Bezár a HUP?

Fórumok

trey blogjában olvastam most, de felhoztam ide, mert úgy vettem észre, hogy a blogot kevesen olvassák, az ott található dolgok könnyen elsikkadnak.

"Hivatalosan holnap, amúgy pár napon belül bezár a HUP. Sajnos az sem az idő, sem a jelenlegi kedvem nem teszi lehetővé a folytatást. Részletek holnap."

Ti értitek, mit jelent ez? Lemaradtam volna egy vicc elejéről, aminek ez a poénja? Vagy most akkor miről van szó? Én semmit sem értek...

Hozzászólások

pedig már aszittem kitalál vmi újat idén... :)

Ez most akkor egy április elsejei tréfa?

Hat nem egeszen. Multkor kifakadt, hogy regen tok jo hangulat volt, csaladias legkor, most meg mar tomegnyomor van. A HUP alatt fut egy szerver is, azt karban kell tartani, koltsegei is vannak a fenntartasnak, a portalt rendszeresen frissiteni is kell.

Az erem masik oldala meg, hogy nem egyszer nyari huvos delutanokon felhallatszik a sorozobol a haverok hangja es ahelyett, hogy egy jot sorozne, pokerozna veluk, helyette ovodas faszlamakkal flame-el.

Szvsz igaza van.
---------------------
Ригидус а бетегадьбол

lol @ óvodás faszlámák

Szegény Trey... Kezdjünk gyűjtést az elmegyógyintézeti kezeltetésére, amit a HUP karbantartása miatt utalt ki neki valami láma doki? :)

Amúgy meg szerintem is igaza van: időnként nevetünk egyet-egyet egy PP vagy hasonlók postján, de lassan ez lesz többségben, és már fárasztó türelmesen válaszolgatni nekik.

Betegséggel, halállal, HUP megszűnésével nem viccelünk...

"Hivatalosan holnap, amúgy pár napon belül bezár a HUP"

jaja. sajnos be fog zarni ;-(
btw, mar regota fontolgatja a dolgot..
---------------------
Ригидус а бетегадьбол

akkor majd viszi valaki más tovább. persze trey nem pótolható, de azért a portált kár lenne veszni hagyni...

Gondolom majd valamit kitalal az archivalasra, hogy aki akarja elmentheti a dolgait. Szerintem a HupWIKI-t is jo lenne majd dumpolni, hogy amiket irtunk doksikat azok ne vesszenek oda. Vagy pl, ki lehetne tenni az fsn-re, vagy vki felvallalna.

Egyebkent megertem a donteset.
---------------------
Ригидус а бетегадьбол

hm. a teglaprojektbol biztos nem jott ossze az uj vas teljes pompajaban ; ezert aztan nem latja ertelmet tovabbi hegesztesnek.
mondjuk hirtelen felindulas lehet,mert ha regen tervezne a bezarast,akkor nem matekozott volna az uj kornyezetbe migralassal,etc

Pedig mar eleg regota teriteken volt a dolog. A migralassal is az lett volna az egyik cel - a sok kozul - hogy az adminisztracios feladatok kevesebb idot vegyenek el. Hat nem igy lett. A gyakorlat mast hozott. ;-(

Tul nagy mar a portal es ez idoben, turelemben is tobbet kovetel. Mar regen kinottuk a szervert is, uj vas kellene. Az uj vas energiakoltsegi termeszetesen mar magasabbak lesznek. Folytathatnam...

---------------------
Ригидус а бетегадьбол

szerintem fix, hogy aprilis 1. trefa ...

ezt minden április elsején eljátssza. kitalálhatna valami újat. :) kíváncsi vagyok holnap milyen hírek lesznek :)
persze, most migrált drupal-ra, a hup még külföldön is elég népszerű - ahhoz képest, hogy magyar nyelvű oldal... szerinted úgy gondolja, hogy a csúcson kell abbahagyni? :) a hupnak messze nincs párja magyarországon. gondolod trey egyszer csak úgy lemondana ezekről a címekről (és pont április elsején)? :)

Valakinek nincskedve gyorsan összedobni egy fórumot valami drupalal, hogy a közösség, továbbra is tudjon valahol összeülni fórumozni?

