web fejlesztő tanfolyamot keresek

 ( akoska00 | 2019. június 12., szerda - 9:12 )

Sziasztok!

Véleményetek szerint hol és milyen tanfolyammal érdemes kezdeni? Főleg céges weboldal elkészítése lenne az elsődleges cél. Alapismereteim vannak de leginkább autodidakta módon. WordPress oldalakat főként "site builder"-rel készítettem már. Grafikai programokban otthon vagyok, MySql/phpmyadmin -t ismerem. Kicsit szeretnék részletesebben is foglalkozni a dologgal.
Köszi előre is az ötleteket!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Azért ez így elég tág... Konkrétan melyik része érdekel? Sitebuild? Szerveroldali programozás? Full stack? Keretrendszerek?

Amúgy... ha autodidakta módon már van sikerélményed, akkor szerintem bármilyen tanfolyam csak kiábrándulás lesz, pláne itthon.

Hiányát érzem néhány alapdolognak azért lenne jó hozzáértő segítsége. Mindig csak annyit tanultam meg ami a továbblépéshez kellett. Amúgy főként sitebuild érdekel. Keretrendszerben a cakePHP-t olvasgattam, ami érdekesnek látszik.

www.w3schools.com
www.php.net
Valamilyen keretrendszer ismeret php, html, css-re

Aztán egy saját projekt.

Persze lehet menni tanfolyamra is, de szerintem ez nem az a szakma ahol a papír számít, inkább az, hogy mit tudsz. De ha papír, akkor menj egyetemre. ne bénázz tanfolyamokkal.

A django framework-nek elég jó tutorial-ja van és nagyon jól dokumentált. Python alapú. Ha ráéreztél, elég kényelmesen lehet benne fejleszteni.

-----
A problémáim velem kezdődtek és utánam megmaradnak. Ez az én hozzájárulásom az Emberiség Nagy Művéhez.