bilgécék válnak

Hozzászólások

Végigjárta a Bezos is. Lehet ezt civilizáltan, rendezetten is, itt sem hiszem, hogy másképp lenne.

Az mind semmi!

Mészáros Lőrinc is elvált.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Hogy jött ide Mészáros Lőrinc? Mobil stadionnal?
Azért ez már tényleg elképesztő, hogy ennyien vannak itt a hupon, akik folyton úgy próbálnak könnyíteni a politikai seggfájásukon, hogy minden útbaakadó random topicba belefossák a kutyát nem érdeklő és totál unrelated politikai "véleményüket"... Ennyire belebuzultatok a kormányba, hogy mindenről ők jutnak az eszetekbe?

Javaslom vegyétek célba még a következő féle topicokat is:

  • RAM topicok. (Orbán nem emlékszik, mit hazudott tegnap.)
  • Gasztronómiai topicok. (Orbán is eszik, bár nem dolgozik.)
  • CPU topicok. (Orbán miatt a bürokrácia már lassabb, mint egy 4004-es.)
  • Szobrászati topicok. (Orbán miatt a GetRandomDailyInstituteBesiegedByTheGovernment() előtt ott szobroznak a tüntetők.)
  • Videokártya topicok. (Egy RTX 3090 sem tudja már lerenderelni azt a sok számot, ami Orbán bankszámláján van.)
  • Csapágyas topicok. (A csapágyban is golyó van, mint a fociban, tehát Orbán kapja be.)
  • Hangkártya topicok. (Orbán propagandájától hangos a közélet.)
  • Térképészeti topicok. (Orbán vagyona már nem fér rá a térképre.)
  • Rendszergazda topicok. (Az orbáni adminisztráció rosszabb, mint a windózos.)
  • Kertészeti topicok. (Orbán is látott már fát. Ha másképp nem, hát építőipari alapanyagként.)
  • Kódertopicok. (Orbán belekódolja a gyűlöletet az emberekbe.)
  • Mosógépes topicok. (Orbán agyat mos.)
  • Sakk topicok. (Orbán egy sötét paraszt.)
  • Porszívós topicok. (Orbán lop. Ennek nincs köze a porszívókhoz, de ez ne zavarjon titeket, ahogy semmi másnál se.)

Disclaimer: Nem.

Telehányom? Ezzel a két kemény poszttal az oldalanként 25 posztos blogszekciót? Ráadásul még csak nem is egy napon, nem is egymás után, hogy legalább floodnak "lehessen" hívni? Ennél szánalmasabb "riposztot" még nem láttam. Majd gyere vissza, ha ezt minden nap eljátszom. Addig Reparon a patikában. (BTW, saját blogba azt írok, amit akarok, de egyébként mindkét topicnak van szakmai kötődése.)

Ennyi...? Hát ezt aztán jól megaszontad már megint. Magyarán ismét csak egy kis üres whininget tudtál összehozni, de azt is akkora erőlködéssel, hogy a szomszéd galaxisig hallattszott az izzadtságszagod. Legközelebb inkább ne erőltesd ami nem megy, nehogy még sérvet kapj a végén...

Nem. A titka az, hogy butthurt vagy, mint állat és triggerelődtél, majd beégtél. Már megint. Tőled ennél több akkor sem tellik, ha többet fektetnél bele. BTW, az nem zavar, amikor DögKeselyűSummer tényleg szó szerint telehányja egyszerre hat-nyolc poltopiccal a címlapon az aktív fórumtémákat?

fuh, kérni is akartam, ha ennyi időd van kérlek kutasd már fel az összes kommentem és rendszerezd, köszi.

ha szeretnél normális választ a fenti kérdésedre: "Hogy jött ide Mészáros Lőrinc? Mobil stadionnal?"

ezért szóltam hozzá. most akkor, hogy jön ide Bill Gates? (így írják helyesen egyébként) kit érdekel, hogy válik? mivel fontosabb ez itt 2021-ben mint Mészáros Lőrinc?

Szkript csinálja, szóval nekem zéró idő.

Jóságos ég... Te azt írtad, hogy "ki a faszt érdekel hogy "bilgéc" válik?", tehát nagyon is a bilgéces részhez szóltál hozzá. Hogy jön ide? Úgy, hogy az a topic témája, talán úgy. Ki a faszt érdekel Mészáros Lőrinc egy bilgéces topicban?

Nem, azért vagy windows fanboi, mert kitéped a hajad, ha valaki leírja, hogy winfos és el akarod tiltani az embereket a géptől, csak tudnám milyen jogalapon...
Egyébként látom ugyanabban a mentális betegségben szenvedsz, mint NagyZ: a nem tudom leírni és a nem akarom leírni nem ugyanaz. (BTW, én hol ájfosoztam?)

látom ez az egyetlen pontod ahol támadni tudsz :DDD semmi baj thc, majd kialszod, 10-20 év és megérted miért ciki ez :D lassan el lehetne már dönteni milyen fanboy vagyok, mert akkor windows és apple fanboy szerintem nem lehetek egyszere, az milyen már.. tudsz esetleg valami mást is mutatni egy 11 éves kommentem kivűl? szted nem ciki a Windowst winfosnak hívni informatikusként? esetleg Bill Gatest bilgécezni?

