Hardware fórum

 ( trey | 2001. december 11., kedd - 0:50 )

Na kérem. Megnyitotta kapuit a PORTAL.FSN.HU hardware fóruma. A fórum célja, hogy összegyűjtse a Linux és egyéb Unix-like rendszerek alatt jól/rosszul működő eszközöket. Egyrészt, hogy segítse azokat akik most akarnak hardware -t vásárolni, vagy éppen ellenkezőleg, elrettentse egy bizonyos termék megvásárlásától az illetőt. Ha van olyan hardware amivel jó/nagyon rossz tapasztalatod van, akkor írd meg!Néhány eszközt már most is találsz benne, jó volna ha minden kategóriában tudnánk igazán *jó* terméket találni. Így egymást segítve tapasztalatokkal, tanácsokkal könnyebben mennénk legközelebb a boltba alaplapot, CPU -t, hangkártyát, stb. vásárolni.

Ha az adatbázis nagyobb lesz, lehet hogy kategóriánként szétválogatom a stuff -okat, egyelőre össze-vissza vannak. Ha valaki ismertetőt ír, kérem legyen informatív, pontos, és lehetőleg kerülje a nyomdafestéket (vagy weboldalt ?) nem tűrő szavakat =).

Ha a Pocsék Áruk nagy számban lennének, akkor létrehozok egy PÁF -ot, azaz Pocsék Áruk Fórum -át.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

A hardware fórum nagyon jó ötlet, remélhetöleg szépen kibövül.

Nekem csak egy gondom van vele. Ahhoz, hogy a most fent lévö 19 cuccot végignézzem, összesen 26 oldalt kellett átböngésznem. :(

Nem tudom, hogy a phpnuke-kal lehetséges-e, de ha igen, jó lenne, ha nem csak kezdöbetünként lehetne böngészni közötte, hanem mondjuk tizesével végilapozható lenne az egész.

Friczy, Árpi (levélre válaszolva)!

Amint írtam, tervezem kategorizálni, vagy valamilyen ésszerű elrendezés szerint csoportosítani az eszközöket. Minden hónap végén meghirdetem az aktuális "portal.fsh.hu legsuxxabb" és a "portal.fsn.hu legkewl -ebb" hardware -ét ( ez csak vicc volt =] ). Tehát dolgozom a megoldáson. Végülis csak egy pillanatnyi ötlet volt ez a hardware fórum, nem volt előre kidolgozva a környezet.

El is készült az új fórum, és mindjárt ki is bővült még 4 másik témával is. Használjátok egészséggel.