Viszont sok F1-es pálya megirigyelné szerintem a minőségét. Szerintem inkább az Audi építtette, vagy a város az Audi-nak, hogy a kerékpárral járó melósok tudják használni. Gyanúsan Audi portától Audi portáig és onnan Audi portáig tart az út.

"Magassagkulonbseget figyelheti algoritmusa?"

Szerintem az ilyen kifinomult dolgokat csak a Pro account-tal együtt lehet kapni. A Pro alkalmazás nem egyenlő a Pro account-tal.

--
trey @ gépház

Futópályának elég szar lenne, mert nem rugalmas a felülete (nem úgy, mint a házunk mögötti futópályának, ami full rugalmas).

A tul rugalmas sem jo, jobban visszalok, mintha egyszeruen szilard lenne :)

A Pro alkalmazás nem egyenlő a Pro account-tal.

Ezt a hulyeseget szerencsere mar elkezdtek orvosolni.

Merging our PRO and free app into one on iPhone

Rosszul írtam le. Azt akartam, hogy a Pro app nem egyenlő a Premium account-tal.

Olvastam egyébként én is, mivel nekem Pro appom van, ki is írta. Attól még, hogy egy free app lesz, lesz különbség a Pro és nem Pro-sok közt. Pl. a nem Pro-sok ezután is kapnak majd reklámot, a Pro-sok nem.

"When you log in to the free app, it will recognize you and unlock all PRO features – and you will not be bothered by banner ads."

Sőt, most a váltással kapcsolatos kellemetlenségért kapok egy havi Premium hozzáférést ingyen:

"We’ll grant all iPhone PRO users who transitions to the free iPhone app one month free Premium for the trouble – the free month will start automatically once you log in to the free app and you do not need to provide any payment data."

--
trey @ gépház

En ezt ertem, a hulyeseget ugy ertem, hogy vegre nem lesz kulon premium app ES szolgaltatas, hanem premium szolgaltatas, az app pedig az account-odnak megfeleloen viselkedik. Mar ideje volt :)

Mert miben okozott neked kellemetlenséget, hogy külön volt? Én felhasználóként ebben semmi hülyeséget sem éreztem. Sőt, nem éreztem semmit tulajdonképpen.

--
trey @ gépház

Nekem ugyan nem okozott kellemetlenseget, mar csak azert sem, mert WP-re eleve nem volt ketfele app. Ettol meg nem volt kevesbe hulyeseg, hogy veszel premium acc-ot, de ha minden ficsort akarsz, ja, hat akkor vegyel pro app-ot is...

"Hi Gabor,
Congratulations! As part of the 1 APP campaign, you have been upgraded to Endomondo Premium for 1 month free of charge.

You will not be charged anything, unless you actively choose to prolong your Premium membership."

Na, kíváncsi leszek.

--
trey @ gépház

"A tul rugalmas sem jo, jobban visszalok, mintha egyszeruen szilard lenne :)"
+1. Pl. felénk a Margit szigeten tudok legközelebb ilyen pályáról. Egyszer voltam rajta, akkorát estem, hogy öröm volt átélni, azóta csak szilárd talajt használom futni...

--
Fontos! Ha berágok, nem feltétlen személyed ellen szól...
openSUSE 13.1 x86_64

My bad, nem az a futopalya (az beljebb van, valoszinuleg mar gyarteruleten belul elerheto csak), hanem valoban "elkerulo".
A szenzoros dolog tovabbra is erdekes, pl. elektromos kerekparok uj generaciojaban mar van nyomaserzkeles (erolkodesszenzor :) tudtommal.

Frankón felrajzolom OSM-be ha ideadod a track-et gpx-be, úgy tűnik nincs meg körbe. Műholdképen még nem látszik.

OK:

https://db.tt/s4DBIe15

--
trey @ gépház

Kössz! Végig az út mellett megy a bringaút, elválasztva az úttestől? A track annyira közel van az úttesthez, hogy ebből még az sem egyértelmű, hogy rajta fut vagy mellette. :(

Nem az egész bicikliút. A bicikliút 3-as szakasztól a 11-ig tart, ott viszont az úttesttől elválasztva, attól sok méter távolságra.

--
trey @ gépház

Befrissült a térkép, jól rajzoltam?

Aha. Csináltam egy képet:

https://db.tt/oAlgrMDB

A piros szakasz az, ami kerékpárral jól járható, végig az úttesttől elkülönül. A zöld 1.-2. közti rész az, ami nagyon jó minőségű kerékpárút.

--
trey @ gépház

Köszi a részletes leírást, beszerkesztettem, asszem így már jó lesz. Jövő héten fog látszani.

A Velencei-tó déli partján is nagyon fullos kerékpárutat húztak fel a télen.
Már fenem rá a fogam. Háztól-házig egy teljes kör 45,5 km.

------------------------