T-Com meghalt

Szép kis gubanc lehet Pesten a bix grafikon tanúsága szerint... 6 előtt nemsokkal le is halt a netem, majd ami visszajött a helyére az hát.. :)

Na mind1, inkább elkezdem a Rome második szezonját, az első nagyon tetszett. Ehhez hasonló még a Deadwood, csak vadnyugati környezetbe helyezve. Bejönnek az ilyen realisztikus ábrázolásmódú történelmi sorozatok :)

Hozzászólások

Ez is összefügghet a ték sávemelésével nem? Szerintem hirtelen sokat kapnak a t szerverek és nem bírják a sebességet... Amúgy véleményem szerint a digitv miatt van ez az egész emelés, mert mo-n bizony elég ratyi a szolgáltatás minősége pl. angliához képest...

"Szerintem hirtelen sokat kapnak a t szerverek és nem bírják a sebességet..."
Milyen szerverek? A halozat halt meg, nem a weboldaluk... Masreszt meg ha tulhajtjak a halot, akkor sem kell az egesznek meghalnia, max. elszorja a csomagokat.

--
Fontos feladatot soha ne bizz olyan gepre, amit egyedul is fel tudsz emelni!

Bezony volt valami...:

Friss bix grafikon

(A get start és end paramétereit kézzel "húztam" előre, mert a főoldalról a statisztika "karbantartás miatt nem elérhető"...

Az basszus. Meg jo, hogy van hostingban szerverem, es azon keresztul tudtam rutolni a forgalmat... 'kisse' felhuztam magam rajtuk.

---
pontscho / fresh!mindworkz