UHU: Ajándék a Kerszöv-től

 ( trey | 2002. november 6., szerda - 23:14 )

András levele:

Szia!

Ajándék a Kerszöv-től

A kiadó az esélyegyenlőség érdekében ingyen hozzáférést biztosít a rendszerváltás óta megjelent valamennyi törvény és országgyűlési határozat eredeti szövegéhez: az UHU-Linuxnak ezt a szövegállományt és a működtető szoftvert - mintegy 50 MB terjedelemben - szabad felhasználásra átadta.Reméljük, hogy a példát látva más cégek is csatlakoznak a
kezdeményezéshez, s hasonló lépésükkel támogatják a szabad szoftverek világát, a legális szoftverhasználatot. Az UHU-Linux következő, hamarosan megjelenő verziója, az UHU-Linux 1.0rc2 tartalmazni fogja a Kerszöv programját, adatbázisát.

Minden leendő felhasználónk nevében KÖSZÖNJÜK! (További részletek a hírről az www.euroastra.com címen találhatóak!)

--
Üdv,
András
UHU-Linux

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

En, aki a cikket kitettem, sajnos nem tudok tobbet nalad. Mint az egyetlen "hazai" linux terjesztes, az UHU hireit kiteszem, mert ha ezzel is segithetem a projectet, akkor miert ne. A levelet Andras kuldte, magyarazat nem volt mellette, ezert az egesz levelet beideztem.

Nyilvánvalóan, maguk a parlamenti hozzászólások, törvények szövegei nem kopirájtosak.
Imho ami sokban tudja segíteni a bagolyilyesztgetőket, az az hogy egyből digitális formában kapják meg a szövegeket, valamint hogy egyből kapnak hozzá egy adatbázist is.