Állást keresek Budapesten, vagy Bp. környékén teljes munkaidőben

 ( maniac | 2007. április 23., hétfő - 10:51 )

Kedves Mindenki!

Szóval állást keresnék. Előző hirdetéskor, még úgy állt, hogy míg az Active Directory-ra való migráció nem fejeződik be maradok - még mindig áll a projekt, és hajlandóságot se látok arra, hogy lesz belőle valami, valamint még elég sok ilyen fajta dolog van, így szeretnék munkahelyet váltani. Szeptembertől szeretnék elkezdeni megint főiskolázni esti (vagy levelező) tagozaton, így kérlek akit érdeklek számítsa ezt is bele. Jelenlegi munkahelyen ezt nem tudják garantálni sajnos, emiatt is volt egy nagy szünet főiskolás tanulmányaim alatt.

Itt van egy önéletrajzom, remélem mindent jól kitöltöttem - jelenleg a mobiltelefonon nem vagyok elérhető, mert eltünt a töltőm, de már rendeltem újat, addig is emailben elérhető vagyok - ha esetleg van valakinek valamilyen kérdése nyugodtan írjon. Köszönöm!

Itt van a CV-m
"Kevesbe hulyen kinezo link :)"

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Ha esetleg van valakinek vmi otlete, hogy meg mit kellene modositani rajta kerem szoljon! Minden kritikanak orulok, ami epito jellegu :).

1.,
személyes részt cseréld erre, átírtam Neked. a tiéd (jó indulattal mondom) nem "világít". [dolgoztam egy ideig a munkaügyi központban. néhány száz önénrajzot készítettem / javítottam át]

"PC-s hardver, illetve szoftver téren jelentős munkatapasztalattal rendelkezem. Szoftver oldalon leginkább Windows termékvonalban vagyok jártas, de érdekel a GNU Linux és a BSD is. Eddigi munkaköreimben elsősorban Win32 rendszereket használtam. Hálózatokkal kapcsolatosan az Active Directory, és Lotus Notes az, amivel jelenlegi munkakörömből adódóan naprakész tudással rendelkezem. Ezek mellett a nyílt forráskodú rendszerek és hardverek érdekelnek leginkább. Alternatív megoldásokkal jellemzően szabadidőmben foglalkozom. Gyorsan alkalmazkodom a legtöbb helyzethez és környezethez: egyedül és csapatban is képes vagyok hatékonyan elvégezni a feladataimat."

2.,
a Gábor Dénest tüntesd el valahogy, sok helyről azonnal kivágnak vele, főleg úgy, hogy ezt sem fejezted be. ha mégis azt akarod, hogy lássák, akkor szedd ki a "két év" szöveget. beírod mondjuk, hogy főiskolai szakmai gyakorlattal rendelkezel (2003-2005, GDF) és kész. ezzel nem mondtál nagyot, de mégis ott a főiskola: az a csel benne, hogy konkrétan pedig nincs ott.

3.,
a linuxos képességed tedd át haladóba. aztán olvasgass sűrűn HUP-ot :). de tényleg.

3.5.,
"Számítógépek összerakása": ezt gyorsan fogalmazd át valahogy szerintem. mondjuk "rugalmas PC konfigurációk építése" megfelel
"usermenedzselés": inkább nevezzük magyarul a magyar lovat...
"supportálás": szintúgy
némelyik "egyszavas" sort kibetűvel, némelyiket naggyal írod. feltűnő.

4.,
a többit nincs időm átnézni, mert picsán rúgnak, ha nem indulok el a hozzám igazított ügyfélhez :(

egyébként jó lesz az...

--
senki földjén, senki fia

uh hat nem is tudom, hogy hogy koszonjem meg (majd sugdd meg :) ). Nagyon koszonom a segitseged!!!

majd ha egyszer Debrecenben jársz leisszuk.

folyt köv. az alábbiak tudom, hogy nem feltétlenül rajtad múlnak, de ha tudsz az értékeken változtatni (gondolom kattintgatós önénrajz), akkor tedd meg és kész:

-"Printers" stb ezeket valahogy hazai nyelvjárással kellene meghatározni. az, hogy "Printerek: haladó" nekem nem mondana semmit. Viszont ha printer szervízről beszélnél, az egy nagyon jó pont lenne. pl lézerekhez érteni felénk elég kifizetődő [lásd Obi Van. bár annak fénykardja volt, hiszen az gyorsabb és elegánsabb mint a lézer. :)]. ha ezt helyben nem tudod szerkeszteni, akkor a bevezetőbe én beledrótoznám a helyedben.
-"Munkába állás dátuma: 1 hónap": ezt nem tudnám értelmezni, ha kicsit is rosszmájú lennék. de mivel sokan azok, úgyhogy ezt is máshogyan kellene meghatározni. már ha lehet.

--
senki földjén, senki fia

Hát, ha ezek a tanácsok szabadon felhasználhatóak akkor plusz egy korsó szilvalekvárral támogatom építő munkásságodat!
---
Mushroom mushroom..

bakker még jó, hogy nem mézet mondtál, mert rögtön brummogni kezdtem volna. persze, miért ne használnád amit írtam... ha probléma lenne, akkor privátban küldtem volna neki néhány sort.

