konferencia

https://twitter.com/PerconaBytes/status/1575933498959056897?t=hDzmZ2erl…

 

Kelet-Ukrajnában konferenciázni, na az nagyon kemény.

Ill. csak sejtem, h ott, mert ukránul nem értek:)

Anyway, go for it!

Hozzászólások

Percona team will participate in a virtual Chernihiv.IT Conference. It will take place on October 1st at 13:00 - 17:30 UTC+3. Percona is a sponsor of the event. Two speakers from Percona will give talks:

Kelet-Ukrajnában Oroszországban konferenciázni.

Jó reggelt kedves Oregon!

Eszembe szokott jutni, h amikor (nyilván nem találom el a szavakat) a covid alatt esélyes volt a céged arra, h a katonaság át vegye az irányítást.

Na, az ide tartozó kérdés, hogy át tudtok e állni AK-26-os töltényre, vagy sem? :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Azóta már többször leírtam. Írtak egy félreérthető levelet. Egyéni akció volt a minisztérium egyik dolgozójától. Túl gondolta a feladatát. Nem azt írták, hogy átveszik, csak bekértek egy olyan leltárt ami az infrastruktúráról szólt. Ijesztő volt. Elküldtem őket  a fenébe kulturáltan. Több megkeresés nem jött. Másik úton kaptam az említett infókat.

Jó látni. Egy ideje nem mozgok itt.

Ez nem buzis cucc: https://youtu.be/JPJjwHAIny4

És pont ez a baj. Kölyök korunkban pont leszartuk, ha valaki buzi, etc. Haver volt, de nem volt éles különbség. Sőt, annyira nem, hogy igazából jelentéktelen az egész. Ellenben ma, meg kell gondolnom, hogy mit is írok, és vagy vissza törlöm, vagy vállalom, h nem voltam pc. Hogy rohadjanak meg a demokráciájukban. Kölyök koromban volt demokrácia, mert csapatban azt csapattunk amit a töbség akart.

ˇde ma nem hogy beszélni, de egyedül egy fórumban sem pc az, h, buzi, köcsög, cigány <- ami nem sértő, csak kell a hangsúj. FCK. Szemát egy demokratikus világ lett, ami a nácizmus tetőfoka..

A németek mennyire átfordultak, hogy aki nem fogadja el a liberalizmust, na az-az ördögtől való. Kellene definiálni a nácizmust ezeknek a faszoknak.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

> gyakorlatilag én lennék az első, aki beáll
Azért most a "beáll" szót tudom másképp értelmezni. Na meg tuti sok HUP-er személyemben tök másra gondolt, mint felállni a fotelből.
A felállni-t majd legközelebb elemzem! :D

kisbetű, oregon, sziasztok, világbéke meg ilyen fasszságok! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Kelet-Ukrajnában

Csernyihiv nem Észak-Ukrajna?

>értőolvasás

>információkutatás

>"át vegye"

> "túl gondolta"

a lényeg hogy van véleményetek mindenről 🤡