A NAV robotja érzékeli, hogy üvölt vele az ember

Nem vicc, pofázik a robot, üvölts bele a kagylóba és félbeszakítja a monológot, megköszöni a hívást és lerakja.

Hozzászólások

minden rendben van az idegrendszereddel? 

Én se. Attól, hogy a sokadik perc felesleges pofázás után egyszer a türelmemet vesztettem és belekiabáltam a kagylóba, még nem fogod tudni rámhúzni ezt. De próbálkozni lehet, a kutya is azt szokta.

Nem rossz, megkíméli az ügyintézőt az ideges ügyféltől. :)

1. megkérdeztem, hogy minden rendben van-e az idegrendszereddel. (fordítok magyarra: jól vagy? hogy vagy? minden rendben?)

2. erre te elkezdted linkelgetni több éves hozzászólásaim. :D 

3. majd hozzám vágod hogy besarazlak, lol :D

4. leírom magyarul pontokba szedve hogy mi történt

5. leírod, hogy szerinted mi történt, mert az biztosan nem lehet amit én mondok :D

Ez most komoly? Leírod mégegyszer az előbb cáfoltakat? Ne akard már megmagyarázni, hogy te csak azt akartad megkérdezni, hogy "jól vagy? hogy vagy? minden rendben?", amikor ott próbálsz belémállni, ahol tudsz. Nem, te úgy láttad, hogy most itt az alkalom, ebbe bele lehet magyarázni, hogy idegbeteg vagyok, ha a sok percet pofázó robottól kifakadok, hogy ne pofázzon már ennyit. Te akkor mi vagy a fentiekkel? Idegbeteg a köbön?

Én. Mindezt úgy, hogy a hazugságoddal már mindjárt a második posztodban lebuktál, abból pontosan kiderült, hogy bizony azt a látszatot akarod kelteni, hogy én idegbeteg vagyok, aki folyton random gépekkel üvöltözik.

Nem én vagyok az, aki itt folyton konfliktust kezdeményez. Én nem bántom a másik embert, amíg az nem rúg belém. A hozzád hasonló butthurt, vallásos fanboyok találnak meg mindig, akiknek semmi sincs a kezében, de kurwára fáj nekik, hogy nem csak szidni merem az imádatukat, de még alá is tudom támasztani, ezért aztán ott próbálnak meg engem hitelteleníteni, bemocskolni, ahol tudnak. Te is ilyen vagy, meg bennyh is. Ti vagytok a rosszindulatúak. Fáj nektek a valóság, hogy emberileg és szakmailag is nullák vagytok és haraptok, mint a veszett kutya. Szánalom...

De.
Csak még annyi gerinc sincs benned, hogy beismerd, hogy ez - állításoddal ellentétben - nem egy aggódó (lol) kérdés volt, hanem sugalló, ami már a második kommentedből egyértelműen kiderül. És ez a mostani csak egy példa volt. Ott van a belinkelt topic a buzizós-fasszopós beszólásoddal, de lent a YTFE-s is, ahol azt próbáltad rámhúzni, hogy élősködök a YTFE usereken.

Ily nagy gerinctelenség elég ritka,
Butthurt vallásosság lehet a titka.

nyilván én égetem le magam, mikor a barátaim idegbetegek és megkérdezem tőlük hogy rendben van-e az idegrendszerük akkor általában válaszolnak hogy igen vagy "nem, gecire ideges vagyok" :D te meg ide hisztiztél meg egyből 10 éves kommenteket túrtál elő. biztos velem van a baj és nem neked van elég durva üldözési mániád!

ROFL, azért ez már kezd tényleg nagyon durva lenni... Meddig akarod még tolni ezt a kamut, hogy te teljes jószándékkal tetted fel az a sunyi kérdést, amikor eddig már vagy ötször derült ki, hogy rohadtul nem?

Egyébként nem azt mondtad, hogy léptél? Na, ennyire szarod te le a témát, még mindig visszajössz egy újabb pofonért...persze mindjárt jön az üres lazázás, hogy te röhögni jössz, csak épp ez rohadt hiteltelen az eddigiek fényében.

Pfff...ez kész. Nekem nincs mit beismernem. Neked kéne már végre beismerned, hogy megállás nélkül kamuzol, az az első hozzászólás nem azt jelentette, hogy "jól vagy trécéhá", hanem megpróbáltál idegbetegnek beállítani. Ennyi gerinc nincs benned. Hű csatlósod is beismerte, hogy ő is baszta már fel magát a callcenter miatt, aztán lelépett a gecibe. Te viszont csak mondod, hogy lelépsz, de nem lépsz le.