Egy túrót az egyetlen ahol támadni tudlak, csak ez a legviccesebb. Apple fanboynak nem hívtalak sehol sem. Kérsz még ostoba kommentet magadtól? Tessék, itt végig ostobaságokat hisztiztél össze, write-only módban. De itt lentebb a nyaranta 1-1 sört megiszik === drogozik megállapítás is ez a kategória.
Szerintem az a ciki, ha valaki hozzád hasonlóan hisztizik, mert báncsák a vallását, nem az, ha kicsavarja valaki másnak a nevét. (Hint: A trécéhá viccesebb, mint a thc és még drogosnak se néznek érte.)

Éppen ettől ez a legviccesebb, hogy te ezt komolyan gondolod, hogy te vagy bárki ahhoz, hogy eltilts akárkit a géptől, mert szerinted meg nem engedett szavakat használt. Szólásszabadságról hallottál már? Véleményszabadságról? Mi vagy te? Fasiszta?

Nincs, a faszt nincs. A mainstream a te vallásod.

Mitől drog? Mert ha az idegrendszerre? Akkor a koffein vagy a teanin is az, azaz aki kávézik, vagy teázik, az is drogzik. Sőt, kis csúsztatással akkor még a víz is drog.

Egyébként, ha már ostobaság, az, hogy folyamatosan akörül forog az agyad, hogy mi ciki, meg mi menő, az is elég nagy ostobaság. Ostoba birkaság.

igen, a koffein is az, és az is függőséget okoz. nyugodtan keress rá. :) az alkohol egy drog (TUDATMÓDOSÍTÓ SZER), pont mint a fű, vagy a heroin. nem értem miért véded most ezt a drogot? azért mert a vezetőid ráírták hogy legális? :D

kit tiltottam el a számítógéptől? :D senkit, de komolytalannak tartom ezt a stílust. vagy te így beszélsz egy it állásinterjún?

"utálom azt a billgecit a hülye winfosával együtt!!!!" :D

Fura, ittam már kávét és teát is párszor, de nem lettem koffeinfüggő. Teaninnel mi a helyzet? Az is drog? (Attól még függőséget sem lehet kapni, pedig hat az idegrendszerre.) Vagy a kamillatea, vagy bármelyik nyugtató hatású tea? Mitől drog a drog? És kik az én vezetőim?

Szó szerint azt írtad, hogy eltiltanád. (Meg azt, hogy majdnem kitépted a hajad. (Hiszti.)) Milyen alapon tiltanál te el bárkit bármitől? Ki vagy te?

nem tudom miért igyekszel védeni a drogod... és még én vagyok a hülye, mert bántja a szemem az igénytelenség.

hol tiltottam el bárkit bármitől? nem tudok ilyenről. :( leírtam a véleményem, nem szeretnék magamnak olyan munkatársakat akik annyit képesek felbüfögni magukból hogy winfos meg bilgeci. bocsi. :(

csapasd csak, én éppen délutáni sziesztámon vagyok, most pont erre az agyzsibbasztásra volt szükségem, vicces vagy :D

Az enyémet? Mert életem folyamán kb. megittam 10-15 üveg sört/pohár fröccsöt? Mitől drog neked a drog? És kik az én vezetőim? Egyébként ebben a cikkben a pszichoaktív szereket írták le, nem a kábítószereket, de ne zavarjon; az általad linkelt cikk még az egyértelműsítő lapon sem szerepel. Akkor most mitől drog a drog?

Hiába terelsz, szó szerint azt írtad, hogy te eltiltanád, mert le merte írni, hogy "winfos". Munkatársakról meg szó sem volt abban a posztban, tehát nem azt írtad, amit itt megpróbálsz most belemagyarázni.

Aha és ezt mindenki elhiszi, hogy te itt csak röhögsz és nem görcsösen végvergődsz, ahogy szoktál, amikor valaki olyat mond, ami sérti a lelkivilágodat és beégsz a hisztivel. Hihető. Ha képes vagy (majdnem) kitépni a hajad azért, mert valaki le meri írni, hogy "winfos", akkor tényleg nagyon hihető, hogy te csak röhögsz az egészen.

Ez aztán a riposzt. Elfogytál? Legalább azt elárulhatnád, hogy kik az én vezetőim.

Az állítás nem az volt, hogy te eltiltottál volna bárkit, hanem azt, hogy azt írtad, hogy eltiltanád őket. Hiába terelsz.

Nem is célom. De nem is azt mondtam, hogy felidegesítettelek, hanem azt, hogy vergődsz.

Jó, sebaj. Akkor leírom én: amennyiben a "vezetőim" alatt a kormányt értetted, akkor a fene nagy politikai butthurt-öd okozta skatulyázásod közepette csak a saját analfabetizmusodat sikerült bizonyítani, mert direkt leírtam a szálindító poszt végén, hogy semmi közöm hozzájuk.

Nagyon fiatal lehetsz. Még nem éltél a Kádár rendszerben. Ez egy természetes folyamat. Amikor a társadalmon egy szűk része nem csak költői túlzással hanem a valóságosan is tulajdonolja az ország egy nagy részét, akkor ilyen viccek születnek.
Nem tehetsz mást. Ha elég intelligens vagy akkor egy ilyen konfliktusban hagysz egy kis esélyt a másik igazának. Dőlj hátra és élvezd a műsort.

