Mplayer LAVF_header problema

 ( pett1 | 2006. április 29., szombat - 17:33 )

LAVF_header: av_open_input_stream() failed - talalkozott mar vele valaki?

En nem nagyon talatam a neten sehol semmi hasznlhatot. Frissitettem az Ubuntumat Dapperre, meg belottem a hardware-es OpenGL-t. Azota nem megy.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

télleg nem ismeri senki ezt a hibaüzenetet?

"nem nagyon találtam" vagy igen, vagy nem.
MPlayer levlistákon (dev, users, stb) kerestél?
Ha ott nincs ilyen, és tudod reprodukálni (MPlayer leszed-fölrak, másik gépen fölrak, uez), akkor nyugodtan beküldheted bugreportnak. Ha meg nem tudod reprodukálni, akkor örülsz hogy újra megy :D

Hát ha szerinted tényleg ennyire kétértelmű a dolog...

Na mindegy. Ubuntu repositoryból telepítettem, f@szom sem fog vele szívni. Eddig minden ment, csak miután sikerült izzítani egy hardware-es 3D-t utána adta meg magát. De azt hiszem ezt már leírtam.

Hogyan reprodukáljam, mikor minden program máshogy működik minden másik Linuxon (pont az Mplayer lenne a kivétel?). Nekem most sajnos nincs csak úgy a zsebben egy másik vas, amiben tök más hardware van. Akkor ennek a lépésnek mi értelme van?

De biztos igazad van, én nem értek nagyon a Linux-hoz, azért érdeklődöm itt.

Ki mondta hogy nekem van? :)
Különben a másik gép nem annyira fontos lépés, de bugreportnál biztosra kell menni...
Próbáld meg forrásból telepíteni, nem nagy szám, jobban jársz vele, mint a bináris csomaggal... Ha azzal is ezt csinálja, az már jó ok a bugreportra.

Próbáltam én forrásból, de az nem működött teljes képernyős módban. Tudom, hogy mikkel kell próbálkozni, de egyik sem használt. Ezután tettem fel az Ubuntu által terjesztett programverziót.