A Majesty Rocks nincs többé =(

Címkék

Két évvel ezelőtt az Angol Királyi Család lecseréltette a honlapját futtató Sun/Solaris -t az akkor költséghatékonyabbnak tűnő Dell/Linux megoldásra. Ezt akkor az opensource közösség, a Linux felhasználók közössége világszerte megünnepelte. Annak idején egy a cikk is megjelent az eseményről a Slashdot -on.

Ezen a héten újabb cserét hajtottak végre. A Linux -ot lecserélték Micro$oft IIS -re.

A Buckingham Palota elmondta a Netcraft -nak, hogy a platformcsere az új webdesigner kérésére történt (ügyes gyerek lehet).Sajnos a Red Hat referencia oldalát frissíteni kell, főleg azt a részt amely a Linux terjedését és térnyerését mutatja. Egyel kevesebb neves referenciát tudhat a magáénak a piros kalapos cég.

Hozzászólások

Kíváncsi vagyok, mennyi idö alatt törik meg a weboldalt ezek után :)

En azon csodalkoztam el, hogy a csere indoka az volt, hogy az designer nem tud mas ala fejleszteni. Jobb helyeken ilyenkor azt mondjak, koszonjuk szepen, keresunk mast. Nem egy jol bejaratott rendszert lecserelni egy lyukas, unsecure valamire. Azt allandoan lehet foltozni, es nem beszelve arrol, hogy a Gartner szerint csak a hulye telepit IIS -t. A Gartner pedig tudtommal a vilag legnagyobb IT elemzo cege...