Megfejtették, hogy miért nem számít az átlag iPhone usernek a 60Hz stb.

Fórumok

Átlagos iPhone 15 user ^ :D

Hozzászólások

Az még tényleg 60Hz-en fut? Ne már.

Kérdés, mi jár annak, aki társaságban kihangosítva telefonál?

Valaki meg tudja indokolni egy akármilyen teló ilyetén módon történő használatát?

???

Egyetlen van eset van, ami hasonlít, ha nagyon akarom:

Google Chat-ben újabban nem gépelek, hanem Google Voice Typing-et használok. Teljesen jól működik magyarul is, alig vét. Viszont ezerszer gyorsabb mint menet közben egy kézzel gépelni. De akkor sem úgy tartom, mint a zsíros kenyeret ...

trey @ gépház

Valóságshow, meg ilyenek miatt az ezeket néző emberek elkezdték így használni a telefonjukat, mert ezt látták a TV-ben a "cool" emberektől (Kardashians, American Chopper, stb).

Csak az nem jutott eszükbe, hogy a műsorban nem azért beszélnek így, mert az "cool", hanem hogy a kamera (és a néző) hallja az egész beszélgetést.

Szóval a valóságshow-k és azok nézői (főleg lányok/nők) terjesztették el kezdetben.

Nalam nagyjabol ezek a lehetosegek:
Van, amikor a masik nem hall, ilyenkor valoban jo a fenti felallas.
Amikor megnezek valamit a kepernyon, akkor is kihangositom (mondjuk altalaban akkor otthon vagyok, es mas szogben all a telefon). Egyik ismerosom neha atkuld valamit mailben/Viberen, es megker, hogy csinaljak vele valamit. Viszont a pontos instrukciokat egyszerubb, ha telefonon mondja hozza. Az is jo, ha latom kozben azt, amirol beszel. Szoval ilyenkor jol jon.
Regebben olyan BT fulhallgatom volt, amibe a gyarto nem tett beepitett mikrofont. Ha epp hallgattam valamit, es kozben felhivott valaki, ket lehetosegem volt: vagy levettem, es atvaltas utan sima telefon modban hasznaltam, vagy maradt a fules, es a telefon mikrofonjaba beszeltem. Utobbi pont ugy nezett ki, mint a kepen - a fejhallgatot leszamitva.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

De telefonáláskor nem az alsó hangszóró szól, hanem a felső... akkor hogyan?

?