Kedvem lenne, de sajnos ehhez kevés lennék még akkor is, ha valaha csináltam volna ilyesmit. ;-)
Azt viszont nagyon rossz viccnek tartom, hogy egy unixokról/unix-like rendszerekről szóló portál windows szerveren működjön.
Azért egy kis rendszerhű öntudatosság nem ártana.

--------------------------------------------------------

Kéretik némi kétkedéssel fogadni mindent amit leírok.
Jelszavam - Sándor Györgytől kölcsönözve: "A hülyeség, ha nem is xylofonozik - FOSZFORESZKÁL!!"

Nemár! Most kezdtem el összerakosgatni a wikipage-et pf-hez, mert egy kolléga kérte.

A hír sajnos igaz. Trey az USA-ban fogja kamatoztatni a tehetségét egy beágyazott linuxokat fejlesztő vállalatnál. Mivel a felkérésre gyorsan kell reagálni és a munkába állást is egy-két héten belül el kell kezdenie, így már nincs ideje sem gondolkodni a portál sorsán.
Igaza van. Mit b@szakodjon itt a sok amatőr barommal (mint pl. én is) ?
Ez van! Nem volt eléggé megbecsülve, hát most meg is lesz a böjtje!

Denial.
Anger.
Bargaining.
Depression.
Acceptance.

Haladunk.

És azt hallottátok, hogy megszűnik a linux is (namármint sohatöbbet senki nem fejleszt a kernelbe)?

A gentoot már tavaly óta próbálják átállítani WindowsNT kernelre. Nemtudom hol állhatnak.

Azért kár a HUPért. :\

Ugyan hol beszélt volna össze? Itt a fórumon mi is láttuk volna, irc-n az van fenn, aki akar, szóval az sem lett volna jó, a blogjában sem írta meg... A másik meg, hogy minek beszélt volna össze, és miért pont az MSZP-nagygyűlés napján hagyja abba a portál futtatását. Ha lehet hinni a fenti hozzászólóknak, márpedig rigidusnak lehet, akkor én még azt is megkockáztatom, hogy a gépet is magával viszi, amit bra megvett a mi pénzünkből. Átbaszott minket trey csúnyán...

Legyen mindenkinek honlapja. Aztán már csak azokat kell összefűzni aggregálni vagy találjatok rá jobb szót. Kár a HUP-ért. Most próbálok regisztrálni az egyik Microsoft-os support-fórumra.

Nos, igen. Bizonyára sok embernek feltűnt, hogy az elmúlt napokban treytől nem érkeztek hozzászólások és jóval kevesebb cikk is jelent meg. Ennek okairól néhányan már fellebbentették a fátylat, így a "van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem" szöveget már nem tudom elsütni.
A jó hír azonban az, hogy hosszas levelezés után treyel sikerült abban megállapodnom, hogy ne zárjon be a HUP. Mivel én kerestem meg a problémával először levélben, továbbá a portálnak ezekután is szüksége lesz portálmesterre, ezért azt beszéltük meg, hogy nekem adja át ezt a megtisztelő feladatot, így a továbbiakban én igazgatom majd az oldalt és egyengetem a sorsát. Terveim között szerepel néhány tartalommal kapcsolatos átalakítás is, de erről majd bővebben a közös cikkünkben nemsokára.

:)
Én nem fogok senkit sem azzal fenyegetni, hogy ki lesz tiltva vagy hasonlók. Mindenki azt és úgy mondhatja el a véleményét ahogy csak akarja. Mivel trey eddig is közölt Windows/Microsoft/IE kapcsolatos cikkeket, ezért ezt én is folytatni szeretném, mi több, erősíteni fogom ezt a vonalat a portálon, mert az a tapasztalatom, hogy rengeteg hiányosság van a jelenlegi látogatok ismereteiben ezen a téren. Treynek nem volt kifogása ez ellen, azt mondta, hogy szabad kezet ad, hisz ő is használ Windows rendszereket, otthon és céges környezetben egyaránt.

