Index: A klikkelős háborúban vesztésre állunk

Az index legújabb cikke szerint (link) a japán klikkelő tábor nagyon elhúzott a magyarok előtt. A két front között elkeseredett harc dúl. A harc közepén álló szerver(park) kezd nagyon felforrósodni, sokszor be sem lehet lépni klikkelni a belépőkód hiánya miatt.

Megalapozottnak tűnik a gyanu, hogy a klikkelők klikkjének magyar főhadiszállása gaz orvtámadás áldozata lett, ugyanis nem nagyon működik. Valószínűsíthető, hogy a klikkelők száma meg is csappant, tekintve, hogy a weboldallal is törődni kell valakinek.

Aki akar, az klikkeljen ide hogy klikkelhessen - ha másért nem, hát azért hogy ismét porba alázhassuka japánokat.

Ha a hírek igazak, már nem soká lehet klikkelni.

Szerk: akinek lehetősége van windows alól klikkelni, azok számára az AutoFire program letöltési helye itten van.
Köszönet Huncraft kollégánknak a szíves tájékoztatásért.

Hozzászólások

Kis tartalom kiegészítés: A magyar fórummal kapcs nem tudjuk, hogy orvtámadás lelte e, mivel néha megy néha nem, mint a clickclickclick szerver :)
A progi mondjuk most is letölthető a http://free.x3.hu/stp/autofire/autofire2_667.zip címről, szal senki ne csüggedjen ez miatt :) A 2 ország közötti pontkülönbség koránt sem behozhatatlan, így még nem dőlt el semmi, csak tényleg szorosabb lesz a vége, mint vártuk, de mint mondtam: Még nincs veszve semmi. Egyenlőre azt hiszem 2 dolog az ami számít nekünk:
-Mozgósítani erőinket, és klikkelni a határidő végéig és biztos ami biztos az után is
-Megtudni mikor is van a határidő magyar idő szerint.

Tehát senki ne csüggedjen, hanem mindent bele!! :))
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..

:(((
Nos.. A jelek szerint lezárult a clickclickclick.com 3. fordulója... Ami az eredményeket illeti: Japán végzett az első helyen 502,022,187 clickel, Magyarország a 2.-on 500,830,909 clickel , és Chile a 3.-on 23,615,430 clickel. ( forrás)
Így hát azt hiszem csak nagy gratulációval tartozhatunk a japánoknak, és nagy szidással magunknak, hogy ekkora előnyből hátrányba kerültünk ( avagy ahogy eddig mondták: "Innen szép veszíteni" ).
Kiváncsi leszek, hogy az RTL-klub bemondja e majd a híradóba ( Az index eddig még nem rakta ki a cikket ).

____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..