--
senki földjén, senki fia

kieg: valahogy sződd bele, hogy szabaidődben szeretnél szakmai téren továbbfejlődni, vagy bármilyen továbbképzésen, tanfolyamon, esti képzésen részt venni a közeljövőben. mivel ebből az látszik, hogy fejlődőképes gyerek vagy, aki nem csak a csupasz megélhetést hajkurássza egy adott szakmai szinten.

--
senki földjén, senki fia

ok, ez igaz. Egyebkent tenyleg jo lenne, ha tudnam csinalni a sulit is (amire felveteliztem), vagy emellett meg beadnanak neha valami szakmai tovabbkepzesekre, vagy ok tanitananak, mert engem erdekel nagyon az egesz szamitastechnika(vegulis ez a hobbim is :) ).

Kattintgatos, es van nehany erdekes dolog. A printersnel halado az, ha (nalunk RICOH printerek vannak) a cimjegyzeket en szerkesztgetem, tehat a job server (hogy kikuldi a szervernek, es nem egybol nyomtatja, csak a memoriaban eltarolja addig mig ki nem valasztod a nyomtatonal), valamint scannelest en allitom be. Ha a felhasznalo nagyon segitokesz, es beletepi a papirt egy olyan helyre amihez nem lehet hozzanyulni, en szoktam szetszedni azt a reszt. Ez azt hiszem haladot jelent, bar sajnos nem tul sokat mond ez se - mint ahogy a legtobb dolog ennel az itjobs.hu-nal (eljenek az x-elos dolgok). Hub/Switch/Routereknel szinten van ilyen. Ha en osszedugom, ertek a hibaelharitashoz, tudom, hogy hogyan mukodik, de intelligens eszkozoket meg nem hasznaltam az adminisztratori, vagy felhasznaloi szint? Ugyanez az ethernetre is igaz. Wlan-nal is. Ha egy wlanos routert betudsz allitani, linux alatt betudod loni, akkor az milyen szint? Es meg sok ilyen kerdesem van, amire szerintem egzakt valasz nem letezik. Munkaba allas datuma meg az, hogy mikor fogok tudni szabadulni jelenlegi melohelyemrol, bar igen, erdekes megfogalmazasa van ennek is :). Azert remelem lesz valaki aki kitud hamozni valamit ebbol az x-elgetos kattintgatos oneletrajzbol. Azert majd irok en is, ha lesz idom. Meg 1x koszonom a segitseget, remelem Debrecenbe egyszer eltudok ugrani - ugyis kivancsi vagyok a varosra.

A végén a kisbetű-nagybetűs dologgal kapcsolatosan, azokat sajnos nem tudom szerkeszteni. Bekellett x-elni, hogy melyik igaz rám, de majd írok CV-t aztán abban ezekre figyelek. Tényleg köszönöm a segítséget. A magyarosítást nemsokára elvégzem.

tényleg nincs mit köszönni. előbb-utóbb belejössz Te is, és majd másokon "levered" a háládat :)

--
senki földjén, senki fia

biztosan jo a link?

Igen, biztosan jo. Legalabbis eddig kb 40 embernek mukodott :). Teny eleg hulyen nez ki, de nem en tehetek rola :).

Így nem néz ki annyira hülyén:
http://itjobs.hu/CVShow.asp?aid=4565691597619034051

koszonom szepen!

Javítsd a helyesírási (elsősorban vessző) hibákat.
Ékezeteket is kell pótolni, ha úgy szeretnéd, mert most vegyesen van minden (ékezetes is, ékezet nélküli is).

Keverednek a formális és informális kifejezések. CV-ben nincs "Számítógépes rendszer összerakása", de lehet install-állni, implementálni, alkalmazni, fejleszteni, létrehozni, kialakítani, stb.

Gyenge középfok sincs, inkább legyen alap.

Hirtelen felindulásból ennyi.

Fiatal vagy, majd alakul ez még. Sulit folytasd és olyan helyre menj, ahol sokat tanulhatsz, még ha kevesebbet is keresel, mert idővel megtérül.

Köszönöm!

Ok, mindjárt javítom, meg írok bele még pár dolgot, mert kifelejtettem dolgokat. Benne lennék abban, hogy tanítanak - ezt is szeretném - ez az egyik legnagyobb gondom itt, zombimunka :).

Javítottam, bár igazából a vesszőrakás soha nem volt az erősségem, no meg az ékezetes írás sem. Megnéznéd nekem most? Gyenge középfok meg lehet, hogy nincsen nyelvvizsgában, de ha az alap túl könnyű, és a középfok majdnem megfelelő a tudásomhoz (legalábbis eddigiek szerint így néz ki), akkor is szerinted az alapot lenne érdemes inkább bejelölnöm? Ja suliról meg annyit, hogy már kiiratkoztam, nem ment ezzel a munkahellyel együtt(több évet meg elpocsékolni nem akartam így, hogy vizsgázni, tanulni nincs időm, mert biztosan arra az időpontra talál ki valamit a menedzser, hogy neki el kell mennie valahová).

..akkor inkább legyen középfok (láttam, javítottad), legfeljebb interjún majd azt mondod, az utóbbi időben nem használtad a a nyelvet, ami minden bizonnyal igaz is. Ha meg szükséged lesz rá, akkor úgyis intenzív módon kezdesz foglalkozni vele.

Ahogy elnézem kezd az eredmény úgy kinézni, mint egy CV.