Árok Party #11

A nyolcbites hardverek, elsősorban a C64 szerelmesei immár 11. éve zarándokolnak el minden évben Ajkarendekre, az Árok Partyra. Idén sem lesz ez másként.

Bár a találkozó szervezői mindenféle 8 bites hardver szerelmeseit szívesen látják, eddig csak néhány elszánt Plus/4-es, meg tavaly cseh atarisok próbálták megtörni a C64 hegemóniáját, egyelőre sikertelenül. Szóval jó lenne, ha más géppel is letolnák maguk az érdeklődők. Spektrum őrültek, hol vagytok? :)

A tervezett programok közül említést érdemel például a 1541 Ultimate bemutató előadás, de egy USB64 névre hallgató újdonsággal is megismerkedhetnek a látogatók. Ezen kívül várhatók még játékversenyek, a szokásos foci, a rendszeresen nagy derültséget okozó activity (ontopic témákban, pl. mutogasd el azt hogy "Attack of the Mutant Camels"), valamint tábortűz, közös sütögetés, sörözés (Ajkarednecks reprezent, szeretünk Leon!), jó hangulat, és persze 8 bit minden mennyiségben.

Az időpont augusztus 21-23, a helyszín pedig - mint rendesen - az ajkarendeki Simon István Általános Iskola tornaterme. Minden egyéb infó a honlapon. Gyertek.