Akinek további ötletei vannak: hup.hu@hunger.hu

mi van mar, a trey is eladta a lelket a gonosznak?

Trey és én már régóta nagyon jó barátok vagyunk. Linux konferenciákon együtt ebédelünk, megbeszélünk elég sok problémát. Bár néha itt a hup-on nyilvánosan csipkedjük egymást viccből, azért elég sok mindenben megegyezik a véleményünk.

A freebsd-t nem akarod mingya' az elso napon legyalulni valami enter$pajzzal?

Az elkövetkező néhány hónapban nem, aztán majd meglátjuk. Lehet a portált gyakran látogató társaság is jobban elfogadná a Windows rendszereket, hogy ha a kedvenc weboldaluk is azon futna. Szóval jó ötlet! :)

Majd meglátjuk.

"Lehet a portált gyakran látogató társaság is jobban elfogadná a Windows rendszereket, hogy ha a kedvenc weboldaluk is azon futna."

nem kevered te a szezont a fazonnal? legalabb jol tejel majd ezert is a majkrem$zaft??
---------------------
Ригидус а бетегадьбол

Nem tudom miért vagy ilyen ellenséges, mint mondtam egyelőre csak terv... Egyébként a Microsoft valószínűleg támogatni fogja a dolgot, meg aztán ezen a régebbi vason jobban is fog futni egy Windows 2003 Enterprise Server, így megnyilnak majd a lehetőségek. Pl. gondolkozom azon is, hogy mindenkinek lehessen saját hup.hu-s email cime. A Microsoft Exchange és az Outlook Web Access segítségével ez könnyedén megoldható és valami jelképes összegért biztos sok ember tartana rá igényt.

ezzel nem lenne baj, de mit fog jelenteni akkor az U betű? én sajnálnám. nem állítom, hogy nem tudná jól megcsinálni. de ezt inkább arculköpésnek. ha bizonyítani kéne a huppereknek, hogy az ms jó, akkor csináljon így valaki egy "mser" fan portált. ne kereverjük már a szezont a fazonnal... kifejezetten csalódnék benne, ha így tenne. (képmutatásnak tartanám)

Nem értelek Xterm. Eddig is voltak Windowsos hírek a HUP-on, tehát ezzel kapcsolatban nem változna semmi. Az U betű továbbra is U betű marad, mint a lejebbi hozzászólásomban írtam. Lesznek UNIX cégek, akik valószínűleg szívesen küldenek majd akár maguktól is híreket ide.

igen, de ez amit te felvetettél az sztem nem hup már. semmi kifogásom az ellen a gondolat ellen, bárki és bárhol veti fel, hogy hasznos lenne esetleg egy "vegyes táború oldal". a bajom az ötleteddel csak az, hogy elviszel egy bevált nevet, mert terveid vannak vele. csinálj egyet, még látogatni is fogom. de ne hup néven. nekem a hup hiányozni fog, ha távozik. de akkor is távozik, ha vegyes oldalt csinálsz belőle. őszintén szólva, ha trey úgy gondolta szabad kezet ad, akkor vajon ezt hogy értette? felajánlom bárkinek a hup-os pólómat, ha wines oldal lesz és hup néven marad. ha wines oldal lesz, de hupos nem, akkor büszke leszek a pólóra, mert szerény hozzájárulásom picit "építhette" egy közösség portálját.

nem tartom jó ötletnek a winre költöztetést úgy se, hogy tartanád a jellemzően unix-os irányt, de maradsz a winközeli híreknél is. milyen hitelt adnál mondjuk az audinak, ha a céges kocsik mondjuk... subaruk lennének?

szóval ha úgy érzed szükség van rá, csinálj vegyes oldalt. vagy csinálj winest. mind1. nem ne a hup neve alatt, ha csak egy mód is van rá...

hát... mindenesetre ha mégis meglesz, akkor én spec nem fogok ide jönni jó szívvel. én nem vagyok hűtlen típus, sem megvásárolható. ha a kedvenc boltomat egy konkurens megveszi, akkor keresek egy új kedvencet, de ott többet nem vásárolok. tudom, hogy bevált név. viszont attól pont, hogy kevésbé tisztességes új irányba terelni. ha ezt trey jóváhagyta, akkor sajnálom, én csalódtam. lesznek akik majd jönnek, nem én fogok hiányozni innen, de sztem tisztességtelen így bánni egy közösség jól bevált nevével.