Csakhogy én már rohadtul unom ezt a műsort. Főleg úgy, hogy már láttuk, hogy mit csinálna a másik oldal, úgyhogy nem nagyon van mire vergelődni. 19 vs. 20-1.
Ami a szűkrétegű tulajdonlást illeti, azt én nagyon is megértem, hogy bassza egyesek csőrét. ('86-os vagyok amúgy.) Csak az az érdekes, hogy a kormány tolvajlását nehezményező fórumtársak gőzerővel támogatják a globális szinten tolvajló gigacégeket. Az a szűkrétegű tulajdonlás nem zavarja őket? Az smafu, hogy Musk, Bezos, Zuckerberg, Ellison, Page, vagy az épp válni készülő billyboy mekkora vagyont harácsolnak össze és főleg hogyan? Ja nem, az egyenesen támogatandó, mert ezek a szupergazdag faszok az ő ideológiáikat támogatják. A szokásos kettős mérce.

Nem zavarja. Itt ha lemész a Balatonra vagy az Alföldre akkor már nevetve mondják az emberek, hogy ez is a lölöő vagy a tiborcé. Meg tudják érinteni a kerítést, látják  a vadászházat, szállodát. Erre mondtam a kádár korszakos párhuzamot. Zuckerberg, Ellison, Page nem is léteznek az már a virtuális kategória.

De nem a Balatonon vagy az Alföldön vagyunk, hanem egy szakmai portálon. Aki ide jár, az tudja kik ezek az urak. Erre mondtam a kettős mércét.
Egyébként azért tudják a zsebükbe gyűrni az Alföldet vagy a Balatont, mert az emberek még ezt is kisebb problémának látják, mint amit azt, amit az ellenzék képvisel.

TE a világ egyik leggazdagabb emberéről bloggolsz, úgy, hogy a nevét nem vagy hajlandó NORMÁLISAN leírni.

Nekem  kis Hazánk leggazdagabb embere ugrott be a hírről. Semmi politika, ha csak az nem, hogy gazdag emberek csinálják a politikát. Ott is, itt is.

A hiba bennem lehet.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Ha ez itt fordult volna először elő, akkor csak azt kérdezem, hogy hogy jött ez ide...de ezt hupszerte űzitek minden nap, ha kapcsolódik, ha nem, akkor is óegygéóegygéóegygé, ami lehet, hogy igaz, csak egyfelől a kutya nem kérdezte, másfelől meg már rohadt unalmas.

Ki az a Mészáros Lőrinc? - Ha jól emlékszem, egy nemzeti, feltőkésített tőkés. (Gyurcsány is úgy kezdte, jelenleg is tőkés!) Vannak többen is a világon sokfelé, bevett módszer a kapitalista társadalmi berendezkedésben, gazdasági célok eléréséhez. - Hány alkalmazottnak biztosít munkát, munkabért? Mennyi adót fizet, stb...!

A befolyásolhatóságot, az érdekeltségek szolgálatát tekintve, honnan jött-jön a pénz? - Nagyon nem mindegy!!! - Valaki valahol említette egy kommentben, akkor lenne jó ha legalább 20 ML szolgálná a magyar gazdaságot és a Fideszt. - (Sajnos nem szaporodnak úgy mint Afrika.) - A Büntető Törvénykönyv tartalmaz egy fontos jogi kitételt, a "társadalomra veszélyesség" fogalmát!!!  - Lehet gondolkodni, amikor összemossuk a szezont a fazonnal!

Egy nemzeti tőkés folyamatosan szem előtt van, átvilágítva és kontroll alatt, (éppen lásd ML!) - ami nem mondható el egy Gyurcsányról, Sorosról, stb...

Tímeja már biztosan igyekszik Billy-nek lelki segélyt nyújtani... :)

A gyors gondolat többet ér, mint a gyors mozdulat.

Ha a hupon megosztod, és írunk ide, akkor szétosztja közöttünk a vagyonát? :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Ennyi? Egy kis buzizás? Szánalmas vagy. (Főleg úgy, hogy ti vagytok totál belebuzulva a kormányba.) Nem nekem jut eszembe mindenről a "butt", hanem nektek fáj nagyon az említett testrész, hogy az emberek még a kormánynál is jobban rühellenek benneteket.

Most te használtad túl sokszor ezt a szót, én speciel nem írtam semmit kormányról. Te pörögtél rá.

Szerintem is nyugodtan párba lehet állítani egy világ leggazdagabb emberéről szóló topikban egy a régióban hasonlóan előkelő helyzetű embert politikától függetlenül. Pláne, hogy még a válás is mindkettőnél stimmel, csak Bill-nél még nem tudjuk, van-e utód, míg a másiknál teljesen bevallottan van.

Amúgy melyik népcsoport utálja melyik népcsoportot?

LOL! Te osztasz stílusról? Te, aki mindenkinek beszólsz, aki mindenkibe belemarsz, aki bevallottan trollkodni jársz ide? Hát ez priceless... :D
(Egyébként a stílust akkor szokták behozni a vitába, ha elfogytak az érvek és nem marad más, amire mutogatni lehet.)

Te nézed rosszul a világot.
Egyfelől mert az alapállásod a teljes rosszhiszeműség: meg sem kérdezted, hogy hol látom a vote-jaidat, ha már szó szerint leírtam, hogy "ld. a vote-jaidat", hanem rögtön feltételezed, hogy én admin vagyok és illegálisan (lol) nézem őket és nekem támadsz érte. Egy feltételezett sérelem miatt.
Másfelől meg mert azt hiszed, hogy azért, mert bilgéc már nem vindózozik, már nincs is semmi káros hatással a világra. Csak szólok, hogy egy raklap alapítvány közönséges pénzmosoda, ami beszedi a jóindulatú és jóhiszemű naív emberektől a temérdek lóvét, aztán némi látszattevékenység mellett kurwa jól él belőle.
Mint mondtam: reality check error.

Kit érdekel, nem vagyok usánka lakó, ő bajuk, hogy nem tudják/akarják. Itthon is kétharmaddal prüsszel ellen is rég betílthatták volna a műanyag csomagolóanyagot, a bagót, a cukros és zsíros junk food-ot, keleten megcsináltatták volna a kisebb rendű utakat, hogy ne kelljen meteorbecsapódásokat kerülni, stb... És nem hiszem azt sem, hogy furcsány megcsinálta volna a helyükben...

Az ugye megvan, hogy egy nemzetközi szinten tevékenykedő alapítvány tevékenysége nem csak az "usánka lakókat" érinti? Az előbb egyébként még az volt a bajod, hogy bilgéc már nem oszt és nem szoroz, tehát minek fikázni, aztán amikor kiderül, hogy ez így azért mégsem igaz, akkor az a válasz, hogy kapja be a fidesz? Már megint?
Szerintem ezt kár erőltetni, mert csak demonstrálod a kancsalkúltúra hívőinek kapcsolatát a valósággal.

Informatikábol kivonult, én nagyon itthon se látom a hatását az alapítványainak, max az "örökségét" látom az informatikában, amúgy jobban tartok az ifjabb zseniktől, mint pl Mark és Elon. Viszont legjobban az aggaszt, hogy a gyerekem milyen feltételek mellett tud majd és melyik egyetemre menni, de ahogy nézem, jobb ha németből már általános iskolás korára perfekt lesz, és lehet nekem is le kell porolni a német képes nyelvkönyvemet.

A jobbágynak legalább volt némi esélye arra, hogy kitörjön és valaki legyen belőle. A fogyasztónak nincs, de ami még rosszabb, ő nem is akar kitörni.
A földesurakat és a rendszerüket egyébként van alkotmányos jogod és lehetőséged egyetlen nap alatt leváltani a következő voksoláskor, csak a helyi 8M lakos többségét kell erre rávenned. bilgécet "leváltani" csak akkor tudod, ha a globális 8000M lakos többségét ráveszed, hogy bojkottálja, perelje, stb. és még ha sikerül is, az sem egy nap lesz. Miről beszélgetünk?

Után majd újra összeházasodnak. Újraindítás az esetek többségében megoldja a problémákat! :)

Szerkesztve: 2021. 05. 05., sze – 09:00

Bill rájött, hogy Melinda a Linux felé kacsingat...

 

Az is lehet, hogy fordítva volt:

- Bill! Te jobban szereted a Windowst, mint engem!

- Légy erős, drágám, én már a Linuxot is jobban szeretem nálad!

melinda kezdeményezte

 

lehet feltűnt neki hogy bill mindig nélküle ment epsteinhez "megbeszélni"

(napi konteó letudva)

 

-.-

No rainbow, no sugar

Szerkesztve: 2021. 05. 05., sze – 08:51

Slampos Bill Gatest ki a rák akarná hosszabb távon maga mellett? Annyira igénytelen az az ember ... Csodálom, hogy eddig bírta mellette.

Mi lesz a közös kamualapítványuk sorsa? Továbbra is szállítanak majd vízöblítéses és csatornázást feltételező angol WC-t fekete Afrikába, ahol se víz, se csatorna?

trey @ gépház

Meg arrol nyilatkoznak, hogy be kene tiltani a hust, kotelezove kene tenni olyan vakcinakat, amikrol a beszeduk idejen meg a masodik fazisu teszteredmeny sem volt meg, stb.

Jobban tettek volna, ha filantropkodas, meg toluk tavoli tarsadalmak eletebe valo beleugatas helyett egymasra figyeltek volna, es egymas kenyeztetesere, egymassal valo minosegi idotoltesre hasznaltak volna a vagyonukat.

Gates sajat nyilvanos nyilatkozatai kozvetetten felelosek azert, hogy ennyire megnott az oltasellenesek aranya. Es messze nem ez az egyetlen terulet, ahol sikerult az egesz Fold lakossaganak artania.

Utána is. Nem csak az számít, hogy letolta a világ torkán a hulladék windózt, hanem az is, hogy hogyan tolta le: ő bizonyította be a nagy cégeknek, hogy kellő mennyiségű marketinggel (hazudozással/propagandával) tényleg el lehet adni a fost is az egész világnak; minek fejlesztésekbe invesztálni? A win95 előtt volt minőségi verseny is a cégek között, azóta csak marketingverseny van.

Ennyi erővel a gyilkosokat is felmenti az, hogy mások is gyilkolnak. (Nem.) Amúgy nem is tudtam, hogy a kapitalizmus konkrétan megköveteli az emberek paliravételét, illetve a világ tönkretételét, lehet, csak én vagyok ekkora barom, hogy szerintem tisztességes üzleteket kötve is lehet kapitalista valaki, amíg profitot termel...

Ha jól sejtem, a rendszer megengedte neki (a cégének), hogy csinálja, amit csinált. Ha jól értem, pár hozzászólással ezelőtt azt kifogásoltad, hogy még mindig engedi a cégének a rendszer, és mások is eltanulták tőle, és azoknak is engedi. Szerintem ezzel kapcsolatban nincs értelme ideákról beszélni, mert abból sokféle van, a valóság pedig az, ami. A történteket nem lehet visszacsinálni, és elégtételt sem lehet venni. Ha kisemmiznéd, és élete végéig egy tömlöcben kínoznád Gatest, akkor sem változna semmi, így vele kapcsolatban sem valódi felelősségre vonás, sem erkölcsi felmentés nem lehetséges. A legtöbb, ami a konkrét ügyben történhetne, hogy valaki bepereli Gatest, és a bíróság igazságot szolgáltat. Az ítéletet letölthetnéd, kinyomtathatnád, és lenne egy papírod az igazságról, amivel kitörölheted a segged. Ugyanezt el lehetne játszani az összes céggel, és a kormányokkal. De változni semmi nem változna, csak a lukad sínylené meg a nyomtatópapírt.

Persze, barom vagy. De ennek mi köze a témához?

:)

Tehát magyarán elismered, hogy amit művelt, az pusztító volt, de mentsük fel, mert a rendszer hagyta? Az, hogy nem felejtem el neki amit csinált, és nem nézem el neki, amit most csinál, és nem veszem be a filantróp dumáját, az nem ekvivalens azzal, hogy egy tömlöcben kínoznám halálra. gécet számos cég és személy beperelte, egy részük nyert, egy részük nem. Viszont aki nyert, az nem csak egy papírt kapott az igazságról, amivel a seggét törölgethette, hanem némi pénzmagot is. Ennek megfelelően lehetséges a valódi felelősségre vonás, ha a kárvallottak a világ minden tájáról tömegével perelnék be gécet, a cégeit és alapítványait.

Ennek megfelelően lehetséges a valódi felelősségre vonás, ha a kárvallottak a világ minden tájáról tömegével perelnék be gécet, a cégeit és alapítványait.

Olyan dolgok miatt lehet jogilag felelősségre vonni valakit, amik sértik a hatályos jogszabályokat. Önmagában az, hogy valaki utólag (ráadásul szubjektíven) etikátlannak gondol valamit, az a legtöbb jogszabályi környezetben nem alapja felelősségre vonásnak.

Biztosan lenne, ha eladnám a részesedésem a Microsoftban. :)

Egyébként nem kell hozzá sok lóvé, lásd American Rule: általában csak magadnak fizeted a perköltséget. Ha nem akarsz sokat kockáztatni, akkor nem kell sok pénzt beletolni. A másik opció, hogy szövetkezel a többi károsulttal, és class actionre mentek, úgy könnyebben lesz elég zseton a projektre.

Van. Nem kerül az olyan sokba, ha valós a kártérítési igény. Az ingyen pénzt sokan szeretik.

szerk: mielőtt futnánk egy csomó értelmetlen kört, én már voltam class member, meg is kaptam az engem illető aprópénzt az ügy végén

Az nem elég. Itt globális szintű mozgalomra lenne szükség; az EU minden héten felváltva bassza az ms-t, a kuglit, a frászbúkot, meg a többi mammutot, de kiröhögik. Itt sok millió embert kéne megmozgatni, globális szinten. Nem csak az a kérdés, hogy beperelni lenne-e elég tőke, hanem az is, hogy ezeket az embereket elérni, meggyőzni és összeszervezni is.

Lószart nem érsz az üres fölényeskedéssel, csak a saját lúzerségedet bizonyítod be. (BTW, hozzád miféle szakembert kéne hívni? Állatorvost, amekkora szamár vagy? Vagy valami technikust, amekkora droid vagy? Vagy inkább a köztisztaságiakat, amekkora szemét vagy?)

Én azt mondtam, hogy történt, ami történt, és a rendszer hagyta és hagyja.

Akkor tessék perelni. Induljon globális perhadviselés az összes hasonló cég ellen! Kérdés: mennyi ráhatásod van arra, hogy ilyesmi történjen? Ha nagyjából semmi, van értelme pörögni rajta?

:)

Nem kovettem az eletutjat. Fogalmam sincs milyen rosszakat tett vagy nem tett. Azt vagom, hogy laposfoldhivok/5g vakcinasoknal/"oltassertulteknel"/chemtraileseknel felmerul mindig a neve facebook commentekben. Remelem nem ilyenekre gondolsz, hanem valami tenyleges rosszra.

Viszont:

"Slampos Bill Gatest ki a rák akarná hosszabb távon maga mellett? Annyira igénytelen az az ember ... Csodálom, hogy eddig bírta mellette."

Csak erre reagaltam.

"Remelem nem ilyenekre gondolsz, hanem valami tenyleges rosszra."

Jol gondolod. Tenyleges rosszat is csinalt, az 5G nem az o muve, es az oltasokba se tesz chipet, de van jonehany "joszandekkal kikovezett" tenyleges bune.

Az igenytelenes reszre adott reakciod jogos.

