Nem félek a Windows10 frissítéstől!

Most ajánlotta fel a Windows10, hogy 1909-re frissít. Máskor talán félnék, de szerencsére ez az Acer Aspire A315-55G-57MB gép nem lesz rosszabb tőle!

Mert már most töxar :(

Nézzük sorban:
A funkcióbillentyűkhöz <Fn>-t kell nyomni, anélkül random bosszantó hülyeségek történnek (elmegy a WiFi, elmegy a hang, stb)
Kivéve, ha A BIOS-ban átállítom.
Ekkor viszont random elfeketedik a képernyő használat közben, semmilyen F6 vagy Fn+F6, vagy Shift+Ctrl+Win+B nem segít.
Kb 8-10 kikapcs/bekapcs után visszaáll az eredeti állapot.
Szóval egy kis Windows frissítés már nem okozhat nagy bajt.

 

Szerk: No, mint már annyiszor, most is megnyugtató véget értek a dolgok: simán vettem egy rossz készüléket; most kezdeményeztem a garanciális ügyintézést, egy-két hónapon belül vagy lesz vele valami, vagy sem; nincs itt semmi látnivaló, halaggyunk tovább.

Hozzászólások

Ja, hogy a laptopra nem fér el az összes billentyű, amit PC billentyűzeten megszoktunk?

Nekem az eddigi legkisebb gépem a Thinkpad X60s volt, és láss csodát: minden szükséges gomb elfért rajta. Aztán jött utána az X200s, aminek a szélesvásznú kijelző miatt megnőtt annyira a mérete, hogy a billentyűzet mérete és kiosztása tökéletesen megegyezhetett a T-sorozattal. (Az X60/61 esetén az írásjelek gombjai valamennyire, de nem zavaróan zömítve voltak.)

Azóta bármilyen "redukált" billentyűzetes notebook járt nálam, az mind jelentősen nagyobb volt az előbb említett típusoknál.

Szerkesztve: 2020. 04. 01., sze – 12:59

Bátran bevállaljuk, és ugrás a sötét kijelzőbe...? (Jó, hogy felhívtad a figyelmet, mert éppen néztem-ajánlottam ilyen Ryzen-es típust egy barátomnak. Lehet, nem kellett volna?)

En sem felek a Windows 10 frissitestol, mert csak macOS es Linux van itthon.