Köszönöm a biztatást, LiRul! Igyekszem megtalálni a legmegfelelőbb megoldást a hup.hu számára. Ötletek vannak dögivel! A régi HUP tábor gondolatot is újra elő kellene venni, biztos lenne jópár támogató és szakértő, aki szívesen tartana előadást a nagy céges vállalati környezetekről. Persze a portál nevéhez hűen lehetne hívni UNIX-os cégeket is, pl. SCO. Szerintem csinálok erről majd egy szavazást.

Szerintem a HUP alapvetően Unixot használóknak és Unix használatát tervezőknek szóljon. Annyi Windowsos hír legyen, amennyi egy unixosnak is érdekes legyen. Ez eddig nagyjából jó volt. Egyébként a HUP-ban a hírek mellett a legfontosabb a fórum, az pedig úgyis úgy alakul, ahogy az eddigi közönség megszokta.

"Nem tudom miért vagy ilyen ellenséges, mint mondtam egyelőre csak terv..."

:-OOOO

Talan mert van egy apro kis problema ezzel a "terv"-vel nem gondolod???

Vannak akik nap mint nap ide jarnak a netnek ebbe a kis szegletebe, ahol vegre nyugtuk lehet a szpajverektol, virnyakoktol, kekhalaloktol, meg egy gatlastalan nagyvalalattol, azok ragaszkodnak ahhoz amit ettol a portaltol kaptak az elmult negy es fel evben. Idejartak, ismerkedtek alternativ rendszerekkel, amelyekrol korabban meg csak nem is hallottak. Letrejott egy kis kozosseg akik a megismerhettek a kenyszerszoftverek helyett a valasztas szabadsagat is, majd egyszeruen csak fel akarod boritani az asztalt, aztan egyben akarod az egeszet felegetni? Hat mar itt is utban vagyunk????

Te meg komam kaptal az alkalmon aztan slusszkulcsert konyorogtel mindjart az elso alkalommal. Olyanok vagytok, mint az oroszlanok, eloszor csak kerulgetitek a zebrat, majd amikor pislant akkor vetitek magatokat ra.

Akkor mar inkabb zarjon be... ;-(

---------------------
Ригидус а бетегадьбол

Megértem az aggódásodat rigidus, de megigérhetem, hogy amennyire csak tőlem tellik ügyelni fogok arra, hogy az az érzés, amely eddig is meg volt a hup-on, az ezután is meg legyen. Természetesen nem kívánok nagy flash reklámokat kitenni az oldalra, a Windowsos hírek pedig szerintem mindenkinek csak a javát szolgálják. Én reménykedem benne, hogy az emberek befogadóak és nem lesz senki sem olyan szűk látókörű, hogy a hup.hu ellen forduljon majd. Kérlek Téged is, hogy ne legyél már előre negatív véleménnyel a tervekről, hisz nem tudhatod, hogy miképp fog elsülni az a jónéhány ötlet, amely az évek során felgyülemlett bennünk.

"Természetesen nem kívánok nagy flash reklámokat kitenni az oldalra, a Windowsos hírek pedig szerintem mindenkinek csak a javát szolgálják."

Fokent az uj "szponzoret"?
uj nev mar van?????

"hisz nem tudhatod, hogy miképp fog elsülni az a jónéhány ötlet, amely az évek során felgyülemlett bennünk."

Nem tudom? Van olyan gazdag fantaziam, ismerem en a ti "otleteiteket". Majd ebbol is http://linux.index.hu lesz. Azt a zikszpe kiadasa elott b.szta szet a T. Munkaltatod ezt meg a Cista elott fogja, de elobb meg tekerni akar a nyakunkon is szegyenszemre?

