Hogy állapíthatom meg hogy a VGA kártyám maxon tud teljesíteni?

 ( macros82 | 2009. február 15., vasárnap - 19:22 )

Sziasztok!

Azt szeretném tudni, hogy a VGA krátyám rendesen be van-e állítva. Sajnos nem tudom, miként lehet ezt leellenőrizni. A filmek zenék rendesen mennek!

Azonban ha pl firefox mellett kicsiben futtatok egy filmet és a firefoxban görgőzök egyet akkor pixeles lesz a kép!

Ha CTRL+görgőt használok, hogy nagyítsam pl a firefox képét, akkor pedig szaggatva teszi ezt meg! XP-s tapasztalataim alapján szerintem nem megy a VGA karim rendesen.

Feltelepítettem az America's Army című játékot és alapból 800x600-ra konfigolta magát, feltettem 1024x768-ba, ott még jól ment viszont időnként "kidobott" full-screenből és ablakra váltott, onnantól kezdve pedig nem volt élvezhető. Ha feltettem 1680x1050-re ami a karim legjobb felbontása, akkor pedig nem meghülyült a kép és váltogatta a felbontást, mindaddig míg vissza nem állt az előző alapértelmezettre a játék!

Ez lenne a gond a VGA-val!
Azonban most több játéknál nem volt hangom, miközben másikaknál gond nélkül megy és mint írtam a filmek zenék is futnak, skype is!

A káryám egyébként egy GAINWARD BLISS 8800 GTS 512 rammal.

Tudtok segíteni?

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Azóta utána kerestem a drivernek is amit az nvidia.com-on leltem!
Sok lehetőség nincs de a geforce 8-as szériát lehet kiválasztani linxu 32-bitre. Szerintem jót találtam! Már ha egyáltalán lesz rá szükségem!