Idegennyelvű billentyűzet

Hello,

először is az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan helyet, ahol be lehet szerezni spanyol kiosztású billentyűzetet Magyarországon.

Másrészt, lehet láma a kérdés, de lehet-e egyszerre használni több billentyűzetet FreeBSD/Linux/Windows alatt, ha igen, akkor is lehet-e ha mondjuk egyik Ps/2-es, a másik USB-s? Mivel általában nem szokott szükség lenni ilyesmire, ezért idáig még nem jártam ennek utána.

Köszi előre is a válaszokat!

Hozzászólások

Nekem Winen 2 billentyűzet van feldugva az asztali gépre: egy magyar USB-s meg egy angol PS2-es, és mindkettő működik.
It doesn't matter if you like my song as long as you can hear me sing

Senki nem tud olyan helyet, ahol lehetne venni idegen kiosztású billenytűzeteket? Csak van itt, aki hardverrel foglalkozik... Ennyire lehetetlen ilyeneket beszerezni Mo-on?

cirill AT csatis van valahol 1 elfekvoben [angol+cirill - ketto az egyben! :)], ha valakinek naggyon kell, az tibi/boci/milka csokiert viheti is :D [csak az idegen kiosztas miatt irtam ide, mielott vki total hulyenek nez:)]

Ha arra gondolsz, hogy két külön kiosztású billentyűzetet két külön kiosztással fogsz használni, az szerintem nem fog menni, Win-n legalábbis, mert az egyes kiosztások között mindenképp váltani kell (ezt az op-rendszer teszi meg alapvetően, nem a billentyűzet).

_____
Legyél egyéniség! Ne köve$d a divatot! Használj te is Ubuntut! -- Nem vagyok egyéniség. :)

szerintem rendelj valahonnan, az a legegyszerubb

regen en is kerestem, de rajottem, hogy mindegy, mert ugyis tudom mi hol van :P
amugy az a vicc, hogy cirill konnyebben tudtam volna szerezni, mint us-t :)

--
I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write.