Váltani...

 ( Elme | 2009. június 9., kedd - 0:26 )

Sziasztok!

Én jelenleg BAZ megyében élek. 4 éve vagyok a szakmában, ill. éles környezetben. Konkrétan ISP.
Kb. 10 szerver van a felügyeletem alatt, amik dhcp,dns,mysql,web,mail,ftp,vpn,smb,voip feladatokat végeznek el, és kb. 2000 ügyfelet szolgálnak ki. Továbbá vmware esxi tapasztalatokkal /1 év/ rendelkezem szintén éles környezetben. Csak debian disztrót használtam szerver oldalon, illetve kliens gépeken MS-XP, MS-Vista op rendszereket. Foglalkoztam bérelt vonali szolgáltatás kivitelezésének teljes folyamatával 3 évig, a szerződéskötéstől az utolsó patch kábel bedugásáig. Terveztem komplett irodai hálózatokat/ a fent említett szolgáltatásokkal/, majd kiviteleztem őket. Angol nyelvtudásom hiányos, a szakmai dokumentációkat megértem, de 10.-től erre is ráfekszem, nyelvtanfolyam, majd nyelvvizsga formájában. Én feladat orientáltnak érzem magam, ha feladatot kapok, addig csinálom, amíg meg nem oldom.
Ezekkel a képességekkel keresek új munkahelyet, akár Budapesten is, ha megéri, akkor keresek albérletet. Szerintetek milyen fizetést várhatok/várhatnék el?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

huh, milyen jók a kilátásaim... :)

Miért akarsz váltani egyáltalán?

lehet mert BAZ megyeben el... (en is)

Sztem nincs jó tipped, hogy most mennyit keresek. Körberöhögnél...

Hát csak nem... a nem Bp-i fizetésekről tényleg nincs sok fogalmam, de itt Bp-n egy 170-200 nettóra (általában céges mobil + cafeteria is előfordul) jó eséllyel pályázhatsz szerintem.

Naugye... :) Én 200 nettóval kiegyeznék.

Hajrá. Tessék aktívan nézni a mindenféle álláshirdetéseket és betolni a CV-det, akkor is több az elvárás és az előny, mint amit tudsz. Sokszor csak beírnak sokmindent, hogy hátha találnak egy superhumant.

Ezt csak megerősíteni tudom. Én is BAZ megyében élek, és egy nagy, kohászati cégnél dolgoztam rendszergazdaként(Linux/Unix). Egy jó ideje keresek új munkahelyet, de nemigazán találok. Tényleg sok mindent kérnek, amivel talán soha nem is találkozik az ember, vagy nem hallot róla. És mikor mondod, hogy nem ismered, akkor úgy néznek rád, mint egy űrlényre. És többé már nem is érdekled őket, elkönyvelnek, hogy nem értesz semmihez.

Ha érdekel munka Budapesten, küldj cv-t nekem.
Valószínűleg testhezálló feladat lenne számodra.

Szia. Hova küldjem?

Kapcsolat.

A hup-on használt mailemre: cheetah128 AT gmail.com

Szia. Elküldtem...

No, már ott dolgozol?

No ezaz, van valami fejlemény?