Java (gyakornoki|fél) állás

Fórumok

Keresünk egy olyan fejlesztőt, aki tud Java SE, ért a Java EE5-höz (különösen a JPA-hoz, JSF-hez). Nem baj, ha látott már NetBeanst, Glassfisht, GWT-t, de elég, ha majd nálunk beletanul.

A munka eleje: a mi (Drótposta Kft) csapatunkban részt vesz egy fejlesztés végében. A munka fő része: a kifejlesztett rendszer felhasználójánál ül, change requesteket belefejleszt. Ha ügyes, végtelen mennyiségű ötletet ad, hogy mit lehetne fejleszteni, és ezeket meg is fejleszti.

Alapvetően egyetem mellett csinálható, félállásra gondoltam, de ha főállás, az sem baj, azt is talán ki tudják tölteni munkával. Legalább egy évig kéne csinálni, de végtelen sokáig is lehet, ha tetszik.

Jelentkezni nálam fizetés-igény megjelöléssel, részletek szintén, vagy itt a fórumon.

Géza
sngeza kukac gmail putty com

Hozzászólások

Nem kötöködés képpen, de a gyakornok az nem azt jelenti, hogy nem nagyon ért hozzá és bele kell tanulnia? Főleg a gyakorlati részt tekintve? Ez a hírdetés meg mintha önálló programozónak szólna.
--
unix -- több, mint kód. filozófia.
Life is feudal

"A munka eleje: a mi csapatunkban részt vesz ...". erre igaz, hogy "de elég, ha majd nálunk beletanul".

Szerintem ez pont az, amit te a "gyakornok" szóról írtál. (Bár a szöveghűség kedvéért, a hirdetést nem én írtam, viszont a címet én adtam neki (és az email cím se az enyém az alján, de tudok elég sok háttérinformációt a helyről.))

Nyilván, aki semmit se tud, az nem lesz jó, de a 15 éves projekttapasztalat sem feltétel.

Aki értelmes, és nem most lát először OOP nyelvet, Java-t - pláne, ha szívesen tanul - az szerintem kevés tapasztalattal is abszolválni tudja a helyet.

Ha valakit komolyabban érdekel, akkor biztos megér egy beszélgetést, és a pontos arányok akkor már ki fognak derülni.

Szerintem a hely előnye pont az, hogy egyetem/bármimás mellett is lehet csinálni, ami egyrészt plusz dudva, másrészt plusz komoly referencia majd a későbbi pályához.

Úgy látom, elég nagy a hiány java fejlesztőkből (igaz php fejlesztőkből is), úgyhogy érdemes ráfeküdni a most rajtoló versenyzőknek.

"Legalább egy évig kéne csinálni, de végtelen sokáig is lehet, ha tetszik."

Tetszik nekem ez az állás :)

Én mint Ős DPG felhasználó, érdeklődnék, hogy ez a Drótposta Kft az a cég aki a DPG-t megalkotta? És az email címből jól következtettek Simon G/za-ra?
Ez a hirdetés esetleg azt jelenti, hogy Javas kliens készül a DPG (aki nem tudná Drót Posta Galamb levelező rendszer, http://www.dpg.hu) számára?
A Linuxosok nagyon várnának már egy ilyet!
--
не закурится!