SourceForge statisztika(ám)

Eléggé meglepett amikor megnéztem.  KÉP LINK

Van egy Xiaomi Redmi Note 5A telefonom, amire csináltam Android 7-es, 10-es, 12-es Android ROM-okat, TWRP-ket, valamint Sailfsh OS-t (és Ubuntu Touchot is).
Ezeket eleinte a Google Drive-ra és a One Drive-ra raktam fel, aztán később váltottam a SourceForge-re és az Android File Hostra.
A napokban megnéztem a SourceForge letöltési statisztikát és picit meglepődtem, mert több, mint 65 országból (van jópár letöltés ahol nem megállapítható a hely) töltötték le a cuccokat.
És pedig a SourceF. kevesebb, mint 1600 letöltést mutat, míg az Android File Host 8000 körüli letöltést mutat, de ott nincs országlista. És pont az elején, amikor a Drive-okra tettem fel, akkor volt a legtöbb letöltés, viszont arról semmilyen statisztika nincs. :(
Szóval erre a viszonylag nem is népszerű telefonra volt saccra (óvatos becsléssel) 15-20000 letöltés, saccra 70-80 országból. Elmondhatom bátran, hogy világszerte ismert vagyok! :D

Hozzászólások

Szerkesztve: 2022. 05. 09., h – 10:34

Gratula a munkádhoz! Látszik, hogy lenne igény kiterjesztett szoftveres támogatásra androidon is. Ott a sok jó vas és az emberek újabbat vesznek,mert szoftveresen elavult. Nekem egy 5+ éves redmi 4x van tökéletes állapotban (akksit cseréltem csak) android 12 fut rajta hibátlanul. Eredetileg android 6-tal érkezett. Ezeknek a készülékeknek a többsége valahol egy fiók mélyén porosodik, holott kiváló hardvert pakoltak bele a kínaiak.

És még egy megjegyzés. Ahogy nézem India tájékáról van sok letöltésed,tehát nem a világ gazdagabb feléből...

Köszi.

 

"Ahogy nézem India tájékáról van sok letöltésed,tehát nem a világ gazdagabb feléből..."

 

Indiából csak 38 letöltés volt, ugyanannyi, mint Magyarországról. :D A top 3 letöltő Indonézia, Oroszország, és Kína, de Indonézia magasan vezet. Jó, hát ezek sem a G7, de a G20-ban mind benne van! :D Amúgy nem titkos, itt böngészhető a lista: LINK

Ez meg az Android File Host linkje.

Az Andrid 12-es Ancient OS ROM-ot egyébként a Redmi 4x Official ROM-jából "portoltam" (gyakorlatilag simán elindult módosítás nélkül az 5A lite-on). Némi módosítások után ugyanúgy 28 nap készenléti időt értem el vele, mint a 7-es CrDroidnál volt, szóval a 12-es Android eljutott évek alatt a 7-es szintjére. ;) LINK (Ja, és az én Unofficial verzióm, frissebb kernellel, és frissebb vendorral rendelkezik, mint a 4x Official verziója (a system ugyanazzal természetesen ;) ). Ezt csak mellékesen írom, arra az előzményre, amikor itt egy másik topikban fanyalogva cikizték az Unofficial ROM-okat olyanok, akik azt sem tudják, mi a különbség köztük. :D )

Szóval a Redmi 4x fejlesztői között van (volt) egy-két emberke, akik tényleg tűrhető munkát végeznek(tek). (A múlt idő a telefonváltás miatt értendő. :))  

Én is nagy CrDroid használó voltam, stabil ROM-ot is csak arra csináltam. Egészen a 12-es Ancient ROM-omig a 7-es CrDroidot használtam, a 12-es Ancient Rom-om viszont már tudja ugyanazt az akkuidőt, és pont az van benne, ami nekem kell, azaz totál üres kezdőképernyőt lehet vele csinálni (mindig ez volt a heppem). :D