Nem az a kérdés, hogy kinek a blogja. Te engem próbáltál meg idegbetegnek beállítani, hogy "random gépekkel üvöltözök". Most meg tolod az álszent rizsát, hogy de te csak az egészségi állapotom miatt aggódtál.
Hacsak, nem úgy értetted, hogy nem szeretnél lemaradni róla, ha "véletlenül" nemsokára temetnének. :D

Tortent veled valami rossz mostanaban, hogy egyre idegesebb vagy? Faj valamid?

Amugy eddig is nehez eset voltal es nem tudtad beismerni, ha tevedtel, de most, mintha kulonosen becsipodott volna neked valami. A masik bennyh nevu alakot is probaltad ovis szinten nyomkodni, de azt legalabb feladtad :D

Mondom, lassan a teljes trécéhá-fanklub felsorakozik itt egy kis hazudozásra. Ennyire fájok nektek? Nem érzitek magatokat szarnak? Csak mert azok vagytok. Abba kéne hagyni a gerinctelenkedést. Nézzetek egy kicsit magatokba.

Ha már tévedés, meg beismerés; ezt direkt neked írtam, viszonzandó a kedvességedet.
Én nem adtam fel semmit, bennyh tűnt el, miután először szakmailag, aztán emberileg is beégett. Megint. Az volt az ovis, amit ő művelt, miután a másik topicban megint minden ok nélkül belémkötött.

Nem. Nem próbálta. A te nyitóposztod alapján aggodalmát fejezte ki (mivel ha egy géppel ordítozol az nehezen indokolható észérvekkel), hogy esetleg valamilyen probléma lehet ezért kedvesen rákérdezett. Te ezt rögtön úgy kezelted, mintha minden ok nélkül ócsárolna, holott az egész előzménye az volt, hogy gépekkel ordítozol (saját bevallás szerint)

Lassan csak felsorakozik ide a teljes trécéhá-fanklub.

Ezt kapd ki: evone beismerte a végére. Szóval ennyit rólad is.

mivel ha egy géppel ordítozol az nehezen indokolható észérvekkel

Látom, hazugsából te is profi vagy. Nem "ordítoztam" a géppel. És ezt eddig 20x leírtam, dehát ti - a trécéhá-fanklub - ezt szemmel láthatólag magasról leszarjátok.

ezért kedvesen rákérdezett

Egy lószart. Ez annyira átlátszó hazugság, hogy már más is észrevételezte.

gépekkel ordítozol (saját bevallás szerint)

Egyetlen mondatba ennyi nyilvánvaló hazugságot belesűríteni, ez már teljesítmény. Én azt írtam, hogy "pofázik a robot, üvölts bele a kagylóba". Nem azt, hogy én "ordítozok" (gy.k.: folyamatosan) a gépekkel. Ezt ti próbáljátok meg belemagyarázni. Mert ennyire aljasak vagytok. Ennyire gerinctelenek.

Van még hazugságod? Ne kímélj.

A tapasztalat saját, de folytonosságról szó sincs. Mikor már sokadik perce pofázott, felcsattantam. Ennyi. Szó nincs arról, amit itt ti előadtok. Ezt egyébként többször is leírtam már, dehát nektek tök mindegy, csak találjatok már végre valami fogást rajtam. Majd legközelebb.

. megkérdeztem, hogy minden rendben van-e az idegrendszereddel. (fordítok magyarra: jól vagy? hogy vagy? minden rendben?)

 

Anelkul, hogy kulonosebben belemeruljek a vitatokba, ezt azert szogezzuk le hogy nincs igy. Szerintem nincs a foldon olyan beszelt nyelv paros, ami a " minden rendben az idegrendszereddel" - lefordulna az alabbiak barmelyikere:

a) jol vagy

b) hogy vagy

c) minden rendben

 

Tenyleg elohozakodhatnal egy peldaval. A magyart kizarnam teljesen  de csak a spanyol-magyar, angol-magyar, francia-magyar, olasz-magyar,nemet-magyart tudom. Meg ra tudok kerdezni a roman-magyarra is.

 

Tenyleg erdekelne, hogy melyik ket nyelv forditasa hozhatja ossze a fenti peldadat.

 

Ha foldhozragadtabban neznem innen kivulrol, akkor ez a viccesseget zeljesen nelkulozo (tehat nincs hogy szmajli moge bujni ), mero rosszindulat.

Ha bele szeretnek latni meg mast is, akkor azt is meg metnem tippelni, hogy neked van egy listad, hogy kikbe szeretsz belekotni a hupon es vadaszol rajuk.

