Deloitte Zrt. is seeking a full-time IT System Engineer (Linux/Windows environment)

Fórumok

Deloitte Zrt. is seeking a full-time IT System Engineer (Linux/Windows environment) to join our team in Hungary, Budapest (6th district)

Who we are looking for

 • Min 3 years work relevant technical experience
 • DevOps oriented thinking
 • Working knowledge of Linux, Windows server administration, network operations, network topologies/protocols, and web technologies
 • Bash, Python Scripting knowledge (Azure CLI and PowerShell are an advantage)
 • Virtualization, containerization techniques (Vmware, Docker)
 • Working proficiency in English, written and oral

Your future role

 • Supporting all IT related issues of Deloitte ethical hacker team
 • Designing and implementing systems
 • Developing solutions
 • Managing license, software and hardware lifecycle
 • Supervising the monitoring system and reacting on events
 • Supporting the CI pipeline for internal tool developments

What we offer

 • Join a team of international cyber security experts with deep technical background
 • Supporting you in your development and obtaining international certificates
 • International environment where professional growth is an expectation
 • Unique opportunity for a career and promotions
 • Attractive and competitive salary, including wide range of fringe benefits
 • Hybrid way of work: office & home office

About Deloitte

Deloitte is one of the world's largest professional services organizations offering a wide range of world-class audit, tax, consulting and financial advisory services. Deloitte helps organizations prevent cyberattacks and protect valuable assets. We believe in being secure, vigilant, and resilient—not only by looking at how to prevent and respond to attacks, but at how to manage cyber risk in a way that allows you to unleash new opportunities. Embed cyber risk at the start of strategy development for more effective management of information and technology risks.

About the team

A global network of Cyber Intelligence Centers As cyber threats evolve and become more complex, many business leaders recognize they can't manage the challenge alone. That's why Deloitte offers a global network of Cyber Intelligence Centers (CICs), operating around the clock, 365 days of the year. Our CICs provide fully customizable managed security solutions including advanced security event monitoring, threat analytics, cyber threat management, and incident response for businesses in the region to meet the increasing market demand in cybersecurity services. Apply here >>

(A hirdetés a HUP-Profession szabadkártya felhasználásával került kihelyezésre)

Hozzászólások

Szerkesztve: 2022. 08. 04., cs – 18:30

International environment where professional growth is an expectation

Ettől a hülye multis végtelenbenövekedéstől van már fejfájásom. Itt meg még kifejezetten elvárás is. Lefordítom annak aki még kívülről sem szagolt multis munkahelyet: a külföldi középvezető fogja a budapesti kisfőnököt basztatni mindenféle hangzatos faszságokkal, amikben excelben jól kinéző NÖVEKEDÉS-eket kell majd kimutatni félévente/évente. A magyar kisfőnök meg a beosztottjait (azaz téged) fog nonstop baszogatni ezeknek a faszságoknak az elérésével. A tényleges munkakörödben elvégzendő kvázi "hasznos" feladatok ellátásának kárára.

Egyszer látnék egy olyan munkaköri kiírást, amiben csak annyi lenne: azt csináld jól b+ amiért felvettünk, a többi (főleg adminisztratív) faszságot meg majd csinálja a főnököd, azért van!

Nekünk nem pont ilyen volt, hanem a működést támogatók hasonló értékelessel dolgoztak, mint a pénzt hozó projektes jóemberek. A fantasztikus fejlődésünket az ájtin úgy oldottuk meg, hogy mindenféle ilyen partneri napokra mentünk el, ahol azért valami értelmeset is hallhattunk (ténylegesen nekünk hasznosat, hátha bővül a látókörünk, meg esetleg látunk valami hasznosat, volt ilyen többször szerencsére), és még kaját is kaptunk. :D

Természetesen egyéb frontokon azért képeztük is magunkat, volt hogy rendes célkitűzéssel, és bullshit nélkül, de ezeket a lózungokat nehéz megúszni. "A nap végén" hacsak nem lehet "vizualizálni" a céget minden tekintetben, azaz excelből grafikon készül, akkor olyan mintha nem is lenne.

Valami érdemit is tudsz "hozzátenni" ehhez a fórumhoz / szálhoz vagy csak "nyelvtannáciskodsz"?

Minek kellett ezt leírnod 2-3 HÓNAP UTÁN? Mi az értelme? Megfigyelésem alapján semmi értelmeset nem tudsz írni, pusztán belekötsz mások helyesírásába, elgépelésébe.

Orvos hétfő reggel 8-től szívesen fogad téged. Ha van orvosod, akkor pedig nem értem, hogy miért engedett ki a pszichiátriáról.