Áttöri a Bitcoin a történelmi rekord árfolyamát a napokban?

Választások

Hozzászólások

Szerkesztve: 2024. 02. 29., cs – 07:58

a scam piac is business.

a sok zsarolovirus altal megtermelt vagyont is kell valahova tenni:)

 

Meg hogy *ures* lufi....

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Miközben a valóság az, hogy a crypto piac teljes forgalmának 0.34%-a volt 2023-ban - bármilyen formában - illegális tevékenységhez köthető. :D

Ez mondjuk édeskevés. A már erről ismert címek és a feltört/ellopott vagyonok vannak benne, ami érthető, magával a képpel nincs bajom. Csak éppen amiket listáz alatta hogy nem tudhatjuk biztosan, az simán kiteheti a maradék 45.66%-ot is akár.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

A lufi egész addig nem üres míg el nem durran.

már háromszor durrant ki a bitcoin lufi :) 

dollárba kell nézni, nem értem ezt az €-t, volt már aki forintban nézte... teljes agyfasz, jó hogy nem rubelbe egyből

Nekem a youtube feladott különböző kriptoszakértőket nem győzöm tiltani a hozzánemértő fajankókat. Megnézi, hogy a BTC/USD mondjuk így úgy áll, nézeget különböző indikátorokat (medve anyám!!) jósolgat. Oké, ez még belefér.

Aztán megnézi az altcoinok USD-hez viszonyított árát. Te barbár! Hát abból max az derül, hogy ki a bitcoin/usd miatt hogy mozog, magáról a coinról semmit sem mond! Süteményagyú. A valóság az, hogy az altcoin/btc árfolyamot kell nézni.

Például oda-vissza-fel-le-kisütés kombóig vannak, hogy az ethereum mennyit emelkedett. Mit mond neked az a grafikon? hogy másfél éve kitartóan, monoton süllyed az ára. Egyre gyengébb! És ezek a "szakértők" különböző könyveket, tanfolyamokat, discord csoportokat üzemeltetnek, nagyon súlyos pénzekért! Havi többtízezer-százezer forintért.

Milyen színben menő most a Lambó? 😁

95% az esélye, hogy 14 napon belül meglesz a "csúcsdöntés", ha az euróban mért árat nézed. A dollárosra még várni kell kicsit többet, talán plusz két hetet-egy hónapot.