De ez inkabb zarojeles, mert ez enyhen rosszhiszemu.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ne. Hazudj. Nem "üvöltözök" a géppel. Az, hogy egyszer felcsattantam, mert sokat pofázott, az nem egy folyamatos tendencia. Az oké, hogy felesleges. De itt megint csak vissza kéne kanyarodni ahhoz, hogy amikor valaki - saját bevallása alapján - majdnem kitépi a saját haját, csak mert valaki leírja, hogy winfos, az inkább küzködik idegrendszeri gondokkal, mint az, akit egyszer felbaszott a sokat pofázó robot.

Egyes szám első személy, folyamatosságot sugalló szóhasználatod ("[én] üvöltözök") vs. egyes szám, harmadik személy, egyszeri felszólító módú szóhasználatom ("üvölts").

Nem, nem hazudsz. Á nem.

Ha foldhozragadtabban neznem innen kivulrol, akkor ez a viccesseget zeljesen nelkulozo (tehat nincs hogy szmajli moge bujni ), mero rosszindulat.

Ha bele szeretnek latni meg mast is, akkor azt is meg metnem tippelni, hogy neked van egy listad, hogy kikbe szeretsz belekotni a hupon es vadaszol rajuk.

Pontosan. És még ő hazudja rólam, hogy én vagyok a rosszindulatú.

Te kezdted a személyeskedést, amikor kiderült, hogy megint baromságot beszéltél. Én nem bántottalak, te "okoskáztál" le, pedig te voltál a hülye. A te véleményed meg nem eshet egybe ezzel, mert neked nem is ez volt a véleményed, csak kínodban már túrod az amigás fórumokat, hogy hol találsz rólam valamit, amivel megpróbálhatsz beégetni. Nem fog sikerülni. Hagyd abba ezt az erőlködő vergődést, mert iszonyatosan szánalmas vagy vele.

Off: Valahol elszomorító amúgy a fenti két "úr" "teljesítményére" nézve, hogy ha komoly szakmai blogposztot írok, akkor abba a helyi trécéhá-fanclubot véletlenül se enné be a fene. Kivéve, ha volt benne olyan, ami sértette a seggüket. Csak oda jönnek be, ahol bele tudnak valamibe kötni.

Mi a szakmai? Hogy ordibálsz a NAV-val? Hogy szídsz egy céget? Hogy köpsz az újabb szabványokra, mert játszod a szabadságharcost? Hogy olyan technikákkal foglalkozol, amiket rég el kellene felejteni? Hogy leférgezed és szarevőzöd fórumtársaidat? Hogy nem bírsz egy fotót sem szabványosan csatolni? Mentünk mi a Youtube letöltőd alá beszólni? Szerintem nem.

most ne már, ne már... most tényleg? ugye nem? tényleg nem jött le hogy ezt figuráztam ki? :D

A botra??? O_O
Hát szerinted a kukacot a botra szúrják rá és nem a horogra akasztják? Te jó ég... Ebből is látszik, hogy közöd nincs a valósághoz.

én nem vagyok ideges, hogy egy szimpla kérdés után odáig jutottunk, hogy már leférgeztél stb. :D

Dehogynem. De ezt nem lehetett kihagyni.

Nem vagy ideges, csak kitéped a hajad, ha valaki leírja, hogy winfos. Nem vagy ideges, csak rögtön fröcsögni kezdesz, ha valaki kritizálni meri a szivárványfasizmust. És nem vagy ideges, csak rögtön személyeskedni kezdesz, ha valaki bántja a mikiszoftot, vagy a jócéget.

Ami a szimpla kérdésedet illeti, az nem szimpla kérdés volt, hanem rosszindulatú sarazási kísérlet. Már a második kommenteddel lebuktattad az elsőt.

Mekkmester? De most tényleg, mit vártál? Bárhol futunk össze, ha olyat mondok (nem rád), ami nem tetszik, azonnal engem kezdesz el minősítgetni a hangulatodtól függően vagy sunyi szurkálódással, vagy alpári mocskolódással. Szóval tényeg ne prézsmitálj személyeskedésről, mert hiteltelen.

Ne akard már megmagyarázni. A BUZI amúgy is csak egy szó volt az egész beszólásból: "és ahogy ránéztél BUZI LETTÉL? egyből elkapott a vágy hogy leszopj egy faszt és ez azóta is frusztrál?"
Csak úgy nyitásként. Így működik a kettős mérce a jó öreg trécéhával szemben. Ha ti beszóltok, az nem beszólás, nem személyeskedés, ha én visszaszólok az az és akkor is az én hibám, mert SZIDNI MEREK EGY CÉGET és az főbenjáró bűn ebben a jó kis "liberális" fasizmusban, amiben élünk. A cégek szentek. Ja, álszentek. Ahogy a worshippereik is.

Sz*rk: Alámszerkesztettél.

de gondolom most azt fogod irni hogy úgyis hazudok, te meg ideges vagy :P

Beszoptad, nem ezt írtam.

A botra??? O_O
Hát szerinted a kukacot a botra szúrják rá és nem a horogra akasztják? Te jó ég... Ebből is látszik, hogy közöd nincs a valósághoz.
BTW, nem hallucináltam, hanem kérdeztem, hogy leszel-e a csali. Tudsz te mást, mint hazudozni? Legalább a posztot linkelnéd be, nem egy hótt irreleváns képet; gerinc óne. Látod, mondom, hogy féreg vagy.

valóság = horgászat? elismerem a horgászathoz nem értek, mert számomra egy végtelenül unalmas tevékenység

Én se értek a horgászathoz. De annyit még én is tudok, hogy a csali a horogra van akasztva és nem a botra szúrva.

de úgy tűnik, hogy értetted mire céloztam!

És most szóltad el magad, most buktál le végképp. Te folyamatosan célozgatsz, szúrkálgatsz, sugallsz; folyamatosan hazudozol, próbálsz besarazni. Ennyit a fentebbi álszent és gerinctelen képmutatásodról, hogy te csak azt kérdezted, hogy jól vagyok-e. Dehogy ezt kérdezted. Te féreg.

Mi a szakmai? Hogy ordibálsz a NAV-val? Hogy szídsz egy céget? Hogy köpsz az újabb szabványokra, mert játszod a szabadságharcost?

Nem, te kis hazug. Ez annyira szánalmas, amikor a véleményemtől fájó seggű gyökerek azt hazudják, hogy én csak azt csinálom itt, ami nekik seggfájást csinál.
Szakmai posztok pl. ezek:
https://hup.hu/node/157361
https://hup.hu/node/164636
https://hup.hu/node/165344
https://hup.hu/node/166302
https://hup.hu/node/171273
https://hup.hu/node/172199
https://hup.hu/node/175674
https://hup.hu/node/175686
https://hup.hu/node/178268
És ezekben még benne se voltak azok, amik - szerinted:

Hogy olyan technikákkal foglalkozol, amiket rég el kellene felejteni?

Mert, ha már azokról is szó van, akkor megemlíteném, hogy nem az a lényeg, hogy retro, hanem az, hogy mekkora feat megcsinálni. És ha elég nagy feat volt ahhoz, hogy trey címoldalra rakja, akkor az komoly szakmai blogposzt, akkor is, ha retro és nem szipi-szupi modern cucc.
És én meg tudtam csinálni, te meg nem. Vagy te utánam tudod csinálni ezeket?
https://hup.hu/node/153661
https://hup.hu/node/166365
https://hup.hu/node/169154
https://hup.hu/node/172804
https://hup.hu/node/174508
https://hup.hu/node/174684
Ha igen, bizonyítsd be. Ha meg nem, akkor meg legalább annyi gerinc legyen benned, hogy nem vered itt magad.

Hogy leférgezed és szarevőzöd fórumtársaidat?

Csak azokat, akik folyamatosan mocskolnak, saraznak. Nem én kezdtem. Cumi.

Hogy nem bírsz egy fotót sem szabványosan csatolni?

Au! Látod, erről beszélek. Milyen "szabványos"? Milyen "csatolni"? Akkora nulla vagy szakmailag, hogy nem osztasz, nem szorzol. Először is nem "csatolni", hanem linkelni. Másodszor meg a HTTP-s link is "szabványos". Harmadrészt meg azzal, hogy ötszázadjára sem fogod fel, hogy nincs hozzáférésem, így nem tudom beállítani a certet, azzal magadat égeted le, nem engem...

Mentünk mi a Youtube letöltőd alá beszólni?

Igen. Illetve konkrétan YTFE-s poszt alá csak evone jött, mert sértette a seggét, hogy bántom a jócéget. Te egy amigás topicomba jöttél be először az SSL-t felszopni, aztán meg fideszezni. Utóbbival égtél is akkorát, mint az ősrobbanás, mert annak a bizonyos városnak a nevét én egyedül abban a topicban írtam le az egész hupon és azt is azért, mert te szóbahoztad.

Nos, ismét ennyit rólad. Ásd még mélyebbre magad. Vicces.

Az is erdekes, hogy miutan meglehetosen agressziven forumozol itt a HUP-on (mindenkibe belekotottel mar, szemelyeskedsz, kioszto stilusban irtsz), erre most megsertodsz hogy ezt a stilust visszakapod.

Kb. olyan, mint mikor a bullyingolo gyereket vki pofanbassza a suliban, aztan megy a tanarnohoz/anyucihoz panaszkodni.

Citáld már be plz., hogy én kibe kötöttem bele. Citáld már be plz., hogy én kivel személyeskedtem úgy, hogy én kezdtem és nem ő állt neki engem mocskolni. Ilyen ugyanis nem történt.

Kihez is mentem én panaszkodni? Hol? Írtam trey-nek? Nem. Másnak? Nem. Egy kommentet írtam a saját topicomba. Két sor, két valótlan állítás. Úgy látom, te pont olyan alak vagy, mint ez a kettő.

Az a hazugság, amit te, meg evone toltok. Én nem szoktam beleállni a másikba. Én védem az álláspontom. És amikor a túloldalt elfogynak az érvek, akkor jön a beszólás, mocskolódás. Igen, akkor visszaszólok. De nem én kezdtem. Ezt beállítani úgy, hogy én folyton belekötök másokba, meg én vagyok az, aki folyton személyeskedik, miközben velem személyeskednek, én csak viszonzom, az nettó hazugság.

Egyébként meg szüntesd már be ezt a buzgó pluszegyezését a nekem címzett "beszólásoknak", mert iszonyatosan szánalmas vagy vele, ahogy nyeldekled a könnyeid a monitor előtt, itt meg játszod a lazát, de azért mindent is sértődötten bepluszegyezel, amiben nekem "beszóltak". Szánalmas vagy.

Ezzel csak két baj van.
Egyrészt zéró személyeskedés volt a posztban, másrészt meg Gyuszkot 20 éve ismerem személyesen: a haverom ősidők óta. Rohadtunk együtt ugyanazon az IRC csatornán, fórumon, fősulin, de még koleszban is. Mi szoktuk egymást így cukkolni. Ő is engem. Ezt ő is megerősítheti. De olvasd végig a szálat, egyértelműen kijön belőle, hogy hülyülünk, ld. még száraz bogarak megevése és hasonló.
Szóval ez nagyon mellément.

Továbbra is várom a linkeket. De ne csak egy darabot, ha már azt állítottad, hogy "agressziven forumozol itt a HUP-on (mindenkibe belekotottel mar, szemelyeskedsz, kioszto stilusban irtsz)" ez ugyanis nem azt feltételezi, hogy legalább egyszer előfordult ilyen, hanem, hogy állandóan ez megy. És nem megy. Én nem szoktam belekötni a másikba, vagy személyeskedni kezdeni vele. Folytatni igen, de kezdeni nem.

Szóval továbbra is várom a linkeket.

Ez vicc? Te beszélsz? Te? Aki aztán tényleg mindenkibe belerúg, aki szembejön? Aki bevallottan trollkodni jár ide? Ez már olyan szintű kettős mérce, amit semminemű emberi terminológia le nem írhat.

Konkrétum meg még mindig zéró, csak az üres vádaskodás. Lehet citálni, hogy kivel kezdtem szándékosan személyeskedni, kibe kötöttem bele szándékosan. Addig ez csak nettó kamu marad. PICS OR DIDN'T HAPPEN.
A saját hozzászólásaimat pedig - képzeld - archiválom, folyamatosan, hogy tudjam, hogy mikor, hol és mit mondtam.

Volt annak idején egy tanárunk, aki elkésett, magyarázta, hogy mi volt az oka, és láttuk, hogy néz fel és egyre idegesebb.

Ott láttunk egy másik tanárt. Egy idő után távozott, a mi tanárunk is abbahagyta a magyarázatot és elkezdődött az óránk. Majd halljuk a másik csoporttól, akiknek az előadója jelenlétével megemelte a mi előadónk stresszintjét, hogy először a mi előadónk hozzájuk ment, vitatkoztak a terembeosztáson, majd távozott. Erre azt mondta a csoportjánka:

-Na kollégák, megyek én is megzavarni az ő előadását :D

Úgy szeretnék ilyen laza lenni.

Nekem errol a robothangrol ez az IT Crowd reszlet ugrik mindig be.

"God I hate this."

https://www.youtube.com/watch?v=BqnFnWSYzaQ

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

oh. Mondjuk orokzold, barkinek eszebe juthat.

Konkretan az egesz sorozat valahogy a brian elete es a gyaloggalopp mellett van, mondjuk az it crowd szigoruan angolul. (a masik ketto magyarul is elvezheto)

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Erre tuti törvény kéne, h az ilyen telefonos droidot ne lehessen alkalmazni! Kicsöngés után rögtön ügyintéző vegye fel a telefont. Aki kitalálta ezt nyomogombon keresztüli népbolondítást az ügyeinek intézésében, azt olyan afrikai módra kéne megkínálni a nyakába baszott benzines autógumival, h éghessen mint a fáklya a főtéren.  

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

A várakozás részét értem, hogy zavaró, de a nyomógombozással mi a baj? Honnan fogja tudni a call center, hogy melyik ügyintézőnek kell foglalni a hívást? Vagy legyen egy külön ügyintéző arra is, hogy felveszi a telefont, leírja, hogy mi bajod, és várakoztat, amíg a megfelelő ügyintéző nem ér rá?

pl az h végig kell hallgatno az egész szekvenciát ahhoz h választani tudjak. Szabad callcenteres felveszi, meghallgatja mit akarok, majd ha el tudja intézni akkor csinlja, ha nem akkor kapcsolja azt aki eltudja. Nem tűnik túl komplikáltnak! Rá kell kényszeríteni az illetékeseket, h gép helyett embereket alkalmazzanak! Sok embert!

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

pl az h végig kell hallgatno az egész szekvenciát ahhoz h választani tudjak

Dehogy kell, általában a menütérkép ugyanazon a weboldalon érhető el, ahol a telefonszámot is megnézted.

Rá kell kényszeríteni az illetékeseket, h gép helyett embereket alkalmazzanak! Sok embert!

És ugyanilyen lelkes leszel, amikor hirtelen dupla annyiba kerül majd a szolgáltatás? :)

en ugy szoktam, hogy vagy a 0-at nyomom csomoszor, vagy a #-et, vagy  a 9-est, vagy az angolt valasztom. Ott elnezest kernek, hogy rossz helyre kapcsolt az automata es atiranyitanak oda, ahova kell.

Vagy van ugy, hogy o maga megcsinalja.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Szerkesztve: 2022. 06. 15., sze – 11:37

A karma ezt mindannyiotoknak vissza fogja adni. Latom merre megy a vilag es az AI es a leepitett-kiszervezett customer service. Lattam olyat, ahol uvoltesre nem megkoszontek a hivast, hanem infinite loopba raktak. Es 2 oran at tartva a vonalat turelmesen hallgasd, hogy mindjart ott lesznek, de amugy kiprobalhatnad az appjukat (amit mar neztel, es olyan opcio nincs rajta, ami neked kell).

Attol meg, hogy TCH mar jart igy es ti MÉG nem (hangsulyozom: "MÉG"), attol meg megprobalhattatok volna egy picit megertoek lenni. Ilyen esetben egeszseges idegesnek lenni, nem mentalis betegseg. Aki mentalis betegsegkent kezeli, pont azt kapja majd, amit erdemel, mikor ot basszak majd fel egy tevedessel.

Raadasul inkabb a harmincadjara ugyanazt elmondo geppel idegeskedjen az ugyfel, mint az ugyintezovel. Ha ugyintezo nyomhatna meg egy gombot ideges ugyfel eseten, ami legkozelebbi hivasakor depriorizalja a queue-ban ezt a szamot, az sokkal kevesbe lenne moralisan megkerdojelezheto, mint amikor AI teszi ezt varakoztatas kozben.

(Ami miatt viszont kicsit igazatok van: a NAV ugyfelszolgalata tenyleg a kulturaltabbak es az elerhetobbek koze tartozik)

QED. Te szarsz arra, hogy nekem milyen az idegrendszerem. Te megpróbálod rámhúzni, hogy idegbeteg vagyok. Teszed ezt azért, mert kurwára zavar még a létezésem is, mert az általad szentnek tartott dolgokat kritizálni merem és mivel megvédeni nem tudod őket, így inkább engem próbálsz hiteltelenné tenni. Ha valakinek itt orvost kéne keresned, az te vagy.

tudsz ajánlani orvost aki elvállal azért mert megkérdeztem valakitől azt, hogy:

minden rendben van az idegrendszereddel?

szerintem ez kevés lesz egy beutalóra.

ne gondold magad ilyen fontosnak pls, bárki nickje alatt jön létre ez a blog poszt, ugyanezt ugyanebben a formában megkérdeztem volna. :D