A társadalom tele van habzó szájjal őrjöngő rajongóval, legyen szó focicsapatról, pártról, pornósztárról, énekesről, vallásról vagy akármiről. Miért tulajdonítod Gates-nek ezt a jelenséget? Már évezredekkel az ő megszületése előtt is így működtek az emberek.

Már megint szalmabábot csépelsz. Hol tulajdonítottam gécnek az őrjöngő rajongók jelenségét? Én konkrétan a windóz fanokat és a bilgéc fanokat tulajdonítottam neki. Azt nem akarod ugye bemesélni, hogy már évezredekkel a megszületése előtt is voltak butthurt windóz, ill. bilgéc fanok?

Azt nem akarod ugye bemesélni, hogy már évezredekkel a megszületése előtt is voltak butthurt windóz, ill. bilgéc fanok?

Még közelítőleg sem írtam ilyet. Azt írtam, hogy a hajlam mindig is megvolt az őrült rajongásra. Ha nem lett volna Gates, akkor ezek az emberek bizonyára máshogy mentek volna az idegeidre, de végeredményben ugyanúgy lenne min triggerelődni. :)

Valahogy más rajongótáborokra nem annyira jellemző, hogy az agyamra mennének (kivéve a freedesktop és webkettő fanokat), de egyébként bilgécnek nem a fanboy-tábora az egyetlen bűne; a "patchet" görbe tükörnek szántam, hogy csak egy butthurt windózfanboi próbálkozik olyan lámasággal, hogy az ellentábort mindenáron konteóhívőnek próbálja feltüntetni.

Szerintem retek unalmas már ez a Billgéccezés. Jópár éve. A windows xp környékén megszűnt mert az már már egy tisztességes Windows volt, maga a csávó is leköszönt már az MStől, annyit jótékonykodik mint a fél magyar gazdaság, ráadásul az MS is teljesen más irányba fordult és ezerrel épitenek az interoperabilitásra akár a Linux-szal. Elég rendesen tolja pl. a pénzt az afrikai egészségügybe, és ne azzal jöjjünk hogy megteheti, mert mindenki megteheti, maximum valaki x-et, valaki meg 1000x -et.

Nahát, ki gondolta volna, hogy megint azt bírod csak bebüffenteni, hogy unalmas a téma...? Én meg akkor megint azt bírom csak kérdezni, hogy akkor minek szóltál hozzá? Te ezt minden systemd topicban is elsütöd, hogy de unalmas, de akkor minek szólsz hozzá? Az egy dolog, hogy az xp meg a hetes úgy-ahogy használhatóak voltak, de ez a mantra, hogy az ms "megváltozott", ez egy röhej, hacsak nem úgy érted, hogy még rosszabb lett: a windóztíz a legrosszabb windóz, amit valaha a világra szabadított az ms és csak egyre rosszabb lesz. Szerinted miért lódult meg ennyire a ReactOS fejlesztése, amióta kijött?
bilgéc poliovakcinái konkrétan poliojárványt csináltak több afrikai országban is; hát ezt nevezed te az afrikai egészségügy támogatásának? Meg a szarégető WC-t, a vízhálózat/csatornahálózat létrehozása helyett? Meg a lézeres moszkítóírtót, amin már több, mint tíz éve dolgoznak és valószínűleg túl drága lesz, hogy az afrikaiak megvegyék? Így azért kicsit más kontextusba kerül, hogy mire is "jótékonykodja" el azt a sok pénzt...
Apropó vakcinák, hogy is volt, hogy ő nem szeretné, ha a fejlődő országok maguknak gyártanák a COVID vakcinát? Tán csak nem azért, mert úgy nem az ő zsebébe kerül a bevétel belőle? A Pfizerből 2x20 USD egy "kúra", szorozd fel India 1.4 milliárdos lakosságával. (Vagy akár az egész bolygó 7.7 milliárdos lakosságával, hiszen mindenkit be akar oltani.)

Nem a bilgécezés unalmas, hanem a felszopkodása.

Ez kurwa gyenge volt; csak szeretnéd, ha nem lett volna tartalom abban, amit mondtam. Tessék, cáfold a linkeket amit adtam. A nem tudom leírni és a nem akarom leírni között meg elég vaskos különbség húzódik meg, de nem meglepő, hogy agyi kapacitásod kevés ennek a felfogására, te null-IQ-jú gyökér. Ami pedig a szar vicceket illeti: te magad vagy egy nagyon szar vicc, az én szar vicceimre nincs is szükség, hogy mindenki rajtad röhögjön.

Rajtad. Nem csak itt. Mindenütt mindenkinek beszólsz, de az egykaptafára készült "beszólásaid" elcsépeltek és óvodásszintűek; tudsz te mást is, mint a másikat pszichiátriai esetnek, drogosnak, részegnek, vagy csak simán idiótának titulálni? Te ezeket frappánsnak gondolod talán? Vagy azt hiszed, hogy ennyivel megsemmisíthetsz valakit, hogy lehülyézed, mert majd mindenki jól elhiszi neked? Magadat égeted vele, nem azt, akinek beszólsz.
Lehet bolondnak igaza van veled kapcsolatban és a szexuális frusztrációidat éled ki a hupon, azért baszogatsz mindenkit. Vagy csak simán egy retardált gyökér vagy.

Pedig ebben a topicban te viselkedsz furan, gyerekesen. A gunyolodasok, becezgetesek nagyon alja.

