Apró élményeim a Linuxszal #7

Éppen SceneCON-ra konfigolom a wifi bridget, amin majd a partynetwork jön a szomszédból.

Haladok.


Reprodukálható Linux kernel crash, 100% Intel alapú, 3-4 éves, márkás (HP) desktop gépen.

Néha nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy felgyújtsam az egészet a gecibe. De legalább most megint értékelni fogom egy darabig, milyen nyugis is az élet Linux nélkül. (Ubuntu 9.04 egyébként, mert ugyanerre a gépre a Debian Lenny konkrétan fel se ment. Sztoikus nyugalommal közölte, hogy a gépben nincsen merevlemez...)

Hozzászólások

Kérlek ne untass minket technikai részletekkel, sokkal inkább tárd elénk trágár szókincsed féltett kincseit, hiszen ez mégsem egy technikai embereket, sokkal inkább kocsislegényeket célzó weboldal.

--
trey @ gépház

Nem értelek. Nem vagyok se fejlesztő, se támogató, egyszerű felhasználó vagyok. Mit kellene nekem tennem? Te tudnál az ügy érdekében tenni mondjuk azzal, hogy bejelented, kérésre adatokat szolgáltatsz, kapcsolatot tartasz a fejlesztőkkel, patch-et tesztelsz, stb. Én hardver nélkül ezzel semmit nem tudok kezdeni...

Én ezeket a fent felsorolt dolgokat meg szoktam tenni a saját bugjaimmal. Születtek is ezek nyomán patchek. Javaslom tedd te is ezt, talán előbbre jutunk.

--
trey @ gépház

ha jól számolom, én lennék a kettővel ezelőtti blogbejegyzés...
elárulnád, hol van benne anyázás? én nem írtam olyat, hogy "felgyújtanám a g*cibe..." még csak azt sem mondtam, hogy ez a microsoft hibája lenne. csak leírtam a tapasztalataimat és kész.

----------------------------------
feel the beat - it's everywhere!

:-)
---
/* No comment */
Ketchup elementál megidézése a sajt síkra

PEBKAC? :)

Debian - Still in development (sid)

Azzal az a baj, hogy ket antenna portja van, es nem tudom at lehet-e iranyitani csak az egyiket kuldesre/fogadasra. Nekunk meg 1db lavor van per vegpont, amit hasznalni fogunk mert legvonalban kb. 300m-t kell atloni (kulteren).

Egyebkent mar mukodik. De nem irom le hogy, mert itt mar ugyis mindenki tudja, csak en vagyok ilyen bena. :P

(Szerk: kepek a tavalyi cuccrol, iden is igen hasonlo lesz)

-=- Mire a programozó: "Na és szerintetek ki csinálta a káoszt?" -=-

Csarli, nem ertem miert csodalkozol ezen? :)
3-4 éves pécén megy a Linux, hát melyik bolgyón élsz te? :)
Na, majd holnap megyek hegeszteni, vasrudat vigyek, hogy apró darabokra szétverjük a két szartelepet? :)

Illetve, van jobb ötletem, ha nem megy, akkor először megzúzom őket a hajóval, te meg áthajtasz a maradványokon a fehér rettenettel. :)
Aztán gyújtjuk fel a gecibe :D