- trey blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 927 megtekintés
Hozzászólások
Nem tudom hogyan állsz a vörösborral, de a Balatoni Kékburgundi nekem ízlik és az ára is normális. A "T" betűs üzletláncban találkoztam vele és te érted, ha azt mondom a vásárcsarnoknál :)
"Tartsd a kezed egy percig a forró kályhán, meglátod, egy órának fogod érezni. Beszélgess egy csinos nővel egy órát, mintha csak egy perc lenne. Na, EZ a relativitás." (Albert Einstein)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Vettem én is egy IKON nevezetű világost, szakmai ártalom lehet.
Ikon az asztalon. Hehe.
Borzalmas volt. Az Ikon vöröse állítólag finom, de az irsai olivér csak savgerjesztésre alkalmas. De most! Mi is vettünk ~-ot.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A múlt hét végen voltunk otthon, s hoztunk egy l-es üvegben szőlőmustot (otthoni termés). Kb. felét ittuk meg, s mivel elég meleg volt a lakásban, így egy nap alatt nekifogott erjedni. Mivel forrni kezdett, ezért ott hagytuk az üvegben, a kupakot kilyukasztva, s ma már saját termésű bort ittam. ;)
Egy kissé kesernyés, meg savanykás, de a miénk!!!
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
nekem meg ez az első őszöm, amikor nem szüretelek - meló miatt. 2 hete voltam otthon, nagyon jó volt érezni a szőlő, must, törköly illatát. igaz, ez sok emberenek talán nem kellemes illat, de nekem jól eső érzés volt. biztos még most is megy a szüret, bár nem vok képben, h mi a helyzet.
jah, Tokaj-Hegyalja ;)
+ egészségedre!
--
bYe bailey
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
"s ma már saját termésű bort ittam. ;)"
az murci lehetett:)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni