Bár kerti partinak indult a dolog a konyhában kötöttünk ki. Még szerencse hogy a székelykáposzta a bográcsban kinn a tűzön el tudott készülni. Addig jó idő volt. Férjem volt a szakács.
Mire nekiálltunk volna megenni kezdett el esni az eső.
Ez volt a nyári nyitó bulink :) Ez azt jelenti hogy meghívtam pár embert akik közel állnak a lelkemhez. Velük hasonlóan gondolkodom, közel egy értékrendet képviselünk, kedveljük egymást.
Olyan jó érzés volt hogy tudtam csak azokat hívom meg akiket tényleg kedvelek. Nem kell illendőségből senkivel sem együtt töltenem az estét.
Hála egyik pár vendéglátós múltjának annyira finom pezsgőt ittam. El sem tudtam képzelni eddig hogy létezhet olyan pezsgő amire én azt mondom hogy mennyei finom. Nagyon ízlett, mint még eddig semmi más alkohol.
Fiúk még reggel 4 kor is ettek a káposztából azért ez is alátámasztja azt hogy fincsi lett. Párja nincs a kinti bográcsban főzött ételnek. Jó sok parázs, cigihamu és egyebek :) ízesítik, adják aromáját.
Délután 3 órától jöttek akiket meghívtam. Az utolsó pedig reggel ¼ 6 kor ment el. Szivemcsücske apukájának véleménye szerint még lakodalomból is sok ez. Lehet.
Nálunk viszont repült az idő. Jókat nevettünk, beszélgettünk. Hajnalban előhoztam azt a témát is hogy kinek mi a boldogság, ki mit ért alatta :) Kiértékeltük a világ alakulását.
Halászlé főzés lesz a következő. Mikor is? Kiderül.
- FébertI blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 775 megtekintés
Hozzászólások
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Amúgy a legjobb bulik az "együtt főzünk - együtt esszük meg" - jellegűek szerintem.
Persze a lényeg nem az étel minősége, hanem a társaság, az együttlét. Azért sem, mert mire elkészül, már kellőképpen alá van alapozva. :))
--
Debian - The "What?!" starts not!
http://nyizsa.uni.cc
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni