El Camino - Totál szívás

Totál szívás, mint ahogy ez a film is

Tegnap megnéztem az új Breaking Bad filmet. A sorozatot már anno is néztem on the air, na meg azóta vagy 3x újranéztem az egészet (legutóbb tavasszal).
Nagy reményekkel telve ültem le a TV elé, hogy megnézzem az El Camino-t.

Nálam sajnos nem hozta a szintet, nyomokban Breaking Bad utánérzést tartalmazott, néhol olyan jelenetekkel amik azt az érzetet keltették bennem, hogy ezek a sorozatból kivágott szar jelenetek. Vontatott, unalmas, néhol túlságosan szájbarágós.

A szinészeken is meglátszik az eltelt 6 év...

Példa:

https://i2.wp.com/www.jacketscreator.com/wp-content/uploads/2018/12/jes…

vs

https://img.cinemablend.com/filter:scale/quill/1/5/e/c/6/3/15ec632728cc…

A gond pedig az, hogy a flashbacknek álcázott történetmesélésben (olyan dolgot tudunk meg ami a sorozattal egy időben történt) engem spec idegesit, hogy a szereplők megtokásodnak, miközben világosan emlékszem, hogy nem igy néztek ki anno....

Hozzászólások

Kár érte. Marad akkor a Better Call Saul.
Walter White nincs benne? Anno annyit olvastam, hogy nem ismert milyen mértékben vesz részt benne, de már akkor is volt egy olyan sejtésem, hogy nem lesz benne.
Aztán jött a Guardian-on egy interjú Aaron Paul-lal amiben azt írták, hogy csak az "ő filmje".

1 jelenetben volt, kb 5 perc.

Pár cameo:
-Jesse nője
-Mike
-Badger
-Skinny Pete
-Todd

Igazából -mint irtam fent - csak nyomokban tartalmaz BB érzést... Kár érte, nagyon is. Hozzáadhatott volna az univerzumhoz, de helyette csak egy bőrlehúzás lett belőle.
-------------------------
Hivatásos pitiáner
neut @

Pedig annyira magasztosan beszélt arról, hogy miért csinálták a filmet. Állítólag a rajongók folyton követelték, hogy meséljék el mi lett a karakterekkel és ők mindig is szerették volna elmesélni, mert tartoznak a rajongóknak, stb, stb, de abból amit írsz, inkább úgy tűnik, hogy bántani fogják őket érte, mint hálálkodni.

Hat en megneztem a trailert es azt mondtam, hogy koszi szepen ----> skip :D Ha mar a trailerben nem tudnak semmilyen erdekes dolgot mutatni akkor mar megette a fene az egeszet...

:)
Egyébként tuti egészséges. Amire végére érsz, testben és lélekben is kicserélődsz. És mielőtt félreértené valaki, nem vallásossági szempontból értem.
Egyébként a Kéktúra is hasonlóan jót tesz. Főleg ha még kitérőkkel is megfűszerezed. Ennek pár szakaszát végigjártam sok éve, de nem kizárt, hogy a jövőben újrakezdem.

Munkatársam szerint egy Breaking Bad filler epizód színvonalát hozza, ami nagyjából pont az, amire én látatlanban számítottam tőle első perctől. Nem jó, de nem is tragikus. :)
Majd megtekintem.
--
"Always code as if the guy who ends up maintaining your code will be a violent psychopath who knows where you live." John F. Woods