Szerinted a billgecizesed, winfosozasodra valaki ervekkel fog valaszolni?

 

Tudtam, hogy lattam mar a nicked valahol. Szoval fbn rakerestem es megtalaltam a hozzaszolasod is: https://imgur.com/a/GpWGJ16

Igy minden ertelmet nyert. Ott is terjeszted az iget Bill Gatesrol.

Egyfelől fent sem vagyok fb-n, szóval nem követhettem el ezt a hozzászólást. Másfelől ha rákeresel a szövegre a DDG-n, megtalálod itt, egy konteóoldalon. Harmadfelől bár állításod szerint rákerestél fb-n és megtaláltad, te mégsem a fb posztot linkelted be, hanem egy feltöltött képet, amin a név ki van takarva, csak az imgurl-re lett az én nevemmel feltöltve.

Konzekvencia: te nem rákerestél a nickemre fb-n, hanem kerestél egy fb-n megosztott bilgéces konteót, kitakartad a nevet és feltöltötted, mintha én követtem volna el. Azaz hamisítottál és hazudtál. Ezek után engem nevezel aljának? Ez a legalja, amit most te csináltál.

Nincs is webkamerám. Ha trollkodni próbálsz, kurwa szarul tolod, ezzel a hamisítgatással csak a saját aljasságodat bizonyítod.
BTW, hogy írhattam volna én, amikor ez egy lefordított cikk, te majom?

Szar duma. Én meg azt mondom, hogy te irányítottad a háttérből Hitlert és Sztálint és megöltél több, mint százmillió embert. Na, vállald fel. Hazug csicska. És még én vagyok gyerekes, miközben te firkálsz faszokat a falra a nevemben.

Ez ilyen "worst of both worlds" hozzaszolas. :)

Mr Mackey, te vagy az?

Olyan, mint amikor valaki csak a mediabol tajekozodik, biologia es kemiaora meg regen volt neki:

fufugges = drogfugges
heroinfugges = drogfugges

De logikaja az meg van.
Tehat:

fufugges = heroinfugges

Tehat:

fu = heroin

De az alkohol is drog.

De legalabb azt a lepest mar az olvasora bizod, hogy

alkohol = heroin

:)

WHO (World Health Organization) definiciója szerint drog minden olyan természetes vagy szintetikus kémiai anyag, amely pszichoactív tulajdonságokkal rendelkezik, elsosorban a központi idegrendszer muködését befolyásolja, megváltoztatja a mentális és pszichés státust, az érzelmi reakciót, a hangulatot, tudatot, viselkedést (kábulat, mámor állapotát okozza). A szerrel kapcsolatban függőség alakul ki. Törvényi státusuk szerint kétféle drog létezik illegális és legális drogok. Az illegális drogokhoz tartoznak a nemzetközi tiltó listákon szereplő szerek. A feketekereskedelemben illegális terjesztők (dealerek) útján szerzik be őket. A legális drogokhoz tartoznak a nem tiltott, a társadalom, az adott kultúra által elfogadott szerek (alkohol, nikotin, koffein), vagy gyógyszerek, melyek azonban rendelkeznek a kábítószerek jellemző tulajdonságaival. Eredetük szerint, lehetnek, természetes anyagok és szintetikus vegyületek.

nagyon szeretem mikor egyszerű emberek felháborodnak azon az információn hogy az alkohol amit fogyasztanak DROG. nagyon mókás :D

Eszerint a definíció szerint még a saját hormonjaink is drognak számítanak, lévén "olyan természetes kémiai anyagok, amely pszichoactív tulajdonságokkal rendelkeznek, elsősorban a központi idegrendszer muködését befolyásolják, megváltoztatják a mentális és pszichés státust, az érzelmi reakciót, a hangulatot, tudatot, viselkedést." Jó tudni, hogy az adrenalin és az oxytocin is drog a WHO szerint. Mindenki is drogfüggő. (A Wikipédián miért nem ez a definíció van?) Sz*rk: Ide is írom: https://hu.wikipedia.org/wiki/Drog_(egyértelműsítő_lap)

A nemzetközi szó a francia drogue (szárított dolog) szóból származik. Az angol drug közvetítésével került a magyarba.

Az alkohol, mint szárított dolog. Hát ez priceless. :D
Továbbá: https://hu.wikipedia.org/wiki/Drog_(gyógyszergyártás)#Félreértések_a_drog_szó_használatában

Az utóbbi évtizedekben a „drog” kifejezés gyökeret vert a magyar közbeszédben és bár pontos definíció sohasem tartozott hozzá, az utca emberének szóhasználatban a legtöbbször kábítószereket vagy néha szélesebb értelemben pszichotrop anyagokat értenek alatta. A magyar gyógyszerészi szakirodalomban a drog egyetlen jelentése: természetes eredetű, többnyire szárított növényi vagy ritkábban állati alkotórész, amelynek gyógyító hatást tulajdonítanak és amelyet gyógyszerek előállításához használnak. A drog, mint szakkifejezés tehát a magyar nyelvben nem jelent kábítószert, de még pszichotrop anyagot sem.

