Postfix + LDAP + ldapbrowser + IMAP + webmail ArchLinux-on

de ugy, hogy aztan a titkarneni is elkezelhesse: http://sj.acts.hu/index.php/2008/03/29/postfix-ldap-webmail-archlinux/

Hozzászólások

Pls tegyél space-t a címbe, mert szétnyomja a jobb oldalsávot.

Petya

Te is a saját blogodla írsz, ő is a sajátjára.. Nem értem hol a probléma ( vagy csak engem nem zavar, hogy legalább itt is tudok róla, ha valami normális írás születik másutt? )
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

"Akkor lenne egyenlő, ha átjárnék sj blogjába"

Azért sj blogját egy "trey bloggal" összehasonlítani ( már csak a látogatottságot is nézve ) szerintem kicsit túlzás.. Nagyon sok cikk jelenik meg a HUP-on amúgy is, ami nem itt készült, hanem csak átvette valaki ( akár csak a blogjában ), vagy épp itt is leírták ( most hogy a forrás a magyar sajtó, vagy külföldi az itt sztem tökmind1.. ) Ha meg ez a helyzet, akkor nem értem, hogy miért probléba az, ha egy tényleg értelmes cikket kipakol ide ( ennyiből tényleg nem csak sj-t kéne piszkálni ezmiatt, hanem még jópár embert ( köztük lehet engem is )) ami még a portál arculatához illik is ( ha jól emléxem akkor Enikős blog itt nem jelent még meg )

Amúgy igen: A post onann indult, hogy azok között a fránya + jelek melett nem volt +1 szóköz bepakolva, ezért pöppet szétszedte az oldalsó sávot.. VIszont én azon kaptam fel a fejem ( és az előző hsz-em is ezért született), mivel te ezen problémára egy (az én olvasatomban ) elég negatí kicsengésű( ha úgy tetszik lenéző ) hozzászólást közöltél, amit szerintem maga a hiba mértéke nem indokolt ( tekintve, hogy szerintem drupalban ezt se lenne nehéz kivédeni ), bár tény, hogy a hiba elkerülhető lett volna kis odafigyeléssel..

____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

A problema nem az (volt), hogy a sajat blogom bizonyos (99%-ban az IT-hez kotheto) irasait ide linkelem, hanem hogy a hosszu subject szettolta az oldalt. A(z utobbi) fault-ert feltettem a kezem, elismertem lentebb, az elobbiert meg nem problemazott trey. Ennek ellenere koszonom, hogy kifejtetted, hogy mas is linkel ide csomo neha ontopic, neha offtopic hirt, irast, stb. Hatha "kmmk" is kepes lesz ezt egyszer felfogni, es belenyugszik, hogy en igy teszek. Szoval kossz az erofeszitesert, Huncraft :-)

ASK Me No Questions, I'll Tell You No Lies

Ez csak neked problema, meg kmmk-nak (=2 fo). De hadd mondjam el, mert ugy tunik, neked meg nem tunt fel, hogy a hup-on egy csomo mas hirben, cikkben es blogban ott van a "tovabbi reszletek", vagy ekvivalens link. Ez azt jelenti, hogy a tema egy tavoli gepen van reszleteiben kifejtve, itt jellemzoen csak egy rovid leiras. Mondom, a jelek szerint itt ez az elfogadott. A sajat blogom pedig max. annyiban promotalja a hup, hogy egy link mutat ra, mint ahogyan az osszes hasonlo cikkre, hirre, blogra. Huha!

A hanyag cimadast nem tagadom, de a "durva tiszteletlenseggel" ne csinalj mar viccet magadbol....

ASK Me No Questions, I'll Tell You No Lies

Yeah egy blogbejegyzés szétzúzza hupot.. :))

majd ha LDAP-al fogok foglalkozni, akkor jól fog jönni a leírásod, köszi!

--
by Mikul@s