Na ezuttal emlekezetes lesz neki...

---------------------
Ригидус а бетегадьбол

IIS alatt rengeteg PHP script problémás, ahogy olvasgatom a neten. Rengeteg ilyen opensource CMS/fórummotor changelogjában van ott a 'fixed IIS problem #2345' vagy ehhez hasonló. Biztos az IIS jó, az apache, lighttpd és társai nem szabványosak. :-P

Na jó, ennek semmi értelme, hagyjuk, mert úgyis egy hoax az egész HUP-close téma.

>>legalabb jol tejel majd ezert is a majkrem$zaft??

a reklámügynökségen keresztül - ahol most vagyok - úgy jön a pénz, hogy

1 teljes portál takeover = 35bio űrcredit
1 user megtérítése (legalább 3 hónapra) = 1mio űrcredit
1 sima fórumozó-bosszantás/káröröm = 10 űrcredit

hth

--
i fud for food

Hi!

Ugy olvastam, hogy polgarmester. :D

Egyebkent a drupalos motor szerintem szarabb, mint a Nuke-os, marmint felhasznaloi szemmel. A forum elegge lapos, felhigult a tarsasag. Ez van. Terjed a Linux, es a tobbi nyilt rendszer, de ennek ara is van.

Amugy date -d tomorrow

By(t)e
TBS::Antiemes

Az ilyen megjegyzések miatt érzem úgy egyre inkább, hogy egy szép, méretes átb... áldozatai vagyunk.
:-)

--------------------------------------------------------

Kéretik némi kétkedéssel fogadni mindent amit leírok.
Jelszavam - Sándor Györgytől kölcsönözve: "A hülyeség, ha nem is xylofonozik - FOSZFORESZKÁL!!"

Hát akkor ennyi, mindenki portolható sajnos ebben a mai világban, kivásárolták a lelkét.
És szerintem elárulta a linuxot is, pedig eddig ugye jó volt neki a szervereibe ingyér, hát
nem? Megcsináltuk, Ubuntu, pfff... Mostanában amúgy is folyton csak cseszegetett mindenkit.
Úgyhogy in memoriam trey, a magam részéről felhúzok egy 3.11-et, a többi foshoz képest még az
volt eddig a legstabilabb a gépemen!!! :((

Fogadok a hup-os accountomba, hogy nem zar be :))

Az időzités fura... a véletlenek bizarr összjátéka? Bár hiszek benne(ill. csak ebben hiszek), de nah, azért érdekes az, hogy év 365 napjából pont elseje előtt bejelentik, hogy megszünik a HUP...
nah mind1, holnap okosabbak leszünk.

hajlamos vagyok néha torzul fogalmazni... ha feltételezzuk, hogy Trey elmegy, -nem akarom hunger -t megsérteni, de - az nekem olyan, mintha a HUP szünne meg..

ui: mellesleg most, ha tréfa, ha nem, engem rendesen összezavart..
-ha tréfa akkor megjegyzem, ilyen mumusokkal nem kellene kísérteni, a neonfénnyel táplálkozó HUP függőket
-ha nem kamu akkor meg, meg tudom érteni a dolgot

De most akkor villanykörte vagy villany körte? Hogy helyes?

Mivel a HUP-on csak néhányszor mondtam valamit, nem nagyon várom, hogy valaki odafigyelne erre amit most mondok (persze napi rendszerességgel olvasom a HUP-ot), de a HUP az nem azt jelenti, hogy Hungarian Unix Portal... mert ha azt akkor nem lenne logikus, hogy UNIX portál legyen nem pedig Windows. Én Windowson élek, 90% Windowsal dolgozok és egy másik hírportálon alapjában tudják, hogy a Windows-ot és a Microsoftot persze csak tényekkel de védeni szoktam, de ez nem jelenti, hogy nekem tetszik ha a HUP-ból Windows portál lenne, ugyanis x-millió helyen olvashatok Windows híreket, de Magyar UNIX Portál ezen kívül nem igen van. Szóval szerintem kell a Windowsról is egy picit írni, de egy UNIX portál azért túlnyomóan UNIX-al kell, hogy foglalkozzon.