Orvost nem ezért az egy kérdésért kéne keresned, hanem azért, amit leírtam. Az, hogy frusztrál, hogy a véleményemmel bántom a vallásodat és nem tudod megvédeni, ezért aztán inkább gerinctelen módon engem próbálsz hitelteleníteni. Ezért kéne orvost keresned.
Nem gondolom, hogy fontos lennék, csak azt gondolom, hogy a puszta létezésem is dühít és ott kötsz belém, ahol tudsz. És nem hiszem el, hogy ugyanezt kérdezted volna meg egy új sráctól. Annyit hazudtál ebben a topicban, hogy semmit se lehet elhinni neked.

te """""""""""""""""""""beteg""""""""""""""""""""" vagy :D milyen vallásom? szerinted nekem álmatlan éjszakáim vannak azért mert te utálod az erőltetett céltalan homoszexuális megjelenéseket? 

én se szeretem, csak félreértettelek anno. azt hittem letárgyaltuk, hogy nem a melegekkel van bajod, hanem a azzal a hisztériával ami akkor a körül forgott. mikor ott beléd álltam: TÉVEDTEM. tovább léphetünk ezen?

a többiről fogalmam sincs hogy min vitáztunk már.. ja még az az EPIKUS HÁBORÚNK, hogy most tényleg kitéptem a hajam 10 éve annak a kommentnek az írásánál vagy nem. 

hát ha szerinted ezért én utállak, az:

  1. nem
  2. az
  3. én
  4. problémám

én teljes mértékben elismerem, hogy IT-ban szakmailag csomó csomó mindenben sokkal jobban értesz mint én, le a kalappal, respect bro. 

megkérdezem még egyszer: a sok összeesküvés gyártás közben tényleg nem jutott eszedbe, hogy talán túlreagáltad most ezt a dolgot?

Nem, nem a homokosokra gondoltam. Arra, hogy bántom a mikiszoftot. A kuglit. En-bloc a nagy amcsi cégeket. A "modern" "technológiákat", amiket ezek a cégek tolnak le a világ torkán, azt a sok bloated szart. Aztán a társadalmi vonzatokat. A "liberalizmust". A "kapitalizmust". A szivárványfasizmust. En-bloc az amcsi "kultúrát" és társadalmat, annak minden konstrukciójával, ideológiájával és struktúrájával, meg amit magával hoz és a világra erőltet. És az ezekért felelős amcsi milliárdosokat.
Ez az, ami sért téged. Hogy miért, arra csak a vallásosságot tudom racionális magyarázatként adni, hogy neked ez a valláspótlék. Ha ez nem igaz, akkor viszont simán őrült vagy.
Ezek egyébként bennyh-re is igazak. Valahányszor rosszat szólok a mikiszoftra, rögtön triggered és beszól.

nem, engem ezek nem sértenek személyesen, ez csak egy kibaszott internetes fórum ahol mindenki elmondja a véleményét. 

mint láthatod, konkrétan nem is emlékszem ezekre igazán. ne én legyek már az őrült meg az elmebeteg mert te azt hiszed hogy ezek miatt én utállak téged, vagy van emberilag bármi problémám veled. ezt már korábban is leirtam párszor, de ezt valahogy sosem sikerül vissza idézned... kurva érdekes.

szerinted ha igazából problémám lenne veled, vagy el canceleztelek volna akkor baszakodnék itt veled hogy megértsd, hogy ne vegyél már ennyire kibaszott komolyan? 

hisztis sértődős picsa vagy egy kis üldözési mániával fűszerezve :D (léci léci ne sértődj vérig ezen, nem kell ennyire kurva komolyan venni a dolgokat)

Ha nem sértenek, akkor miért sértegetsz, amikor én elmondom az enyémet? Mert mindig ez van. Én elmondom ezek kapcsán a véleményemet, nem is neked címezve, csak úgy, te pedig jössz és beszólsz. Néha megpróbálsz "érvelni" előtte, de az gyorsan abbamarad és marad az, hogy én ilyen, meg olyan vagyok. Ha nem sértett személyesen, akkor miért kezdtél el személyeskedni?
Ez egyébként nem a te sajátosságod, ezeket a jegyeket egy raklap ember hurcolja itt a hupon. Jellemzően egyébként szinte mindig a "liberális" oldalról jönnek...

Hát az, hogy te nem emlékszel rá, az...stílszerűen: "Nem. Az. Én. Problémám."

Hát ebből is látszik, hogy te nagyon komolyan veszed ezt az operettháborút, különben már rég szarnál az egészre. De minden alkalommal ez van.

