Átlagemberek

https://twitter.com/UAWeapons/status/1570130067480801281?t=C76uX4KcZ3th…

 

Ez a video mutatja nekem leginkabb, mennyire atlagemberek vivjak a honvedo haborut most ott Ukrajnaban.

Emlekeztet arra, h nekunk kellene ugyanezt csinalni idovel, ha a ruszkikat ok nem tartoztatnak fel.

Hozzászólások

Ruszkikkal? Te kis naív. Lesz még itt magyarleckéztetés.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Jep +1, de amúgy ha az energia-pöcegödörben a túlélést az ide szerveződő gyártás fogja jelenteni, akkor a leckéztetés mégsem lesz oly’ egyszerű. Ha épp az a piac akarna leckéztetni, akinek a részére a “szomszédban” gyártasz, az kissé faramuci. Bár az öntökönlövés éles helyzetben.. és ennek eredményéhez büszkén ragaszkodás látszólag jól megy, szóval csak +0.5.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nalunk kozelebbi NATO celpont is van, megsem tamdtak meg oket.
Egyebkent, ha az ukranok tudnak, hogy mi biztos celpont lennenk a ruszkiknak, maguk hoznak ide oket, voros szonyegen.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerkesztve: 2022. 09. 15., cs – 21:55

Ezek az átlagemberek sajnos nem voltak sehol, amikor a faszával zongorázó, sorkatonaságból is kimaradt televíziós humorista lett az országuk vezérbábja, amerikai érdekkel és amerikai mézesmadzag után rángatva, némi erőszakos kisebbségi fóbiával megcsavarva. A csődtömeg élén.

Ha önmagától letisztult volna az akkori k-ny propaganda által mozgatott ukrán politika, akkor önmaga tudott volna alulról megszerveződni úgy, hogy akár egyensúlyt is hozhatott volna a határvonalon. Ahogyan egy egészséges társadalom csinálta valaha. Vagy csak törekedett volna rá. Ha valaki nem teljesen hülye, ebben lehetőséget látott volna, és igazán nagy nemzetté hizlalta volna a sajátjait. Mily’ véletlen, hogy ez nem (sem) sikerült :/ és eme fránya véletlen során véletlen Európa véletlen zuhanórepülésre vált, persze még a jégvarázs-3 előtt, mert ott meg is fagy. Csak azt nem tudom véletlenül kik járnak jól ezzel, csak nem véletlenül az egyesült államokban és az oroszoknál? Hmm mennyi is a dollár, véletlen már nem annyi, mint az euró? Véletlen mondjuk nem a font lesz a következő áldozat? Aztán a frank? Aztán véletlen nem épp azt a financiált “kell” majd ellensúlyozni csupán ami az orosz-kínai megnyúló tengely során véletlen létrejön nem oly’ soká? Véletlen ^ 2, ami a túlnépesedésből végül is gyököt von. Bár véletlenül az USAban és az Orosz Föderációban valahogy nem. Zseniális. Csak kapcsolná már be valaki Kimet a buliba, az legalább nem baszakodik a fehér gomb megnyomásával. Az még hatékonyabb lesz, persze az is véletlenül, mert a történelem olyan véletlen, vagy mi. Mint a mesében.

Nagyon leegyszerűsítve: szopd le az ukránokat és az oroszokat is, majd a kevert cuccot köpd vissza zacskóba és turmixolva add fel Bidennek és Ursulának, ők még nem tudják milyen. Honnan is tudhatnák. De egyenként meg fogják tudni úgy tűnik.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

> De egyenként meg fogják tudni úgy tűnik.
Ha van egy icike-picike igazság ebben a világban (nem vagyok naiv, de most elvárom/remélem, hogy viselni fogják amit összehoztak), akkor az Ursula Van Még Lejjebb nagyon f-ra lesz húzva télen, a többi gyakorlatilag EU-s népirtóval együtt. Lazább télen itthon is lehet olvasni, hogy fűtetlen házban egy idős néni kihűlt és meghalt. Na most idén télen mennyi ilyen lesz?! :(

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

> Na most idén télen mennyi ilyen lesz?! :(

Szerintem nem fogják elzárni a gázt télen, csak simán eladósítják az embereket. Mármint akinek szigeteletlen háza van, és fűti az egészet. Szerintem 1 helységet simán ki lehetne fűteni a támogatott mennyiséggel még szigeteletlenül is. Szóval megfagyni nem kellene még ettől. De eladósodás az lesz.

Hát igen, a kormányunk és pártunk picit jobban is nyomathatta volna a kádárkockák korszerűsítését, de valahogy jobban megérte nyomatni a rezsicsökkentést™ :) . Valamint az is szép volt, hogy az egyik héten még a hülye németek önszántukból meg akarták fagyni, aztán kiderült egy héttel később, hogy mi is :)

Á, az ha józan vagyok is fájna annak akit betakarok. :D

Amúgy ne emlegesd már fel. Bár vállalom minden hupi bűnöm, de trey elküldött virtuális elvonóra és ma szabadultam. Jó hupper leszek, eskü! na meg 3 hónap múlva 15 éves leszek, arra kell egy szülinapi hupper blogbejegyzés, már készülök rá. :)

P.S.: Ezt a 3 hónapot már simán kibírom féllábon állva a wc-n. :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!