Intel Xeon E3-as szerverek szuper áron a RackForest-nél! (x)

 ( hup | 2017. szeptember 4., hétfő - 12:23 )

A készlet erejéig, minden Supermicro MicroCloud E3-1230v3-as szerver bérlése esetén 8 000 Ft kedvezményt adunk a nettó havidíjból a teljes futamidő alatt! Garantált 1Gbit/s internet kapcsolat, Intel Xeon-E3 1230v3 / 1231v3 Haswell CPU (4/8 core 3.3 / 3.4GHz), 8 GB ECC RAM (32 GB-ig bővíthető), 2 db hot swap HDD / SSD, redundáns tápegység, IPMI IP KVM konzol. A kedvezmény igénybevételéhez a HUP-RF-MCL kódot kell használni a megrendelésnél. További részletek »

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Meg kedvezmennyel sem tul kompetitiv. Az egyeduli plusz amit felfedeztem hogy a KVM az benne van alapbol.

A ram es IP bovites az eleg horrornak tunik. Hasonlo aru (itt kedvezmennyel egyutt) dedikalt gepek 32GB-al elerhetoek 16 IP-vel.

Hol?

Engem is erdekel:)

Gondolom külföldön. :)

OVH es annak leanyai. Soyoustart is allandoan akcioz valamit. Evek ota naluk vagyok sosem volt semmi gondom. (kopp kopp kopp)

A szerencsében (kopp kopp kopp) nem lehet mindig bízni :)

Egy szóval nem mondom, hogy minden más szar, de azért ügyfél kiszolgálás minőségében és műszakilag is elég magasra tette a Rackforest a mércét. Nekem legalábbis megéri akár egy kicsit drágábban is igénybe venni a Rackforesttől egy szolgáltatást akkor, ha tudom, hogy probléma esetén is számíthatok hozzáértő segítségre. Márpedig elég sok helyen vannak/voltak saját és bérelt szervereink is az elmúlt években ahhoz, hogy legyen összehasonlítási alap :)

--
http://eVIR.hu
Elektronikus Vállalatirányítási Információs Rendszer

Igen ez egy olyan dolog, hogy nehezen mozdul el az ember. Ez mind akkor derul ki mikor mar ottvagyok. Es hat 15-20 domain-t atmigralni meg 3 virtualis gepet plusz egy komplett homelab-et nem tul szorakoztato elfoglaltsag (egy komplett hetvegem azert ramenne es hat eleg draga az idom gyakorlatilag tobbe kerulne nekem egy ilyen mint az eves berleti dij) ha eppen nem tetszik.

Mondjuk en a fel vesemet odaadnam egy szolgaltatonak azert ha lehetne hosszu tavra szerzodest kotni. (nem ilyen 1-2 ev hanem mondjuk 5 mindig egy evre kifizetve elore) A nagyok ilyenekkel nem foglalkoznak (ez az egyetlen bajom az OVH-val) de lassan a kicsik sem. Plusz azt latom, hogy a lojalitas ma mar sehol nem szamit.Altalaban van egy beeteto akcio aztan onnatol ha 10 evig vagy ott akkor is ugyanannyiba kerul) Nem azt mondom hogy minden evben kevesebbet akarok fizetni de legalabbis olcsobban szeretnem megkapni mint az aki csak beugrik az ajton es alair 1 evet...

Nem vagyok tul maceras ugyfel a havi adatforgalom az par TB szoval nem megy 99%-on a gigabit. Viszont nemzetkozi(EU) savszel is kell (ide backupolok AWS-rol).

A Rackforest epp ilyen...

Ezt az akciót nem venném igénybe, de a RF supportja tényleg jóféle. Talán csak a Linode-ét szeretem jobban náluk, bár ott eltérő parák voltak.

Muti. Az OVH oldalan es elakadtam, egy szep nagy kaosz.

> Intel Xeon E3-1270v6 - 4c/8t - 3.8GHz /4.2GHz
> 64GB DDR4 ECC 2400 MHz
> £101.99

34199.69 HUF

Az meg nem vilagos, h tudok EU-beli DC-t valasztani es az milyen hatassal van az arra.
A 16 db IP-t sem latom.

Cserebe jobb CPU-t ad.
Meg tobb RAM-ot. Kevesebbel nem is lehet kapni, ez biztos?
IPMI-t viszont nem. Keznel vagyok, flexibilis supportot sem.

Szoval legalabbis pariban vannak nagysagrendileg.

Egy kiegészítés, hamarosan a hirdetést is javítjuk: ...a kedvezmény a teljes futamidő alatt érvényes.