Logitech G Hub nem működik [megoldva - ne túlozzunk!]

Helló Gamerek!

Hátha küzdött már valaki a fenti világszínvonalu szoftver termékkel. :-D

Amit összedugnék: Windows 10 Enterprise N LTSC 21H2 + Logitech PRO X TKL

A szerkezet USB vagy bluetooth vagy LIGHTSPEED segítségével kapcsolódhat.

- A szoftvert felrakva (2024.4.2095) és minden elemét kiengedve a tűzfalon nem ismeri fel az USB-n csücsülő klaviatúrát már látja.

- Ekkor kiírja: Erőforrások betöltése... - A továbbiakban csak karikázik. :(

A zinternet felét már elolvastam. Úgy néz ki, más is járt már így.

Valakinek valami működő tapasztalata?

Hozzászólások

ezt a mondatot en nem is ertem, mi van? : "és minden elemét kiengedve a tűzfalon nem ismeri fel az USB-n csücsülő klaviatúrát már látja."

Nekem meg nem volt logitech-el bajom, most modjuk MX Key S-em van, de mind a 3 laptopot viszi bluetooth-on csont nelkul. Ugyanigy az MX anywhere 2x mouse is. Eloote is logitech volt (mar vagy 10 eve mindig minden az) de sose volt vele bajom. Igaz csak Linuxon hasznaltam meg OSX-en, illetve volt talan ebben az idoszakban ceges win-es laptop is az asztalomon, de azt meg nem hasznaltam csak outlook-ra :D

Mi irja hogy eroforrasok betoltese? A windows vagy valami program?

Bocsi, tényuleg nem egy tagolt mondat volt. Tehát: az lghub_installer.exe, lghub.exe, lghub_agent.exe és lghub_updater.exe (ami egy Helyi rendszerfiók jogosultsággal futó service) rendre kimehetnek a tűzfalon. A két középső kompatibilitása A program futtatása rendszergazdaként-re állítva, majd a lghub.exe indítása kézzel, rendszergazdaként - no ekkor elindulni látszik!!

A mondat másik fele: Ekkor az USB bedugva és bluetooth (4.0) is automatikusan csatlakozik, de a szoftver eleinte mégsem látja, majd mégis. A lightspeed vevő nem párosítható. Ehhez beállítás közben nyomni kell a lightspeed gombot, de nem érzékeli. Természetesen ehhez a lightspeed vevőegységet is be kell dugni.

Az üzenetet a G HUB írja ki - ha egyáltalán elindul. Érdekességképp hol angolul indul, hol magyarul.

Ami a lényeg, vágezetül valamilyen szinten csak elindult. Igaz, nem akarok videót názni a billentyűkön, csak a remap érdekelt, de az is elég szegényes. (számomra)

A végeredmény annyi, hogy ilyen haszontalan szoftvert még nem láttam - párosulva a kínszenvedéses üzembe helyezéssel együtt. Le is szedem és a szükséges mappelést a Microsoft Keyboard Layout Creator segítségével oldom meg, illetve registry mappel. Nagyon remélem, hogy a Caps normál módon működik.

Mivel ez a szoftver tulajdonképpen egy device driver, talán az Enterprise LTSC gyári beállításai akadályozzák meg a normális működésben. (Hallod hajbi?!)

Az eddigi tapasztalataim alapján a Logitech egerekhez adott szoftvere mindig tökéletesen működött, szóval nem is értem.

Köszi, de nincs gáz. Normál billentyűzetként kiválóan működik, teljesen meg vagyok elégedve. A veszteség annyi, hogy nem tudom monitorozni az akku állapotát. A világításra, animációra nincs szükségem és úgy is kábellel használom mint USB eszközt. Csak az időt vesztegettem.