Egér kerestetik

Hat iFail. Korbeneztem iPon-t, PCX-et, meg az osszes nagyobb webshopot, nem talaltam semmit. Probaltam Arukereso-t is, Ebay, semmi.

Igy hat.. (mivel tudom van itt par ember aki jatszik vele) megkerdem a kozosseget. Milyen egeret ajanlanatok WoW-hoz? Nem en jatszok vele, en csak keves idot jatszottam vele anno, nekem nem volt ilyen igenyem.

Tehat, olyan egerre lenne szuksegem amin van 4-6 programozhato gomb. (Jatekba kene raloni dolgokat).

(Az egyeduli amit talaltam az az openoffice-os vicc a WarMouse, de az vicc. Nem csak gombok kellenenek.. :))

A keret legyen olyan ~10-15k HUF. Ha ennyibol nem jon ki, akkor ez van, igy jartak. Koszonok minden nemu megnyilvanulast/tippet.

Hozzászólások

Anno a logitech "Easycall Desktop" egerét használtam, teljesen jó (8 programozható gomb + görgö).

Egy kerdes ha mar igy ajanlottad.

Van egy Razer-em. FW, driver a legujabb. Ha be van dugva, oke. Fogom, lekapcsolom a gepet, aramtalanitom, nem fog visszajonni. Atlepek linuxba, nem fog visszajonni. Ohm... korulbelul 9/10 alkalom inditasnal ki/be kell dugni.

Ez gondolom NEM helyes mukodes es garanciaban megnezettethetem..ugye ? Vagy ez teljesen normalis? :(

Logitech mx 518-ról sok jót hallottam, magam nem próbáltam, árát nem tudom.

Microsoft egérből igen jókat tud gyártani, 5-10k között már egészen jókat kaphatsz. Egyik barátom (kőkemény FPS-megszállott) 5-6 év alatt tette tönkre az Inteli 1.1a-ját(nekem is ilyen van, bár a követelményeidnek nem felel meg, mert csak 3 prog gomb van rajta).
Inteli 4.0-ra nem érdemes költeni, bal gomb mikrokapcsolója rendszeresen kikopik, hiába sokgombos.

Razer: betegsége a kábelmegtörés. 1 év után rendszeresen vágni kell a kábelből, és beforrasztani.

Helyedben az MS egérpalettán szétnéznék, egész tűrhető árakon normális egereket lehet venni. A4tech és nem túl minőségi társai nálam csúnyán leszerepeltek. (egy-egy hirtelen rántásnál nem tudja, hogy hol van, kurzor elmegy nyaralni, felület sem mindegy neki, nem hajlandó akármin elmenni: egyszerű lakkozott asztallap totális random élményt ad)

Ennek pont az ellentéte a Microsoft Intellimouse Explorer 4. Nem ragad rajta semmi, de pont e miatt megfájdul tőle a kezed. Pár napig kínlódtam vele... Tetszett a formája, de MX518 lett belőle. Ez nem csúszik, és ami zavar benne, hogy jóval alacsonyabb mint a MS IE4. De hozzászoktam.

Egy inteli 4.0 brutálisan nagy, annak való akinek akkora a keze mint egy péklapát. Viszont nagyon kényelmes. Havernak egy fél év volt mire megszokta, akkora viszont meghalt a bal klikk. Cserélte, a másiknak is fél éven belül elhalálozott a bal klikkje. Kivágta a szemétbe, vett valami iszonyat brutális drága egeret, azóta nincs vele gondja. (25k-ért azért még jó...)
4.0-t semmiképp nem ajánlom, bal gombja aktív játék során egész egyszerűen használhatatlanra kopik. Lan-on mesélte egy srác, hogy már ő is a harmadikat nyúzza, de ha meghal ennek is a bal klikk, biztosan váltani fog, akármilyen kényelmes.

Strategic commander nem jó? Mert van egy amit gyak. nem használtam csokiért vihető.