Én nagyon sajnálnám ha bezárna HUP mert akkor hol lehetne megbeszélni a felmerülő problémákat értelmesen.Szóval hajrá trey ne engedd hogy egy ilyen jó közösség szétessen.

nehogy mar bevegyetek ezt a sok fost :)

trey oreg mar hogy elutazzon :P
hunger meg imadja szivatni a nepet a windows rajongasaval :)
regota igy megy ez itt

2 éve: link
----------------------------------------------------------
Sebeink emlékeztetnek arra, hogy a múlt valóban megtörtént

Figyelj, kozel ot ev munkaja van benne ebben az oldalban. Itt toltotte a mindennapjait es nem egy egyszeru elhatarozas egy ilyen dontest meghozni. A holnapi bejelentest is meg kell irnia, ami idobe telik.

Hidd el nekem, hogy lelkileg sem olyan egyszeru ez. Ha a helyeben lennek talan en is kerulnem a tarsasagot. Szerintem ennyire lehetunk megertoek.

---------------------
Ригидус а бетегадьбол

Akármit mutat a naptár, én igazán jól szórakozom.
Köszönöm.
Mindazonáltal: a forgatókönyv szerint már alighanem el kellett volna kezdenünk kérlelni trey-t és a HUP-ot, hogy maradjanak közöttünk / nekünk.
Akkor én most el is kezdem...
Légyszi.

tazola

Gondoljátok, hogy valóban tervezve van a "bezárás" ?
Ezért a sok meló az új oldallal?

Ez egy öngyilkosságnak álcázott gyilkosságnak minösülne Colombo hadnagy szerint.
---
szeki
http://szeki.sytes.net

Járjon alanyi jogon HUP minden magyar állampolgárnak!

A HÍR IGAZ!

R.I.P. HUP :(

--------------
Sok ember hord Superman-pizsamát. Superman Chuck Norris-pizsamát hord.

Meg kell mondjam, hogy kurvára nem örülök, bár mostanában kevesebb időm lesz mások vérét szívni itt.

Minden tiszteletem hungeré, de ez trey nélkül olyan mint Chuck Norris körbepörgőforgó rúgás nélkül.

--
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

Holnap április 1 és már volt hasonló hír 2-3 éve is itt. És éppen április 1.-én.
Akkor változott meg a HUP kinézete az ez előttire.

Nemtom, de szerintem ez csak egy szokasos aprilisi treyfa. ;-)
Asszem minden evben volt ilyen - vagy talan 2005-ben nem. Mar nem emlekszek...

indítani kellett volna egy szavazást:
"szerinted tényleg bezár a hup?
- igen
- nem
- cancel"
:)

Na most mar megvarom ay ejfelt, addig nem merek aludni :)
Meg egyebkent is megtelepulget a gentoo

Irtam azt hiszem hogy az Ubunut hogy szerepelt. A Breezy -ben levo tg3 kerneldriver nem igen volt jo a Broadcom Tigon NIC -hez. Felraktam akkor az alaprendszert meg azokat a csomagokat melyek a kernel forgatasahoz kellenek es a legfrisebb kernellel mar szepen ment a halozat is. Frankon mukodott egyebkent minden. Meg a kartyaolvaso is. A beepitett webkamerat nem volt idom beizzitani. A wireless Intel halokartyat is eletre tudtam kelteni. A Dapper Flight 5 -ben levo kernel tg3 mar jo volt vele.
Mar csak az ATI driveret varom nagyon!!!!!

