Footprint Coalition Ironman-től a Föld tisztaságáért

 ( MrPrise | 2019. június 6., csütörtök - 9:35 )

Robert Downey Jr. a tegnapi re:MARS konferencián bejelentette, hogy robotok, AI és technológia segítségével megtisztítja a Földet a következő 10 évben.

Forrás: https://www.businessinsider.com/robert-downy-jr-will-use-robotics-ai-to-clean-earth-2019-6

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

És mégis pontosan hogy fog ez működni? :-)

Imádom mikor ezek a félhüje drogosok játsszák az okost, aztán el is hiszik. Közben persze mondja, hogy ő nem akarja eljátszani az okost, de mégis éppen azt csinálja.

Megtudhatod, ha elolvasod a forrást vagy megnézed az előadását. Bár a hozzászólásod alapján úgy érzem nem igazán érdekel. A többi részére nem reagálok, mindenkinek joga van kommentelni hiányos információk alapján, sokan csinálják ;-)

A magam részéről dícséretesnek tartom, hogy a pénzével, idejével próbál valami hasznosat csinálni, függetlenül attól, hogy lesz-e gyakorlati eredménye vagy sem az egésznek. Fikázás helyett ezt is észre lehetne venni.

A cikken pont végigszenvedtem magam, hogy a magas lóról tudjak fikázni. Éppenséggel arról pont nem volt róla szó, hogy mégis hogy veszik ki a levegőből a széndioxidot. Ennyi konkrétumot találtam:

"Recently, I was at a table with super smart, impressive, expert folks about six months ago, and the following statement was made: 'between robotics and technology, we could probably clean up the planet significantly, if not entirely within a decade,'"

Tehát szuperokos emberek azt mondták neki, hogy meg lehet csinálni 10 év alatt.

_Konkrétan_ hogyan fogják csinálni?

Én itt azt látom, hogy bepalizták ezt a szerencsétlent, hogy adja nekik a pénzét, és ők majd jól kiszedik a CO2-t a levegőből. A szént letunkolják a földbe, a zoxigént meg beleteszik a vízbe.

Ha volna valami konkrétabb terv, akkor érdekelne és el is olvasnám. Van ilyen?

Idézet:
A cikken pont végigszenvedtem magam, hogy a magas lóról tudjak fikázni.

Ok, dícséretes, máris többet tettél mint az átlag hupos ;-)

Egyébként a cikkből én erre céloztam: "I don't pretend to understand the complexities we face as a species", ennek ellenére írtad, hogy okoskodik, miközben le van írva, hogy nem ő fogja kitalálni a megoldást, hanem más, okos emberek.

Idézet:
_Konkrétan_ hogyan fogják csinálni?

Gondolom majd kiderül idővel. Lehet csinálnak drónokat ami gyűjti a CO2-t és csinál belőle szódavizet, azt meg árulják és így lesz pénzük :-) Vagy raknak hozzá egy D betűt és egy nagyobb számot és a gamerek hordják el önként és dalolva. :-)

Idézet:
Én itt azt látom, hogy bepalizták ezt a szerencsétlent, hogy adja nekik a pénzét

Akár még ez is lehet, de gondolom nem a teljes vagyonát adja oda erre, szóval éhen csak nem fog halni, de még azt is megkockáztatom, hogy nem fog neki hiányozni az a pénz amit erre szán.