TBBT s4e10 hova tűnt?

 ( Zahy | 2010. november 29., hétfő - 9:30 )

A címben minden benne van. Péntek reggel óta keresem, és a megszokott oldalakon nem látom, kugli, kalózöböl, és egyéb általam alkalmazni szokott keresési lehetőségek nem jártak sikerrel. Ha tehetem -CTU vagy -IMMERSE mkv-kat keresek, de sehol semmi. WTF, where is it?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

10-Dec-2010 01:00 The Big Bang Theory 04x10 The Alien Parasite Hypothesis

Címet én is találtam :-( Ó bakker, nem esett le a dátum. Bocs, akkor már értem.

Erre jó a tv.com :p

mégjobb a myepisodes.com

vagy a scenereleases.info

No jo, mar csak azt nem tudom, hogy miert marad ki 3 het. Nyilvan akkora valtozas lesz a tortenetben :-) Eleve az elmult par resz elorevetiti, hogy lesz valami azzal a megszakadt szerelmi szallal. Mindegy, akkor most nyugiban maradok.

Hálaadás környékén másból is ki szokott maradni 2-3 hét.

Bizony, USA-ban sokszor marad ki 1-3 hét. Gondoljuk bele, 1 évad 22-24 rész, 1 év 52 hét és a nyári szünet olyan 15 hét. Még mindig van kb 8-10 hét az évben, amikor nem lesz új rész.

Jaja, nem volt Outsourced, Fringe, Supernatural, stb sem... :(

Sorozatjunkie-e vagy? :)

--
eladni a' eladhatót! http://napivatera.blog.hu/

Ahhoz hány sorozatért kell élni-halni, hogy valaki annak minősüljön? 1 is elég, vagy legalább kétszámjegyűnek kell lennie?

Ha ilyen 0day rilizeket vadászol és lihegsz ha vmelyik "késik" akkor sztem már benne vagy a szórásban. Amúgy nó offensz. :)

--
eladni a' eladhatót! http://napivatera.blog.hu/

Szerintem meg ha még azt sem tudod, hogy késni fog a release, de legalább azt, hogy hol tudsz utánnanézni akkor nem vagy sorozatjunkie.

Én sem érzem magam annak csak azért mert néhány sorozat érdekel, név szerint ezek: The Big Bang Theory, Stargate Universe, Caprica.

Igaz a Caprica cancelt kapott a Syfy-on, és most csak SD release-ek vannak a kanadai Space-ről, de lehet, hogy a jövőben lesz még egy BSG spinoff. A TBBT meg érdekes lesz, főleg ha Penny és Lenard megint összejönnek, mivel a színészek jártak egy ideig, de már szakítottak. A fenébe, lehet, hogy mégis sorozatjunkie vagyok.