Joe Barr elnézést kér a negatív cikkért?

 ( Anonymous | 2001. december 30., vasárnap - 20:30 )

Érdekes levél érkezett ma reggel az mplayer listára Joe Barr -tól, a nemrég a LinuxWorld -ön megjelent negatív mplayer kritika szerzőjétől:

A levelet elolvashatod itt.

Egyelőre senki sem tudja biztosan, hogy Joe Barr komolyan gondolja ezt, ironizál vagy fake az egész.Mindenesetre a levél eredetinek tűnik. A levélben beszámol arról, hogy ő valójaban a tegnapi napig nem sokat tudott a linuxról, csak felhasználói szemmel írogatott mindenféle élményéről, mint pl. a Quake 3 vagy könyvtárak létrehozása, összehasonlítva a windows explorerrel.


Közben pedig sűrűn elnézést kér múltbeli tetteiért. Elég ROTFL.

A'rpi

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hát nekem azért eléggé fake dolognak tünik. Eleg nehez elhinni, hogy valaki eleg sok cikket ir a Linuxról, közben pedig egy file-t nem tud átnevezni. ("Now I can at least make directories and

rename files") Mindenesetre ha tényleg ennyire sajnálja az egészet, nem állna neki semmiböl a Linuxforumra újabb cikket írni, amiben elnézést kér a fejlesztöktöl és az olvasóktól a félrevezetö cikkért.

Ha tényleg annyira sajnálja az esetet, mint ahogy írja, akkor ezt kene tennie.

Jah, én is mondtam Árpi -nak hogy elég irónikus hangvétele van a levélnek. Szerintem Barr gúnyolódik. Lamernak titulálja magát, windows -os dolgokról mesél, hogy nem tudja UNIX alatt mivel kell megnézni egy szöveges file -t, hülyének néz mindenkit. IMHO nem kell vele foglalkozni.

ez tutira fake.

nezzetek csak meg, mennyire nem tud angolul, aki irta.

"has began" -> "has begun"

"my friends shown" -> "my friends showed"

"immediatelly" -> "immediately"

"I thought I'm" -> "I thought I was"

"writting" -> "writing"

"Unfortunatelly" -> "Unfortunately"

"the worse" -> "the worst"

mar a +szolitas is eleg gaz: "Hey, Guys".