Sz*rk: Alámszerkesztettél. Az üldözési mániában van némi igazságod, dehát - ahogy a mondás is tartja, és ahogy a példák is illusztrálják - attól, hogy valakinek üldözési mániája van, még üldözhetik. Felhívnám figyelmedet, hogy én a legritkább esetben szólok hozzád. Te találsz meg mindig.

Hát az, hogy te nem emlékszel rá, az...stílszerűen: "Nem. Az. Én. Problémám."

ezzel arra céloztam, hogy nem hagyott bennem mély nyomot, annyira hogy megsértődjek miatta és emiatt én üldözzelek.

Felhívnám figyelmedet, hogy én a legritkább esetben szólok hozzád. Te találsz meg mindig.

ok, és? ez a te dolgod :) én akkor "szólok" hozzád amikor kedvem van hozzád "szólni". nincs veled semmi problémám, ezért nem kerüllek szándékosan de nem is követlek.

túl vagyunk a dolgon? mindenki lelke megnyugodott?

ezzel arra céloztam, hogy nem hagyott bennem mély nyomot, annyira hogy megsértődjek miatta és emiatt én üldözzelek.

Akkor miért csinálod? Megint te jöttél az én utcámba és megint már vagy 50 kommentet írtál, miközben állítólag tőből leszarod.

nincs veled semmi problémám, ezért nem kerüllek szándékosan de nem is követlek.

Akkor miért szólsz be minden alkalommal, amikor olyan véleményt írok le, ami neked nem tetszik?

Akkor miért szólsz be minden alkalommal, amikor olyan véleményt írok le, ami neked nem tetszik?

ilyen vagyok, arról én nem tehetek, hogy te ezt véres háborúnak tekinted. a jövőben ne tekintsd annak kérlek. nem vagyunk ellenségek. 

Akkor miért szólsz be minden alkalommal, amikor olyan véleményt írok le, ami neked nem tetszik?

ilyen vagyok

Köszönöm, hogy elismerted. Ezzel szerintem pontot is tehetünk a kérdés végére, hogy ki az, aki itt beleköt másokba, konfliktust generál, beszólogat, szándékosan személyeskedik.

NagyZ, ezt nem akarod bepluszegyelni? Mert fentebb olyan buzgó pluszegykoncertet előadtál evone szinte összes posztjára...gondolom az én kedvemért, mert ilyet nem nagyon látni tőled.

Jajj, ez a "tükrözés" ez annyira hiperbéna, hogy szekunder szégyenérzete lesz tőle az embernek. Most szöktél a bölcsiből? Tudsz te ennél jobbat is.
De ha már mindenáron tükör, te még tükörbe sem tudsz nézni, mert akkora az arcod, hogy egyetlen tükörbe sem fér bele. Arról nem is beszélve, hogy olyan irdatlan tömegű, hogy a ráeső fény sem tud kiszökni a gravitációs mezejéből, azaz a tükörben maximum egy nagy sötét folt látszana...ha beleférne, ugye.

Mekkora üres hablaty. Inkább ne csináld, nagyon égő...

Érdekes, a blogposztjaim 90+%-a szakmai, de általában panganak az ürességtől. (Kivétel, ha valamibe bele lehet állni, mert akkor jön a trécéhá-fanklub, vagy valami libtard behozza a politikát és akkor ott is mehet az anyázás.) Akkor tényleg nagyon imádhatják. Te egyébként lehetnél az új sj. Á, nem, mégsem, még ő sem volt akkora geci, mint te. Inkább te lehetnél az új Orbán!

Kösz, hogy felvállaltad az ördög ügyvédje szerepét, de a valóság az, hogy sem evone, sem bennyh nem gondolta, hogy ez elmebetegség lenne, hogy valaki kínjában felcsattan, mert túl sokat pofázik a robot. (bennyh konkrétan be is ismerte, hogy ő már járt így.)
Az urak egyszerűen rühellnek engem és úgy gondolták, hogy itt egy újabb remek alkalom, hogy belémköthessenek.

Látom, a kontextusból kiragadás neked is megy, mint bennyh-nak. Ez is le volt írva: "Az urak egyszerűen rühellnek engem és úgy gondolták, hogy itt egy újabb remek alkalom, hogy belémköthessenek."
Azaz értsd: hiába tudod te, hogy én ettől nem leszek idegbeteg, azért megpróbálod rámhúzni. Az egész topicban ezt csinálod.

Én a Telekomos IVR-rel kiabáltam már. Egyszerűen lutri, hogy sikerül-e kiverni belőle, hogy emberhez kapcsoljon, ha épp olyan problémád van, ami nem sablon.

Blog | @hron84

valahol egy üzemeltetőmaci most mérgesen toppant a lábával 

via @snq-