Igen de nem igen talaltam olyat Mon ami dual magos es nVidias. Pontosabban volt de valami nagyon lowcost nVidia volt benne. En meg szeretek neha jatszani is. Amit kineztem az Acer.com oldalan (dual magos, jo nVidiaval), arra azt mondta az Acer Magyarorszag hogy Mo -ra azt nem fogjak szallitani :(

Ma este beszéltem valakivel, akinek eddig még hittem.
Ő azt állítja, hogy igaz a hír, így egyelőre én is komolyan veszem.
(más téma, hogy ha az illető hülyét csinált belőlem, akkor többé nem állok vele szóba :-D )
Szóval feltételezve, hogy igaz a hír... engem egy dolog izgat az egészből (igencsak önző módon) : mi lesz az itt összegyűlt tudással?
Az elmúlt pár hétben/hónapban mióta felfedeztem magamnak az oldalt elég sok dologra találtam itt megoldást vagy legalábbis segítséget egy kis keresgéléssel. Engem ennek a nagyméretűnek tűnő archivumnak a sorsa izgat leginkább.

Beszélgető helyet/fórumot bárki, bármikor indíthat, attól nem tartok, hogy megszűnik a társaság gyülekezőhelye.

--------------------------------------------------------

Kéretik némi kétkedéssel fogadni mindent amit leírok.
Jelszavam - Sándor Györgytől kölcsönözve: "A hülyeség, ha nem is xylofonozik - FOSZFORESZKÁL!!"

Pillanatnyilag nincs hová...
Arról nem beszélve, hogy az kb. felér egy szerzői jog sértéssel... ;-)

--------------------------------------------------------

Kéretik némi kétkedéssel fogadni mindent amit leírok.
Jelszavam - Sándor Györgytől kölcsönözve: "A hülyeség, ha nem is xylofonozik - FOSZFORESZKÁL!!"

Na hivatalosan bezartunk sracok :((
Mindenkinek a legjobbakat!!

Elmult ejfel es me'g megy a HUP :-)

Igaz, mar aprilis 1-je van ;-)

Es trey is bejelentkezett :) vagy :(?? Mindjart megtudjuk.....

Es trey is bejelentkezett :) vagy :(?? Mindjart megtudjuk.....
Bocsi ez 2x ment

Hmm... Kicsit hamarabb sult el mint april 1 de mind1 :)
Bisztos nem igy volt tervezve

ez már nem lehet nem kamu!
HungerTheNewHupAdmin - jó nick! :-) gondoljátok, hogy ekkora felhajtás lenne a dologból, ha igaz lenne? nem lenne egyszerűbb egy "nincs és kész, ennyi"?
máskülönben ez az egyetlen normális informatikai portál Magyarországon, ami érdemes a látogatásra...
---
"A legjobb dolgok az életben nem dolgok."

na lássuk kié lesz az utolsó hozzászólás? :D

Pozsony mellül, Szlovák titokosszolgálati információkra hivatkozva megsúgom nektek az igazat. Trey ajánlatot kapott egy meg nem nevezett kormányfőjelölttől egy tárca nélküli miniszteri posztra. Na, azért nincs most bejelentkezve mint Trey, hanem mint kiss.ede, mert most is barikádokat épit valahol Kanadában. Kiss lapostopján szervezi a dolgokat amugy.
Hamarosan megnyitja az államtitkárokat keresek fórumot, ahol is mindenki jelentkezhet, aki akar egy – egy posztra. Azután már csak be kő üni egy parlamenti irodába és fejleszteni kell a dógokat. Egész addig amig ki nem fejlődnek. Teccik érteni??????? És ugye a fejlesztés mellett nem lehet ám HUPPON maradni. A hír tehát igaz.

U.i – a hir tuti, mert meg nem nevezett Kiss J. bácsi is mondta az abonyi kocsmában. Ő meg má csak tudja...

En ma semmit nem hiszek el! Mar megszoktam, hogy nem szabad. De aki ilyet bejelent es tenyleg komoly, az gondolhatna arra, hogy nem aprilis 1. -en kellene, vagy elotte 1 nappal.
En nagyon szeretem az oldalt es szerintem tok mas lenne Trey nelkul. Biztossan mas is jol vezetne, de az megsem ugyanaz lenne. Kepzeljetek el a Terminator trillogiat Arnold Schwarzenegger helyett valaki massal! Na ez pont ilyen lenne.

Sub!

Régen minden más volt... ma meg minden a régi.