Aztán: https://hu.wikipedia.org/wiki/Kábítószerek#A_kábítószerekkel_kapcsolatos_fogalmak

Drog. Az utóbbi évtizedekben a drog kifejezés gyökeret vert a magyar közbeszédben és bár pontos definíció sohasem tartozott hozzá, az utca emberének szóhasználatban a legtöbbször kábítószereket vagy néha szélesebb értelemben pszichotrop anyagokat értenek alatta. A "drog" kifejezés az eredetét tekintve nemzetközi szó, a francia drogue (=vegyszer) alapján. Ennek származéka az angol drug (=gyógyszer, altató, kábítószer). A francia szó eredete vitatott, általában úgy gondolják, hogy ennek a régi alnémet droge (=száraz) a forrása, mások szerint keleti eredetű szó. A magyar nyelvbe német közvetítéssel került be.[14] A magyar gyógyszerészi szakirodalomban a drog egyetlen jelentése: természetes eredetű, többnyire szárított növényi vagy ritkábban állati alkotórész, amelynek gyógyító hatást tulajdonítanak és amelyet gyógyszerek előállításához használnak (pl. rómaikamilla-virág, ánizsolaj, körömvirág, galagonya virágos hajtásvég, mezei kakukkfű virágos hajtása, csipkerózsa áltermése). A drog, mint szakkifejezés tehát a magyar nyelvben nem jelent kábítószert, de még pszichotrop anyagot sem.[15] Természetesen ez nem zárja ki azt, hogy a gyógyszerészi értelemben használt és nevezett drogok között ne fordulna elő pszichotrop anyag vagy addiktív szer (pl. ópium).

Ki háborodott fel? Az neked felháborodás, hogy rákérdeztünk, hogy mi neked a drog, vagy mitől drog neked az alkohol? Hiába szeretnéd ezt bemagyarázni, senki nem hisz neked, egyelőre te hisztizel, meg háborogsz, hol a windóz, hol a politikai butthurt-öd miatt, úgyhogy a "jókedved" is totál hiteltelen.

Inkább azt írd le, hogy kik a vezetőim.

A WHO angol nyelvbol indul ki, ahol a gyogyszertar is "drug store", es a gyogyszerek is "drugs". Nagyon ertelmetlen az egeszen mashogy definialo magyar koznyelvvel keverni. Amikor neked antibiotikumot felirnak, akkor egy hetig drogos vagy? :D (Vagy meg rosszabb, abbahagyod 2 nap utan a szedeset, mert jobban vagy?) :(

Fentebb magyaraztuk el, hogy az 5G-hez semmi koze Gates-nek.

A Covid tekinteteben annyi a bune, hogy mar akkor kotelezo oltasokert kampanyolt, amikor nem hogy harmadik, de meg masodik fazisos teszt sem volt befejezve sehol - mindezt ugy, hogy elotte evekkel kijelentette, hogy nem allunk keszen egy vilagjarvanyra. Ertelmes ember ennyitol nem lesz oltasellenes, de statisztikailag kimutathato kart okozott vele, mert miatta egy nagysagrenddel tobb hulye lett oltasellenes. Szimplan kussolnia kellett volna, mint oly sok mas esetben is kellett volna mar neki kussolnia. Pont ugy kene ilyen ugyekben kussolnia, mint amikor adoelkerulest szervez.

Tavaly augusztusi hír:

"(Reuters) - Serum Institute of India said on Friday it would receive $150 million in funding from the Bill & Melinda Gates Foundation and the GAVI vaccines alliance to make 100 million COVID-19 vaccine doses for India and other emerging economies as early as 2021.

The candidate vaccines, including those from AstraZeneca and Novavax, will be priced at $3 per dose and will be made available in 92 countries in GAVI’s COVAX Advance Market Commitment (AMC), the company said in a statement.

The Gates Foundation will provide the funds to GAVI, which will be used to support Serum Institute.

GAVI, backed by the Gates Foundation, is a public–private global health partnership with the goal of increasing access to immunization in poor countries."

Egy frászt, még néhány éve is messziről ki lehetett szúrni mindenféle rendezvényen az amerikaiakat a zakójuk szabása alapján, aminél nálunk a legolcsóbb outletes is igényesebb. Btw az átlag amerikai nem csak ruhában igénytelen, nézd meg egy ottani piacra gyártott kocsi belsejét. 

Es ki mondja meg passzol e hozza?  Es kit erdekel passzol-e hozza?

beirtam ferfi divat : https://www.yourstyleguide.hu/wp-content/uploads/Ferfi-divat-2020-tavas…

beirtam ferfi hajdivat: https://www.a76.hu/wp-content/uploads/2020/05/fade-undercut-feri-hajvag…

Tehat jelenleg a "szakertok" szerint bohocnak kell kinezned. Gondolom egybol rohansz is bohochajat vagatni es bohocruhat felvenni. Vagy itt a szakertok nem szamitanak megsem es talan megis szubjektiv kinek mi tetszik?

 

Szerintem a lenyeg az, hogy kenyelmes legyen. Meg szerintem, akkor szabad igazan egy ember, ha nem erdekli masok milyen velemennyel vannak a kinezeterol.

B+ nekem ez még csak most esett le, a bilgécék vállnak? Vagy mi van mán? :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Félreérted, csak vicceltem. Inkább ez a szösszenet rólam szólt mint rólad. Szóval én versenyszerűen hülyét szoktam magamból csinálni. Nem magyarázom, de élvezem azt ha furán néznek rám, és hagyok is mindenkit abban az állapotban. Persze ez nem sűrű, de néha élvezem. :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!