KDE 4 + fura Shift,Ctrl,Alt

 ( Dgzt | 2010. március 31., szerda - 15:01 )

Hellosztok!

Olyan problémám van, hogy mostanában furán viselkedik a Shift billentyűm. Ha sokáig nyomva tartottam, akkor feljött egy ablak, hogy beragadó billentyűk (azt hiszem). Itt szerintem kapkodás miatt rosszra nyomtam és azóta az van, hogy ha egyszer megnyomom a Shift-et és elengedem és utánna megnyomok egy karakter billentyűt, akkor naggyal írja ki, ha kétszer megnyomom, akkor meg mintha belenne kapcsolva a caps lock. Ugyanez van CTRL és ALT-al is.

Nem tudja valaki, hogy hol lehet ezt kikapcsolni, mert én nagyon nem találom. Csináltam egy új felhasználót, beléptem azzal KDE-be, sokáig nyomva tartottam a Shift-et, de csak nem jött fel az az ablak...

Remélem valamelyikőtök tudja a megoldást, mert nagyon bosszantó.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nekem is volt ilyen arch-csal, en azt hittem, nem kde hibaja volt, hanem xorg-é, es valoban xorg-server update oldotta meg, nekem legalabb is ugy tunt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
A Windows 7 fejlesztoiben felmerult a kerdes, hogy belerakjak a kde 3.5.10-et. De Bill Gates ezt valaszolta: "Majd ha fagy"

Angol nyelven használom a KDE-t, ezért nem biztos hogy minden így van magyarra fordítva, de:
Rendszerbeállítások > Kezelési segítség > Módosító billentyűk fül

ezekszerint tevedtem, de magatol allitodott vissza :D
off: grat a facebook widgethez, sajnalom, hogy failbookek azota 5 percenkent modositjak az apit, es nem sikerult raheggesztenem a live feedre :( nagyon sokaig hasznaltam es nagyon meg voltam elegedve vele
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
"A 32dllfutása.voltbártnője fájl le van fizetve. Azt kivánod, hogy folytatódjon?"

Ezer köszönet! Megoldotta a problémát, hogy én mennyit szívtam vele... :) Már mindenhol kerestem csak itt nem :D, még egyszer kössz!
---------------------------
Oszt jónapot!