Edimax BR6114WG

 ( mvajda | 2005. április 23., szombat - 8:41 )

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nos, megvettem az elobbi hozzaszolasomban emlitett routert. Sulinetben jelenleg brutto 17865 Ft volt. Eddig nem tapasztaltam olyan dolgot, ami miatt megbantam volna a vetelt. Elonykent tudom felhozni, hogy nagyon kis meretu es szinte alig melegszik, pedig nem a lakas leghuvosebb zugaban van. A WiFi kepessegeit meg nem volt lehetosegem tesztelni.

A jelenlegi tapasztalataim alapjan ajanlani tudom a megvetelet.

Sziasztok!

Szeretnek venni egy WiFi-s routert. A kinalatot bongeszve megakadt a figyelmem egy Edimax BR6114WG routeren. Itt talalhato a [url=http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6114Wg.htm]termek hivatalos honlapjan a leiras[/url]. Van valakinek tapasztalata az eszkozzel kapcsolatban? Lehet szamitani furcsasagokra egy UHU 1.2 tarsasagaban? Altalaban milyen tapasztalataitok vannak az Edimax termekeivel kapcsolatban?

Ahogyan nezegettem az arakat, kb. hasonlo tudasu eszkozok hasonlo arban vannak. Ez pedig jelenleg ~18 ezert HUF-ert [url=http://www.pcdirect.hu/index.php?page=arlista_s]SULINET-ben is kaphato[/url], igy penzromlast amortizalodast figyelembe veve tulajdonkeppen 11ezer HUF korul lehet kalkulalni a vegosszeget.

Egy [url=http://www.hup.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5295]masik topicban lattam[/url], hogy egy hasonlo markajelzesu Edimax EW7106PC kartya tokeletesen megy valakinek Linux alatt es driver is talalhato hozza [url=http://sourceforge.net/projects/rtl8180-sa2400]itt[/url].

Elore is koszonom a megosztott tapasztalatokat!