Váltani...

Fórumok

Sziasztok!

Én jelenleg BAZ megyében élek. 4 éve vagyok a szakmában, ill. éles környezetben. Konkrétan ISP.
Kb. 10 szerver van a felügyeletem alatt, amik dhcp,dns,mysql,web,mail,ftp,vpn,smb,voip feladatokat végeznek el, és kb. 2000 ügyfelet szolgálnak ki. Továbbá vmware esxi tapasztalatokkal /1 év/ rendelkezem szintén éles környezetben. Csak debian disztrót használtam szerver oldalon, illetve kliens gépeken MS-XP, MS-Vista op rendszereket. Foglalkoztam bérelt vonali szolgáltatás kivitelezésének teljes folyamatával 3 évig, a szerződéskötéstől az utolsó patch kábel bedugásáig. Terveztem komplett irodai hálózatokat/ a fent említett szolgáltatásokkal/, majd kiviteleztem őket. Angol nyelvtudásom hiányos, a szakmai dokumentációkat megértem, de 10.-től erre is ráfekszem, nyelvtanfolyam, majd nyelvvizsga formájában. Én feladat orientáltnak érzem magam, ha feladatot kapok, addig csinálom, amíg meg nem oldom.
Ezekkel a képességekkel keresek új munkahelyet, akár Budapesten is, ha megéri, akkor keresek albérletet. Szerintetek milyen fizetést várhatok/várhatnék el?

Hozzászólások

Ezt csak megerősíteni tudom. Én is BAZ megyében élek, és egy nagy, kohászati cégnél dolgoztam rendszergazdaként(Linux/Unix). Egy jó ideje keresek új munkahelyet, de nemigazán találok. Tényleg sok mindent kérnek, amivel talán soha nem is találkozik az ember, vagy nem hallot róla. És mikor mondod, hogy nem ismered, akkor úgy néznek rád, mint egy űrlényre. És többé már nem is érdekled őket, elkönyvelnek, hogy nem értesz semmihez.